keskiviikkona, huhtikuuta 10, 2024

USA Ukrainalle: "Älkää hyökkäilkö Venäjälle!"

 CRUEOIL|2829|473440|INDUSTRY

Kuva: ~ Venäjän öljytoimitukset Kiinaan nousivat 24% vuonna 2023 - Uusi MV-LehtiUusi MV-Lehti (mvlehti.net) -  

"Vuonna 2023 Kiinaan toimitettiin hieman yli 107 miljoonaa tonnia venäläistä öljyä, mikä on 2,14 miljoonaa barrelia päivässä, joka puolestaan merkitsee 24 prosentin kasvua edellisvuodesta. Saudi-Arabia toimitti noin 86 miljoonaa tonnia vuonna 2023, kun taas Irak, Kiinan kolmanneksi suurin öljyntoimittaja, toimitti 59 miljoonaa tonnia. .. "


****


YLÄNURKKA: "Zelenskyi arvosteli USA:n kehotusta lopettaa hyökkäykset Venäjän öljynjalostamoihin, kertoo Washington Post -

 ”Käytimme [iskuissa] omia droonejamme. Kukaan ei voi sanoa meille, että ette voi”, totesi Zelenskyi."

Yle-linkki ~ https://www.yle.fi/a/7420081511 - , on kuitenkin tosiasia että myös Ukrainalla on oikeus hyökkäyksiin, sillä kiistaton itäslaavisodan aloittaja hyökkääjänä oli Venäjä; tosin on syytä tarkoin journalismin hyvein tutkia kaikin näkökulmin miksi näin tapahtui - Minsk 1 & 2 sekä Ukrainan suuren venäläisvähemmistön suojelu Kremlin näkökulmista - onhan heitä noin kuusi miljoonaa, joista tosin on paennut Venäjän puolelle reilu miljoona, lähinnä itäisestä Ukrainasta, jonne sodan loputtua ja rauhan palauduttua he palaavat - kotiinsa, oikeaan kotiinsa"

__ __ 

Kokoomus-propagandaa löytyy täältä

VERKKOUUTISET 



IL-ote: " .. Yhdysvallat on ilmaissut virallisen kantansa julkisesti ja selittänyt,  .. ettei kannusta hyökkäyksiin Venäjän maaperällä! . |EE .. | ..


..
.. Koko lausunto on kelle tahansa sota-asioista vähänkin ymmärtävälle niin häpeällisen irvokas, että minun on vaikea ymmärtää, miten joku oikeasti on kehdannut rustata tällaista politiikan linjaksi ihan vakavalla naamalla, sanoo Tilannestudion asiantuntija Emil Kastehelmi..
. "

IL-linkki ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1f1e2327-bc62-4162-8915-f34c66b91e32 -
IL-otsikointi: "Asiantuntija Yhdysvaltain tempusta: ”Häpeällisen irvokasta”
Tilannestudion 86. jaksossa käsitellään Yhdysvaltain yllättävää ja ristiriitaista ulostuloa sekä katsotaan videomateriaalia poikkeuksellisesta hyökkäyksestä."

IL-toimittaja Aino Vasankari
IL-asiantuntijana Emil Kastehelmi


__
IJL-kommentti: "US pelkää Ukrainan sodan osalta "itä-eurooppalaisten" NATOn jäsenvaltioiden aktiivisen sekaantumisen ja uhon kiihdyttävän tuon itäslaavisen "sisällissotamaisen" sodan ydinaseiden sodaksi. Tätä hallitsemattomasti ydinaseiden sodaksi leviämistä US pelkää yli kaiken*.


-on huomattavaa, että Verkkouutiset on kokoomuksen propagandistinen mielipidemedia, joka nauttii valtion verovaroista rahoitusta -kokoomuksen junailemana.


__  __  __  __  __
Olisi arvattavissa, että Ukrainaan taktisen vähäisesti säteilyllisen ydinaseen pudottaja kertoo asian etukäteen niin Kiinalle kuin Yhdysvalloille!

On selvää, ettei Venäjä kykene voittamaan tavanomaisin asein Natoa kokonaisuutena, vaikka US ei tuohon eurooppalaiseen sotaan edes ryhtyisi -suoranaisesti. Näin Venäjälle jäisi niin sanottu Hiroshima-kortti käteen saavuttaakseen rauhan ja Ukrainan jaon venäläis- ja kiovalaismieliseen osaan. Muistamme Ukrainassa olleen vielä vuonna 2014 yli kuusi miljoonaa venäjänkielistä ja -mielistä asukasta.

USA tullee hyväksymään oman turvallisuutensa tilanne pakkona mahdollisen taktisen ydinaseiskun Ukrainaan, mikä samalla lopettaa itäslaavien sodan.
II Maailmansodan päätteeksi tapahtui samankaltaisuus, kun US pudotti aikanaan kaksi atomipommia Japaniin vuonna 1945. Tosin Japani olisi antautunut joiden asiantuntijoiden mukaan jo muutoinkin - entä Ukraina nyt, kun Venäjä valmistautuu alkavan kevään jakolinjahyökkäykseen*!

Öljyn hintakehitys US' ssa on liki pyhä asia ja gallona bensiiniä ei saa missään olosuhteissa olla liian korkea hinnaltaan tuossa maailman autoistuneimmassa valtiossa. Tuo kertoo hyvin amerikkalaisen näkemyksen, miksi se haluaa olla USD' lla ja toistaiseksi asemahdilla ihmiskuntaa valvova maailmanpoliisi.
US ei myöskään halua ydinsotaan Venäjää vastaan, sillä tuosta sodasta Venäjä suuren pinta-alansa myötä selviää "voittajana", jos yleensäkään tuota voittamisen mantraa ei voida käyttää,

.. mutta venäläisiä jäisi enemmän henkiin kuin amerikkalaisia ..

ja Venäjän valtavat luonnonvarat edesauttaisivat vähiin käyneen väestön uutta nousua - yhdessä Kiinan kanssa! Ja näin maailman voimanapaisuus kääntyisi lännestä itään.
Yhdysvaltojen näkökulmasta onkin parempi jos Ukrainan sota päättyisi eurooppalaisten omana sotana, ja näin US jäisi sen ulkopuolelle --

Kiinan ollessa jokeri kortti, jonka kääntö pelipöydälle tuottaisi Kiinalle sen maailman suurimman |1 merkittävyyden.

Tulevaisuusvisio: "Näin alkaisi tiukasti tilanneohjattuna systemaattinen suurympäristöongelmien todellinen ja yhteisesti kaikkia koskettavat korjaustalkoot,

.. ja kas, näin alkaisi Pax-China' n 500 vuotinen yleismaailmallinen rauhantila, .. kunnes ihmiskunnan olisi jälleen purettava paineita särkemällä ja tappamalla, mutta ehkä virtuaalisesti?"

|1 -- 
IMF - T&t: ~ https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/ohitti-yhdysvallat-ja-jatkaa-kasvuaan-kiinasta-maailman-suurin-talous/86dd77f5-e793-3645-b75f-33ce60dfcc1c-

"8.10.2014 -- Ohitti Yhdysvallat ja jatkaa kasvuaan - Kiinasta maailman suurin talous
Kiinasta on tullut maailman suurin talous, kertovat IMF:n tuoreet tilastot.


__
147222


|  79  SUOMI24  445  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB totuus  |  X  |



..



Ei kommentteja: