tiistaina, huhtikuuta 23, 2024

Ukraina on sivujuonne lännen valtahegemoniapyrkimyksissä

 NWO - NEW|2830|476243|WORLD ORGANISATION


Kuva: ~ USA TODAY  - 

" .. Russia and Ukraine said Wednesday they were moving toward a cease-fire to halt months of bloody fighting, as President Obama condemned Moscow's aggression and pledged that NATO will protect allies who fear they could become Russia's next target.

In Washington, the Pentagon said 200 U.S. troops will participate in exercises in western Ukraine starting next week.  .. "


****

___

YLÄKERTA: ~ Arvostettu yhdysvaltalainen tutkija varoittaa: Ukraina jaetaan kahtia - Ulkomaat - Ilta-Sanomat (is.fi) - "Arvostettu tutkija varoittaa Ukrainan inho­realistisesta kohtalosta – ”Hyväksytään sellainen, jota ei voi hyväksyä”

Maailmanpoliittisiin riskianalyyseihin erikoistunut yhdysvaltalainen tutkija Ian Bremmer varoittaa, että Ukraina ei saa vallattua takaisin omia alueitaan ja maa jaetaan kahtia." --

.


Ukrainan sodan taakse kätkeytyy voimallinen lännen asettuminen itää vastaan 

- maailmallisen moninapaisuuden noustessa sotien tuhkasta!
[ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - ]

[20U22] -- Ei vain länsiuutisoinniltaan yksipuolistettu eurooppalainen (itä)slaaviyhteisöllinen Ukrainan sota |1, vaan paljon laajempi maailmallinen uhka, ellei peräti maailmanjärjestyksen uusi tulemisen toive [!]

- silti lännen ja idän yhteiskuntamallien vastakkain asettumisen uhka, mikä onkin jo täyttä todellisuutta, jossa talouskaava huomiselle: "Kiina + Venäjä > USA + EU" |2, voi muuttua koko maailmaa ravisuttavaksi sotilasvoimien kaavaksi.

|1 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/East_Slavs -
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/miksi-ihmiskuntaa-ajetaan.html -



Yle-ote linkin ~ https://yle.fi/uutiset/3-12375432 - alta: 

" ..– Moninapaisuus on ollut pinnalla, mutta nyt mennään kaksinapaisuuteen. Meillä on voimakas länsiliittouma, sitten on puolet maailmasta, jotka eivät ole tuominneet voimakkaasti Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Tässä joukossa ovat Kiina ja Intia, kuvailee Penttilä. ... " 


-Yle-otsikoituna:
"Asiantuntija Ylelle: Kiinaa on varoitettu, jos se tukee liikaa Venäjää niin seurauksia tulee" .. millainen "asiantuntija" uhkailee Kiinaa; kannattaako Suomesta käsin uhkailla maailman talouteen suuresti vaikuttavaa Kiinaa?

..
Tänään maailmallisuutta vahtii maailman sotinein* armeija - US Army ja pommitusvoimiltaan ylivertainen USAF -

.. tämä merkitsee maailmanpoliisiroolitusta yhdelle valtiolle, joka pitää itseään järjestyksen pitäjänä, mikä onkin esiintynyt hyökkäyssotina Euroopan Serbiasta aina meitä katsoen kaukaisempiin hyökkäyksiin Afganistaniin, Irakiin, Somaliaan, Jemeniin, Libyaan kuin Syyriaankin - näiden ulkoa hyökkäysten takana on ollut aina yksi ja sama toimija - Yhdysvallat.


|*List of wars involving the United States - Wikipedia - 



Uutisointi - ainakaan Suomessa ei kerrota US-sotien olleen brutaaleja hyökkäyssotia, kuten nyt Ukrainan osalta painotetaan sinällään oikein - sehän oli kuitenkin Venäjän hyökkäyssota.

Suomalainen media on voimallisesti kallellaan länteen ja antaa näin paljolti vain läntisyyttä miellyttävää uutisvirtaa manipulaationa lukijoilleen ja katselijoilleen - sepittelynä.

__ __
Kiina ilmaisi jo vuosikausia sitten, ettei yksi valtio voi enää määräillä koko muun maailman yhteiskuntamalleja
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2012/10/kiinalainen-harppaus-uuskungfutselaisuus.html - ]

Kiina ei halua muiden itsenäisten sisäisiin asioihin sekaantumista ja sotkeutumista, olivat ne sitten kritiikiltään sinällään ideaalisti oikein, joka onkin monin osin filosofiaa ja asetettua tapaa ohjastaa yhteiskuntaa - aina kuitenkin vallassaolijan tahdon mukaisesti.


Länsi - so. löytöretkien jälkeinen kolonialismi -

.. Euroopasta, tarkemmin niistä valtioista, jotka ovat perustaltaan luoneet Euroopan Unionin - lähinnä Iso-Britannia (jo eronneena EU' sta), Ranska, Espanja, Portugali, Hollanti, Belgia |e ja vähäisemmin Italia ja Saksa - loivat läntisen tavan rikastua, lähinnä ryöstämällä kolonialismina kaukaisten alusmaiden varantoja, ihmisresursseja (valtava mustien orjavirta Uudelle mantereelle - Yhdysvaltoihin, mutta myös Eurooppaan!) -

|e ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/08/lannenmiehen-arvomaailma-kohtaa.html - Leopold II!


Näin alkoi läntisen kulttuuri- ja elintapayhteisöllisyyden alkutahdit,

.. jotka uteliaisuus, ahneus, itsekkyys |3 kuin helpolla saamisen idea valtasivat maailman lännelle, joka jatkuu nyt kamppailuna uudesta maailmanjärjestyksestä (katso lopusta Jari Ehrnrooth), joka saa moniarvoisia muotoja ja moninapaisuutta, juuri idän kautta.

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/ihmisen-ahneus-ja-itsekkyys-luotiin.html -

__ __
Länsi luo maailmanvaltaa pitämällä oikeutenaan ajaa omaa malliaan demokratiana, epäselvänä sananvapautena kuin tapana kokea ihmisyys, inhimillisyys kuin ihmisoikeudet |4 ..

Läntinen markkinatalous pääomalle voittoa periaatteella on nostanut läntisen materiaalisen kasvuhokeman |5 kuin näyttö- ja vertailutalouden elintasona korkealle, luoden samalla raskaan ympäristön haittajäljen - kumuloituneena ja epäoikeudenmukaisena tapana nähdä kulutusitsekkyys, unohtaen yksilön vastuun per capita vertailuna!

|5 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/16936270/maailmaamme-nayttaa-jalleen-ohjaavan-kasvuhokeman-dilemma -

--
26.3.2022 - Yle julkaisi hätkähdyttävästi pysäyttävän dokumentin kasvusta - maatalouden satojen kasvusta - US-johteisesti - dokumentti löytyy täältä:
https://areena.yle.fi/1-50525734 -
-- otsikoituna Yle Areenassa näin:

"Historia: Suurten satojen mies"


Samaan aikaan valtiorahoitteisesti huolehdittu Yle uutisoi näin:
"Ilmastonmuutos on ihmiskunnan kohtalonkysymys – tutki, kuka päästöistä oikeastaan on vastuussa"
- löytyy linkin alta:
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/12/ilmastonmuutos-on-ihmiskunnan-kohtalonkysymys-tutki-kuka-paastoista-oikeastaan -

-- alta koko artikkeli todellisine päästäjineen!

..
__
147374


|  88  SUOMI24  P  274  |  71  SUOMI24  A  207  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB totuus  |  X  |



_

2


Nyt meillä Suomessakin, täällä idän ja lännen vedenjakajalla iloitaan ennenaikaisesti yhtenäistyvästä EU-Euroopasta, ymmärtämättä ettei eurooppalaista rauhankehitystä voida asemoida ilman Euroopan suurinta valtiota - Venäjää |6.


|6 ~ Luettelo Euroopan maista asukasluvun mukaan – Wikipedia - 

|6 ~ Luettelo valtioista pinta-alan mukaan – Wikipedia - 



Uusi uljas - NWO - maailma tuottaa moniarvoisuuden |7,

.. jossa ei enää yhdelle valtiolle synny keinoa pitää yllä omaa itsekästä hegemoniaa koko muuta maailmaa - erityisen huomionarvoista on se, ettei tämän nykypäivän läntisyys edusta edes enemmistöä - tuota demokratian kukkasta, jossa enemmistöt määrittävät linjat ja suunnat - tulevaisuuteen.

|7 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17356994/moniarvoinen-maailma---aika-lopettaa-vastakkainasettelu -


Kiina on nyt ratkaisijan roolissa!

Kiina on maailman suurin kansantalous |9, suurin viejävaltio ja suurin tuotantokone, jonka tuottamat komponentit aikaansaavat korkeamman teknologian kauppamahdollisuudet edullisella hinnallaan, esimerkiksi Suomen vientiponnisteluihin.


|9 ~ Kiina ohitti Yhdysvallat maailman suurimpana taloutena - Taloussanomat - Ilta-Sanomat (is.fi) - 


Kiina on maailman vanhin - vanhimpia yhtäjaksoisia korkeakulttuureja https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiinalainen_kulttuuri - - se toimii omilla tavoillaan, sekaantumatta vieraiden itsenäisten omiin sisäisiin asioihin.


Entä me suomalaiset?

Kun katsomme omaa eloamme täältä tuon toisen ydinasesuurvallan vierestä - on meillä nyt valintapaikka, joka ei saa olla merkitykseltään toisintoa valinnasta vuodelta 1941 |10, jolloin revanssihenkisenä Suur-Suomea haaveillen valitsimme Saksan kolmannen valtakunnan - loppu onkin Jatkosotana paljolti tunnettua historiaa - lukuun ottamatta taustoja aina keväältä 1939! |11.


|10 ~ Professori Markku Kuisma: Suomi on osannut trollata myös itseään - Seura.fi - 

" .. Toinen esimerkki tehokkaasta infosodasta liittyy kesän 1941 suurhyökkäykseen. Asia on Mauno Jokipiin ja Tuomo Polvisen tutkimuksissa ajat sitten todettu ja nyt eversti Pekka Visurin kääntämissä saksalaiskenraali Erfurthin päiväkirjoissa vahvistuksen päälle vahvistettu.

Kyllä Suomen sotakone oli viimeisen päälle viritetty Saksan Barbarossan osaksi. Tavoitteena oli vallata, tuhota ja ryöstää idästä niin paljon kuin voimat sallivat. Erfurth-keskustelujen mukaan Mannerheimin ja Rytin suurin huoli oli, miten hyökkäys näyttäisi puolustukselta ja valloitukset vain revanssilta, jonka kansa hyväksyi. 

Siinä onnistuttiin yli odotusten. Homma meni putkeen tavalla, jota maamme turvallisuuskomitean trolliarmeija muotoili Venäjän toimia ennakoidessaan viikko pari sitten: ”Informaatiovaikuttaminen voi olla pidempi kampanja, jolla pyritään muuttamaan mielialaa ja mielipiteitä. Se voi olla hyvin tehokasta, jos kansalaisten päähän saadaan ajettua joku tietty ajatus.”.. "


|11 ~ Talvisodan tausta – Wikipedia - 

" .. Suomen valtioneuvosto ei suostunut vaihtokauppaan esitetyssä laajuudessa, koska sekä yleinen mielipide että eduskunta vastustivat sitä, vaan tarjosivat Neuvostoliitolle vain Leningradia lähinnä olevia alueita, Kuokkalan mutkaa ja TerijokeaSuomen puolustusneuvoston puheenjohtajana ollut Carl Gustaf Emil Mannerheim ja Moskovaan neuvottelijaksi lähetetty Suomen Tukholman lähettiläs Juho Kusti Paasikivi olisivat suostuneet hieman suurempiin alueluovutuksiin, mutta neuvotteluvaltuuskunnalla ei ollut lupaa esittää muuta rajalinjaa. Neuvottelut katkesivat 9. marraskuuta.[39] .. "


__ __
[53% -viimeisessä aidossa gallupissa marraskuussa 2021

-Meidän suomalaisten tie oli ja on älykkäästi tosiasiat viisauden eteen tuoden sotilaspoliittinen puolueettomuus,

.. joka täsmentyy kansakunnan enemmistöisenä toiveena viimeisestä johdattelemattomasta ja median provosoimattomasta aikatilanteesta marraskuulta 2021 - MTS 11/2021, jolloin 53 prosenttia kansakunnastamme esitti selkeää sotilaspoliittista puolueettomuutta.

Vuonna 2022 alkoikin sitten voimallinen joukko- ja sotapsykoosi-ilmiö
-ensin viemärimediasta** ja sitten se tarttui poliitikkoihin!

|**https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/viemarimedia-huutaa-loopeistaan.html -


Entä uusi uljas maailma - tuoko se - voisiko se tuoda rauhan?



--


Ei kommentteja: