perjantaina, huhtikuuta 12, 2024

EU runnoi pakolaisvirtojen taakanjaon jäsenilleen

 PAKO|2838|473870|LAISET

Kuva: ~ https://www.suomenuutiset.fi/vuoden-2015-pakolaiset-ruotsissa-85-000-saanut-oleskeluluvan-50-000-kadoksissa/

"Ruotsissa asuu laittomasti kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita. Vuoden 2015 pakolaisvyöryn myötä maahan tuli 163 000 henkilöä ja heistä 85 000 on saanut pysyvän tai tilapäisen oleskeluluvan. Kielteisen turvapaikkapäätöksen on saanut 47 000 henkilöä ja heistä maasta on poistunut alle puolet. Loppujen kohtalo on enemmän tai vähemmän arvoitus. .. "

****



Yle-ote: " .. Laajassa maahanmuuttopaketissa säädetään muun muassa pakollisista solidaarisuustoimista niille EU-maille, joihin kohdistuu erityistä muuttopainetta. ..
" -
-
" .. Eurooppaministeri Anders Adlercreutz (r.) sanoi joulukuussa STT:lle, että Suomi päättää tapauskohtaisesti, osallistuuko se solidaarisuustoimiin turvapaikanhakijoita vastaanottamalla vai kustannuksiin osallistumalla."

Yle-linkki ~ https://yle.fi/a/74-20083084 -
Yle-otsikointi: "EU-parlamentilta historialliseksi kuvattu päätös: pitkään väännetty maahanmuuttopaketti sai sinetin
Nyt EU-jäsenmaille tulee velvollisuus auttaa muuttopaineesta kärsiviä maita."
Toimitus - STT/Yle

__
Tulihan se vihdoin tuo EU-taakanjakoratkaisu, jos ja kun .. 

(nyt lisääntyvästi - kun tieto EU-taakanjaosta leviää "viidakoihin" ja kuivuville aroille, jopa aavikoille - Saharan eteläpuolinen Sahelinin alue?)


.. kolonialismin julmasti brutaalin ikeen kokeneet afrikkalaiset hakevat ryöstäjiensä --
- lähinnä länsi-eurooppalaisten kolonialistien jälkimaksua (laskuhan on erääntynyt jo ajat sitten!) hakien toivottuina pakolaissatuksina työ- ja oleskelulupamahdollisuuksia helpompaan elämään; entisiltä isänniltään.



EKSTRA - Hyytävän todellisuuden saa, kun googlettaa Belgian 1800-luvun kuninkaan Leopold II' n |1 toimintamallin omassa "Afrikassaan" - Belgian Kongossa.

|1 ~ https://areena.yle.fi/podcastit/1-67287783 -
"Kongon vapaavaltion perustajan teot lyövät ihmisuhrien määrässä jopa Hitlerin kädenjäljen."
|1 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Leopold_II_of_Belgium -


__ __ __
Entä nyt, kun opimme hakemaan valkoisinakin maailmanlaajuista oikeudenmukaisuuden tuntemusta ja omaksumista, ja mietimme aikuisten oikeasti nyt EU-jäsenmaiden vastuuta aiemmista teoistaan? ---

--- noita omaa valkoisten itsekkyyshyötyä hakevia koloniaalisia ryöstöjä, tappamista, orjuutusta kuin alempiarvoisuutena pitoakaan -

-- vähäpätöisimpinä pitoakaan ei voida enää tänään hyväksyä millään tavoin.

__ __ _
Nythän EU' n nykyiset direktiiviset hyveet ovat nyt demokratia, vähemmistösuoja, ihmisyyden kunnioitus, sananvapaus, oikeusvaltioperiaate ja tasapuolisuus -väriin, historiaan, kulttuuriin, kieleen tai tapoihin liittymättä ja katsomatta.

__ __
Muistammeko, kun Ruotsi työnsi järjestetyin junalipuin vuosina 2015-16 silloisella "yksipuolisella taakanjaolla" yli 30 000 pakolaistaan |P Haaparannan kautta Suomen Tornioon, ja samaan aikaan Venäjältä tuli ~ 1 300 pakolaista, joiden osalta norjalaiset puolueettomissa tutkimuksissaan totesivat tämän linkin mukaisesti:

https://yle.fi/a/3-9128359 - Yle-otsikoituna näin:
"Norjalaistutkijat: Itärajan pakolaiset eivät olleet Venäjän juoni

Tuoreen norjalaisen tutkijaraportin mukaan vuosi sitten alkanut pakolaisten joukkotulo itärajalta Norjaan ja Suomeen ei ollut Venäjän hybridisotaa. Fridtjof Nansenin instituutin tutkijoiden mukaan turvapaikanhakijoita houkutti Norjaan ja Suomeen halpa matka ja turvallinen reitti."


|Phttps://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2015090920318892

"Ruotsi helpotti pakolaisten matkaa Suomeen

Ruotsin rautatieyhtiö SJ ei vaadi enää matkustajilta henkilöllisyyden todistamista lipuntarkastuksen yhteydessä. Tarkoitus on helpottaa pakolaisten matkaa eteenpäin Suomeen tai Norjaan."



__  __
- Entä nyt näinä aikoina, kun tuo noin parin tuhannen pakolaisen saapuminen Venäjältä on "hybridoitunutta välineellistymistä!"

__ __
Hei haloo!
-aikuiset arkijärkeä käyttävät päättäjät - arvon kouluja käyneet ministerit!

Suomalaisten ulkoinen turvallisuus ei ole juurikaan vaarantunut tässä kohdin nyt mitenkään tuon parin tuhannen Venäjältä tulleiden osalta,
.. mutta miten ovat asemoituneet nuo Ruotsin viranomaisten meille kysymättä työntämät yli 30 000 pakolaista; keitä heidän joukossaan olikaan/ onkaan -lopulta.

__
PS.
Entä olisiko noissa kummassakin ryhmässä meille tuiki tärkeitä työntekijöitä, kun kuulemma meidän omasta noin 290 000 työttämän osasta huolimatta -on huikea työvoimapula, ainakin sellaisista hommista, jotka eivät saata enää kelvata meidän omille?


_
148129


| 37  SUOMI24  230  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB totuus  |  X  |


__

Ei kommentteja: