maanantaina, helmikuuta 20, 2023

Saksan kolmas valtakunta hyökkäsi vuonna 1941 - Neuvostoliittoon

 xecc|2480|391537|ee


Kartta: ~ https://www.geschichte-abitur.de/lexikon/uebersicht-drittes-reich/lebensraum-im-osten

"Der “Lebensraum im Osten” gehörte zu den Grundpfeilern der NS-Ideologie. Mit dieser Politik strebten die Nationalsozialisten Gebietseroberungen in Mittel- und Osteuropa an. Begründet wurden diese Expansionspläne mit dem Sozialdarwinismus, der die “deutsch-arische Rasse” als das “Herrenvolk” verstand. Im Zweiten Weltkrieg hatten darunter vor allem die als “Untermenschen” diffamierten Juden, Slawen, Sinti und Roma zu leiden"


***



Lebensraum im Osten!

[ ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b3413fd1-c3fc-4ed4-a7d0-b0580a60072d - otsakkeeltaan näin:
"Toinen maailmansota on edelleen kirkkaana Putinin mielessä – Tutkija kertoo, miksi siitä pitää olla huolissaan"
-IL-toimittajana Magnus Brunnsberg]


--
Alkoi sotahistorian verisin, raain ja julmin yksittäinen sota - Itärintaman sota, jota Saksassa haluttiin kutsua mahtipontisesti Operaatio Barbarossaksi.

Sotaan elintilasta - 'Lebensraum auf Deutsch' |1 - osallistuivat Adolf Hitlerin Saksan Kolmannen valtakunnan |2 lisäksi Saksan liittolaiset Romania, Italia ja omalla luovalla tavallaan Suomi, jonka suunnitelmat Karjalan takaisin valtaamiseksi alkoivat jo hyvissä ajoin ennen kesän suurhyökkäystä, jossa olimme hyökkääjänä Saksan sotakoneiston mukana.

|1 ~ https://de.wikipedia.org/wiki/Lebensraum_im_Osten -
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/01/germania-haaveillaanko-meilla-suur.html -



Tässä kohdin tarkastelua on hyvä katsoa emeritus professori Markku Kuisman seloste täältä:

https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ -, ote tässä:

" .. Toinen esimerkki tehokkaasta infosodasta liittyy kesän 1941 suurhyökkäykseen. Asia on Mauno Jokipiin ja Tuomo Polvisen tutkimuksissa ajat sitten todettu ja nyt eversti Pekka Visurin kääntämissä saksalaiskenraali Erfurth' in päiväkirjoissa vahvistuksen päälle vahvistettu.

Kyllä Suomen sotakone oli viimeisen päälle viritetty Saksan Barbarossan osaksi. Tavoitteena oli vallata, tuhota ja ryöstää idästä niin paljon kuin voimat sallivat. Erfurth-keskustelujen mukaan Mannerheimin ja Rytin suurin huoli oli, miten hyökkäys näyttäisi puolustukselta ja valloitukset vain revanssilta, jonka kansa hyväksyi
. .. ".


--
Käänne Suuressa Isänmaallisessa sodassa (venäläisten nimitys Itärintaman sodalle) tapahtui Stalingradissa |3,

.. jossa Saksa menetti 150 000 sotilastaan äärimmäisen vaikeissa tilanteissa, ja näin sotaonni kääntyi ja päättyi lopulta Neuvostoliiton Puna-armeijan marssiin Itävallan Wieniin ja Kolmannen valtakunnan pääkaupunkiin Berliiniin toukokuussa 1945.

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/02/1941-uho.html -


Sodan jalkoihin jäivät muun muassa suomalaiset,

.. joka joutui Saksan suuresta avusta huolimatta antautumaan rauhanneuvotteluihin loppukesästä 1944 .. ja näin alkoi meille kolmas sota - lyhyen ajan sisällä - sota Saksaa vastaan Lapissa |4 -

.. samoin Puna-armeijan jalkoihin jäi muun muassa ukrainalaisista ultranationalisteista koostunut Waffen-SS Galitsia taisteludivisioona |5, joka tuhottiin viimeiseen sotilaaseen vuoden 1945 taisteluissa. SS-Galitsia' n perinteitä ajavat ja muistelevat omilla toimillaan nykyiset ääri kansallismieliset ukrainalaisryhmittymät Azov-taistelupataljoonina |6.

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/lapin-sota-1944-45-ja-poltettu-maa.html -
|5 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Galitsian_SS-divisioona -
|6 ~ https://yle.fi/a/3-7369073 -



Ukraina marssittiin tuolloin 1941-45 yli - molempiin suuntiin -

.. oli omalla tavallaan kyse myös itä-slaavien yhteenotosta voimainponnisteluna - osa ukrainalaisista otti Puna-armeijan vastaan vapauttajina, osa taas halusi nostaa aseet venäläisiä vastaan

- ja tänään tuo "sisällissotamainen" yhteenotto jatkuu, tosin nyt läntisten valtioiden - lähinnä USA' n ja EU' n sekaantumisena tuohon slaavisotaan -

.. tänään vielä epäsuorasti raskaiden taistelu- ja hyökkäysaseiden toimittajina, mutta on vain ajan hetki milloin lännen sotkeutuminen Ukrainaan kääntyy eurooppalaiseksi suursodaksi.

Tämän meneillään olevan Ukrainan slaavisodan esiairutta rakennetaan jo uhkaavasti meille suomalaisille Suomen Lapissa -

.. olemmehan aivan noiden Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdissa kiinni - Kuolan niemimaalla ollen, ja vain noin 13 minuutin lentorynnäköinnin päässä Suomen Lapin kentiltä. Tämä on jäänyt monilta huomaamatta. Katso Nato - Isäntämaa MoU pöytäkirja |7 ---

|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -



II Maailmansota venäläisten osalta otti miljoonia uhreja, niin vihollisen kuin omienkin toimesta -

.. sota oli julmaa, ja tämän sotaa ei enää haluta. Ei Kremlistä eikä nykyisestä Saksasta - tämän oivalsi Saksassa viimeisenä liittokansleri Gerhard Schröder |8, joka halusi talouden sitein sitoa venäläiset Saksaan, ettei Itärintama enää koskaan toistuisi.

Nyt kuitenkin jylisee EU-Euroopassa Yhdysvaltain viljelemänä niin sanottu 1941-uho,

.. ja revanssia Lebensraum' ille ehkä jo suunnitellaan - elintilana,

.. sillä EU on monin tarpein varantoköyhä maaperärikkauksiltaan, kuin ravinteikkaalta peltopinta-alaltaan kuin energioiltaan ja näitä kaikkia Venäjä, maailman suurimpana valtiona on täynnä - tai lähes täynnä.

Länsi hamuaa lisää -




|  115  SUOMI24  P  215  |  SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |



--
105689





2

Länsi hamuaa lisää -

.. enemmän ja juuri Venäjältä, sillä lännen strategisissa suunnitelmissa venäläiset koetaan kansaltaan liian pieneksi liian suurin varannoin - niinpä varantoja täytyy saada pilkottua ja Neuvostoliiton aiempaa jakamista jatkaa Venäjän pilkkomisena!



Näin Kreml ajattelee ja varautuu nyt monin eri keinoin lännen aggressioihin -

.. miten Kreml operoi mahdollisia liittoutumisiaan esimerkiksi Kiinan kanssa -emme tarkoin tiedä, mutta nyt tapahtuva Yhdysvaltojen hyvin aggressiivinen toimintamalli maailman suurinta taloutta (IMF - BKT/PPP -2016 |9) Kiinaa vastaan ei ainakaan heikennä idän jättiläisten mahdollista liittoutumista -

.. tosin näin rakentuu yhä kiihtyvämpi lännen ja idän vastakkain asettelu, joka saattaa johtaa "siihen viimeiseen ponnistukseen" -kaikkine ydinaseineen ja näin maailmallinen väkilukuongelma ratkeaa hirvittävällä tavalla.

|9 ~ https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001859078.html -


Miksi läntisen maat pienestä maailmallispopulaatiostaan (~1,2/8,0) käyvät kiinni näin aggressiivisesti muiden itsenäisten omiin asioihin sekaantuen ja sotkeutuen?

- tuossa lienee se kaikkien kysymysten äiti, esimerkiksi äiti-Venäjä, joka näytti oman voimansa vuonna 1945 - kun II Maailmansota päättyi toukokuussa Euroopassa - Neuvostoliiton tuolloin johtaja Josif Stalin oli suur-sodan se toinen voittaja, rinnallaan US' n presidentti Harry S. Truman - atomipommien pudottajana -lähinnä siviilien sekaan!

__
Näyttäytyykö Kiina ja Venäjä yhdessä jo liian vahvoilta länttä vastaan 

- onkin se viimeinen kysymys.

Nyt ei ole aika tähän Suomessakin jo yltyvään 1941-uhoon, jossa halutaan revanssia Talvisodasta, edellinen kerta revanssina oli kohtalokas ja täytti sankarihautausmaat ympäri Suomen.

Muun muassa valtakunnan päämanipulaattori ja 'natottaja' Helsingin Sanomat viljelee jo väkevästi lannoittaen täyttä propagandaa puolen valinnasta - [rintaman valinnasta taistelulle itään .. ?] |10 -

.. ja suomalaisesta valinnasta mahdollisen taistelurintaman etumaastossa, jopa taistelualustasta - ei siinä nyt paljon valtiollinen kansakunnan hyväksymä paasikivimäinen viisaus tosiasioiden tunnustamisena paljon päätä palelluta -


.. mitä mieltä olette herra TP Sauli Niinistö ja rouva PM Sanna Marin?!
.
|10 ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009393800.html - otsakkeeltaan näin:
"Suomi joutuu valitsemaan puolensa, kun Yhdysvallat käy Kiinaa vastaan
Kauppasota uhkaa, mutta se olisi Suomelle hyvin vahingollinen."
-toimittajana HS-pääkirjoitustoimisto.




--

e

Ei kommentteja: