keskiviikkona, huhtikuuta 10, 2024

Yllättävät tuhokuvat - Gaza versus Ukraina

 GAZA|2831|473506|UKRAINE


Kuva: ~ 历史全:为了可以获得更多的利益,不能和平解决那就只能使用武力 (sina.cn) -  (Gaza)


***



Miten pommit, vahingot ja tuhot ovatkaan niin erilaiset Gazassa ja Ukrainassa?

[PROLOGI .. ja miksi meidän media käsittelee näitä kahta hyökkäyssotaa niin eri tavoin - toista silkkihansikkain ja toista "pahan valtakunnan aikaansaannoksena" -


.. ottamatta edes huomioon Ukrainan osalta yhteistä itäslaavilaisuutta |IS, yhteistä historiaa, genetiikkaa, sukulaisuutta kuin tapakulttuuriakaan - .. unohtamatta lähes yhteistä kieltä -puhumattakaan itäslaaveihin tässä liittyen noita noin kuutta miljoonaa Ukrainan venäläismielistä ja -kielistä (katso: Minsk 1 ja 2 .. ) - ]


|IS ~ East Slavs - Wikipedia - East slavs (Itäslaavit)


__  _
Entä nuo pommitustuhokuvien suuri erilaisuus?

Nythän todisteiksi käyvät erinomaisesti uutisoinnin videot ja kuvat ja meidän suomalaisen (viemäri)mediaväitteiden |*, joista voidaan "sinisilmäisesti" kokea, että Ukraina kykenee tuhoamaan venäläisten ohjukset ja lennokit jo noin 80 - 90 prosenttisesti. Näin ainakin meidän media kertoo ukrainalaisten kertoneen, mikä onkin usein uskonvirsi meidän toimittajakunnalle.

|*https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/viemarimedia-huutaa-loopeistaan.html -
"Viemärimedia huutaa lööpeistään!"

-IJL-BLOG

__ __
Gaza ei kykene tuhoamaan yhtään Israelin urhean armeijan, kuin sen ilmavoimienkaan ainuttakaan hyökkäyspommia, -ohjusta ja -rakettia -

.. vaan kaikki osuvat -lähinnä asuintaloihin, vaikka Israel väittää tuhoavansa vain rakennuksia, joissa on Hamasin tukikohtia, asumuksia ja varastoja.

Niin, tuon ylläolevan mukaanhan koko Gaza on Hamasin asevarikkoa, päämajoja ja Hamas-sotilaiden varuskuntia, joita on jopa Gazan sairaaloissa!

Mutta tosiasia on se, että ~ 33 000 gazalaissiviiliä on tapettu -- (ilmoittajana Hamas-hallinnon terveysministeriö - tosin YK, Punainen risti -Punainen puolikuu - ja muut puolueettomat avustusjärjestöt ovat jo samoilla linjoilla tiedottamisen osalta) -- noiden 33 000 tapetun gazalaissiviilin joukossa ovat myös he noin 12 000 tapettua gazalaislasta.

__ __
YLLÄTYSEKSTRA!
US Ukrainalle: "Älkää hyökkäilkö Venäjälle!" - - Suomi24 Keskustelut -


___
Nyt, kun katsotaan uutiskuvia joka päiväisissä toinen toistaan seuraavissa uutiskimaroissa - on rakennuksien tuhot Gazassa aivan eri näköiset kuin Ukrainasta pääsääntöisesti välitetyt kuvat ..

-olisiko niin, ettei Venäjä käytä niin tehokkaita ja särkeviä pommeja kuin Israel - nythän US toimittaa edelleen (ilmaiseksi?) noita tehokkaita täystuhopommeja |1 Israeliin ja on varmaa, että ne käytetään heti Gazan pommituksiin -arvataksemme.

|1 IS-linkki ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010277049.html -
IS-ote: " .. YHDYSVALTAIN hallinto on jatkanut aseiden ja ammusten myymistä Israelille kaikessa hiljaisuudessa, kirjoittaa The Washington Post

Lehden mukaan yhdysvaltalaisviranomaiset olivat kertoneet asiasta kongressin jäsenille salaiseksi luokitellussa selonteossa.
Vain kaksi asekauppaa on julkistettu Hamasin lokakuisen terrori-iskun jälkeen. Yhdysvallat on kuitenkin myynyt Israelille muun muassa erilaisia pommeja, ilman että hallinto on kertonut niistä julkisesti. ..
"

|1 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/18302403/usa-toimittaa-israelille-lisaa-pommeja-joilla-tapetaan-yha-enemman-lapsia -

__  __  _
Oletteko laittaneet merkille kuinka Ukrainassa venäläispommitusten myötä lähinnä vain ikkunoita (jossain määrin seiniä) on mennyt rikki ja autoja palaa 

-tässä ehkä vähän tietoista vähättelyä -kutsuttakoon sitä "sepittelyksi" .. ?

.. näinköhän nuo tuhot ovat paljolti ukrainalaisten tahoilta alasammuttujen / -torjuttujen venäläisohjusten -rakettien jäännöksien aikaansaamia, vaikka suomalainen media kivenkovaan väittää aina Venäjän pommittavan siviilikohteita!

Toisaalta Ukraina on niin tarkka (amerikkalaiskoodauksen ja asemoinnin myötä) omissa Venäjän alueille pommituksissaan ja lennokkiohjauksissaan, että osumat tuhoavat vain sotilaskohteita; näin - uskottavaa; niinkö?

____
Entä nuo ennen venäläisohjusten ja -lennokkien alkuperäisiin ennalta asetettuihin karttasijainteihin saapumista --

.. Ukrainan länsiteknologinen ja ehkä ohjauksellinen torjuntajärjestelmä pudottaa noita venäläisohjuksia, -lennokkeja ja -raketteja; näin nuo alas ampumiset ja aiheutuneet tuhot muuttuvat karttasijaitsemattomiksi ja tuhojen osittaisvastuun siirtyen ukrainalaisille ..

-muutoinhan nuo hyökkäysaseet olisivat osuneet sotilaskohteisiin (?) -eikö?

__ __
Nyt nämä ukrainalaisten alas ampumat venäläiset tuhoaseet putoavat käytännössä minne sattuu -siviilejä ajatellen jo liian usein?
Nythän puhutaan mediastamme jo noin 80-90 prosentin Ukrainan torjunta-asteesta.



Miksi meidän (viemäri)media ei osaa tätä mahdollisuutta informoida?
-alitajuista kiusallisuuden torjuntaa toimittajakunnasta?

___
PS1
Miten Sinä arvioit näitä kahta käytävää hyökkäyssotaa - niin Israel kuin Venäjä?



__
147501


|  56  SUOMI24  555  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB totuus  |  X  |  


..


xxx




__ __


Photo from Ukraine: ~ Institute of Modern Russia (imrussia.org) - 


***


__


Ei kommentteja: