maanantaina, huhtikuuta 22, 2024

[U] - Lähestymmekö jo III Maailmansotaa?

 III|2837|476050|MS


Kuva - piirros: ~ SANDEN BLOGI: USA, DOLLARI JA KOLMAS MAAILMANSOTA REVISITED (rayhablogi.blogspot.com) 

- IJL-lisäys pvm 22042024 Syy-yhteys tässä!

"

USA, DOLLARI JA KOLMAS MAAILMANSOTA REVISITED

"

" .. Kuvitteletteko te että NATO: n puheet Venäjän uhkasta ja vaatimukset uudesta varustelukierteestä ovat peräisin tanskalaispellen aivoista? Kuvitteletteko te, että läntisessä mediassa rumputulena tuleva Venäjän uhkaa hehkuttava propaganda on sattumaa? Ne ovat kaikki osa sotavalmisteluja. Eurooppalaiset on saatava uskomaan, että heidän on hyökättävä Venäjälle, ennen kuin Venäjä hyökkää heidän kimppuunsa. .. " -Sanden blogiajatuksia

*****



IS-ote: " .. Borrell sanoi tiistaina Brysselissä pitämässään puheessa, että Venäjä uhkaa Eurooppaa |E sekä Ukrainassa meneillään olevalla sodalla että hybridihyökkäyksillä EU:n jäsenvaltioita vastaan. .. "

IS-otsikko: "EU-diplomaatti: Laajempi sota ei ole enää mahdoton -"
IS-linkki ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010347829.html -
IS-toimittaja Silja Pokki


|E -- Aivan ensimmäiseksi itse kokonaisvaltaisesti Euroopasta |K - sehän jatkuu kauas Venäjän Uralille, eikä ole vain se alue jota mitataan EU-Eurooppana; tämänhän tietää jokainen jo alakoulussa maantietoa omaksuneensa. Toisekseen paljon vakavampana asiaosiona - tuosta Venäjän uhkaamisesta: Millin ja miten Kreml on uhannut sotilaallisesti Suomea tai jopa koko Euroopan Unionia .. Miksi lännenmies uhoaa ja lietsoo Venäjän uhkaa; mikä onkaan tämän tavoite? 


__
Lähestymmekö III Maailmansotaa?*
- ainakin Naton puolelta vihmotaan alla olevan jutun mukaan varaumaa suursotaan!



__ 
PROLOGI I
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2546780f-5d70-4d2c-a10a-5edfce973f2a -
"Tutkimus:
Natolla viidestä yhdeksään vuotta aikaa valmistautua sotaan Venäjää vastaan"
-IL-toimittajana Jussi Ojala

__ __ __
Maailmallinen vastakkainasettelu kiihtyy!
[~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy -]

Runteleeko eloamme maailmallinen paljolti länsiohjattu idän ja lännen välinen vastakkainasettelun kiihtyminen -

.. vai tarjoaa lopulta oikeudenmukaisesti moninapaisuuden väestöpopulaatiosuhteineen - näin meidän saaden vaihtoehtoja nykyiseen läntisen maailmanosan vähemmistöiseen hegemoniaan ja sen mukaiseen valtaoppikäsitteeseen läntisellä populaatiosuhteella ~1,1/8,2


Helsingin Sanomat on oivaltanut --
[ ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009074632.html -,
otsikoituna näin:

"YK-viikon aikana maailma valitsee leirinsä |
Valtionjohtajien YK:n yleiskokouksessa perä perää pitämissä puheissa käydään taistelua siitä, kuka kuuluu mihinkin leiriin ja mikä leireistä on niskan päällä." -HS-pääkirjoitustoimiston näppäilemänä]

-- viimein kiihtyvän vastakkainasettelun -

.. kirjoittaen sen johtavan valintoihin, jotka tuottavat oikeutta elää kukin tavallansa, riippumatta pakotteista olla jotain sellaista mitä ei halua - tähän kohdin tulee muistista us-presidentillinen viesti:

"Yhdysvaltojen edellinen, ehkä vielä uudelle toiselle kaudelle valittava republikaani Donald Trump totesi eräässä kohdin virkakauttansa --

.. kun US kävi omia hyökkäyssotia (vuosien 2001-21 aikana) - lähinnä kehitysmaihin, ilman YK-mandaattia, omin luvin (pl. Libya 2011) ..

-- tilanteen, jossa Trump julkisti näkemyksen etteivät vieraat halua ottaa vastaan läntistä mallia elää, toimia ja tuottaa ehdottomuutta totella läntistä oppimallia -tämä läntistä oppia vastaanottamaton ihmiskunta edustaa ylivertaisesti suurinta osaa Pallomme ihmispopulaatiosta!"

-- -- -- --
Lähinnä lännen luoma vastakkainasettelun |1 dilemma jäytää nyt koko ihmiskuntaa

.. ja se rakentuu nyt vahvaan vastatusten oloon juuri Kiinan + Venäjän ja näiden liittolaisten (SOC + BRICS |2) koalitioon nähden, erityisesti US + EU' n ryhmittymän kanssa ja sen muutamine liittolaisineen. Läntisen liittouman maailmallinen populaatio-osuus on noin reilu miljardi kuluttajaa, yksilöä ja ihmistä omin hegemoniavaatein omasta erinomaisuudestaan olla ratkaisu koko Maailmamme noin kahdeksalle miljardille ihmiselle.

|e ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/ukraina-2014-ja-nord-stream-i-ja-ii.html -
"Ukraina 2014 ja Nord Stream I ja II -paljastuuko totuus vihdoin?"


|* ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/10/lahestymmeko-iii-maailmansotaa-jarkeva.html -
"Lähestymmekö III Maailmansotaa - järkevä ihminen voisi kysyä .."


|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/02/nato-voimistaa-itseaan.html -
"Nato voimistaa itseään – vastakkainasettelu kiihtyy"
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/mika-on-brics-liittokunta-mitka-ovat.html -
"Mikä on BRICS-liittokunta, mitkä ovat sen tavoitteet ja millaisin eväin -"



Maailma on astumassa moninapaisuuden tielle, jossa kukin itsellinen ja itsenäinen yhteiskunta (valtio) saa tehdä ja toteuttaa itselleen sopivia elämisen mallin arvotekijöitä omin käytännön elämään vaikuttavin perintein, historiavaikuttein kuin kansakuntaidentiteetein -

.. kukin tavallansa ja mallinsa, mutta aikaansaamatta mitään ongelmaa muille itsenäisille, joihin ei ole mitään yhdistävää syytä, ongelmaa tai muuta keskinäistä ratkaisemattomuutta.

--
Moninapainen maailma takaa lopulta elollisuuden oikeudenmukaisuuden sekä pakottamattomuuden olla oma itsensä näköinen edustus maailmallisessa yhteisöllisyydessä

Mikään hegemonia ei voi lopulta vaatia muille pakkomallia, joka on saavutettu asein, voimalla ja väkivallalla (jo viime vuosisadalta) - on hyvä tässä muistaa amerikkalaisten sodat 1900-luvulta - Vietnamista pieneen Grenadaan -

.. tässä kohdin on myös erinomaisen tärkeää muistaa US-sotimistaajuus .. myös sen kiihkeydessään vuosina 2001-21, jolloin USA operoi omia brutaalin julmia hyökkäyssotiaan -

.. eikä kukaan lännestä, EU-Euroopasta kuin Suomestakaan oivaltanut kysyä kansainvälistä sotarikosoikeutta us-presidenttejä vastaan heidän sotilaidensa tekemistä mahdollisista sotarikoksista ihmisyyttä kohtaan.


On erityisen tärkeää muistaa us-hyökkäyssodat Irakiin, Somaliaan, Jemeniin ja Syyriaan -

__
PS.
Miten arvelet Suomen käyvän tuossa "uuden ajan Jatkosodassa", jossa Saksan kolmas valtakunta korvautuu Nato/USA' lla?
__
PS!


Oletko valmis rintamalle?



Venäjän sotilassuunnittelun eräs puolustuskyvykkyyden skenaario Nato/US' n hyökkäyksestä itään - uutena "operaatio Barbarossana". Havaitsemme siinä Suomen osuuden rajana olevan merkittävä ja nyt tämäkin kartta-alue on tukevasti Nato/USA' n hallussa -varsinkin sen pohjoisen osuudelta, josta ei ole kuin reilu 100 kilometrin matka Kuolan niemimaan Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden tukikohtiin, joiden tuhosuunnitelma on jo Nato/USA' n karttaharjoituksissa niiden eräänä merkittävänä skenaariona.



..
__
148029


|  87 SUOMI24  652  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB totuus  |  X  |



__

|K Eurooppa karttana




Kuinka hyvin nykyiset poliitikot ja sotapsykoosin valtaamat toimittajat tuntevat tämän oikean Euroopan ulottuvuuskartan?




_

2


.. eikä Afganistankaan ollut pyhäkoulua läntisen mallin pakko-opetusprojektina - vaan se oli tappavaa sotaa, johon Suomikin osallistui, ollen tuon sodan ulkoinen osapuoli Naton kumppanina (UPI-FIIA asiantuntija Charly Salonius-Pasternak' in näkökulmana)
..
Meillä ei tuolloin raskaiden us-hyökkäyssotien aikana 2001-21 kukaan eikä mikään herännyt vaatimaan amerikkalaisille pakotelakeja, takavarikkoja kuin muitakaan kiristyksiä puhumattakaan mistään viisumikielloista maahamme tai koko EU-alueelle -

.. ei se käynyt mielessä, vaan todellisuudessa nyt Venäjän hyökkäystä Ukrainaan markkinoidaan Venäjän uhkana ja Naton autuutena turvaksi Suomelle, vaikka mitään ulkoista sotilaallista uhkaa ei kukaan ole aikuisten oikeasti esittänyt - todistein!

Näin mekin olemme asemoitumassa täällä idän ja lännen vedenjakajalta puolemme tässä valintatilanteessa, jonka Helsingin Sanomatkin on herännyt huomaamaan.

Olemmeko tekemässä tai jo tehneet raskaan arviovirheen kansakunnallemme ja senkin vuoksi 1941-uhomme on noussut jo puoli-falsettiin - juuri itää kohtaan, joka Venäjänä aukeaa suoraan rajamme takaa - ..

__
EKSTRA!
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009098109.html -, HS-ingressiltään näin:
"Ulkopoliittisen instituutin tutkija Matti Pesu pohtii, voisiko Nord Stream' in vuodon takana olla Venäjän halu varoittaa kyvyistään."
-HS-toimittajana Petja Pelli -


.. ja yksipuolisena ilman todisteita "jopa syyttävänä" arvioitsijana UPI-FIIA Matti Pesu.

__ __ __ __
TIETOISKU - verorahoitteinen UPI-FIIA (Ulkopoliittinen instituutti) on luotu tuottamaan puolueetonta tietoa ja valistuneita arvauksia poliitikkojemme päätöksien tueksi. Tämä pyhä ajatus on rikottu pahasti ja vaalivapaalla olevan UPI johtajansa Mika Aaltolan myötä tuottaa raskasta puolueellisuutta ja yksipuolisuutta omin itsekkäin tarkoitusperin - vaikkapa näin:

" .. kuulostaa oikeudenmukaiselta .." 

-kyse Venäjän presidentin asettamisesta sotarikosoikeuden eteen -entä us-presidentit, jotka operoivat jatkuvaa hyökkäyssotaa useita kehitysmaita vastaan vuosina 2001-21
-herää kysymys Aaltolalle.

Toisaalta Aaltolan toteamus 19.9. Yleisradion Aamu-TV' ssä:
" .. jos maailma niin haluaa .. muutummeko paremmiksi?"
.. herää jälleen rinnasteisuus kahden ydinasesuurvallan toiminnallisuuksien kohdille, näiden tullen esimerkkeinä mieliin:

Vietnamista My Lai, Kuubasta Quantanamo ja Irakista Abu Graiph - Kunduzi' akaan unohtamatta.

Mitähän lopulta Aaltola tarkoitti 'muuttumisesta paremmiksi' 

- oliko kyse vain Venäjän muuttumisesta?

Entä vankat todisteet!
-Mika Aaltola, vastaatko ystävällisesti?

--
Olisiko viisasta pitää ystävät lähellä ja viholliset kaukana ja ymmärtää, ettei meille Suomelle ja suomalaisille kuulu muualla operoidut sinällään väärät sodat, niin Irakina, Somaliana, Jemeninä, Libyana, Syyriana kuin Ukrainakaan -

.. mistähän nyt nuo Suomen itärajan pakolaiset ovat todellisuudessa lähteneet - eiväthän vain valtioista, joita USAF on raskaasti pommittanut?

.. miksi pelaamme peliä, joka on kaksinaamaista ja ulkokultaista - vai koemmeko afgaani-, irakilais-, somali- kuin ukrainalaisuhrit eriarvoisiksi omassa arvojemme maailmassamme - tämän ollen meille tärkeä ja suuri omantunnonkysymys ihmisyyden käsityksessämme!

__
Palestiinalaiset siviilit?
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/10/israel-palestiina-tappamisen-kierre.html -
"Israel - Palestiina: Tappamisen kierre katkeaa lopulta?"


_

3



"Äänteleekö omatunto -lopulta viimeisellä rannalla?"

Onko tasavaltamme uusi presidentti Alexander Stubb valmis kantamaan vastuunsa vastakkaisuuden lietsojana ja mahdollisten virhepäätelmiensä laukojana, kun hänkään ei ole kyennyt uskottavasti ja todisteellisesti näyttämään mitään sellaista toteen, joka olisi konkreettinen uhka juuri meille suomalaisille - Venäjän suunnalta sen sotilaallisena uhkaamisena.


Kantaako näin myös edellinen presidentti Sauli Niinistö sitten lopulta vastuunsa -

.. eläkkeeltä, sillä hänen vastuuvirka-aikansa on jo päättynyt. Arvaisi Saulin kantavan vastuuta edes alaikäisen lapsensa tulevaisuudesta, kuten me kaikki isät haluaisimme toivottavasti tehdä!

Olisi sangen ikävää, jos hyvää kansalaisluottamusta ainakin toistaiseksi nauttiva presidentti Niinistö myöhemmin paljastuisi suureksi vahingoksi koko kansakunnallemme.

Ymmärtämättömästä valtiojohdosta saattaa kärsiä koko kansakuntaruumis!?

--
Jo tehdyt raskaat virheet kansalaistemme suuntaan - huutavat korjaajiansa!
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/09/paavo-vayrynen-tietaa-mita-pitaa-nyt.html - ]



..


*

Ei kommentteja: