keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

Hyvä Jääkiekon Ystävä!

Eräs helsikiläinen jääkiekkojoukkue vanhemmasta pelihallistaan pelaa epätoivoissaan sikapeliä, koska uuden valmentaja-toimitusjohtajan psyykkaus meni liian pitkälle. Pelaajien pää ei enään kestä. Agressiot purkautuu väärällä tavalla; itse maalit jää tekemättä.

Ei ole pelaajien vika, jos valmennus- ja joukkuejohto ei näe pelaajien hätää. Jääkiekko on joukkuepeli, jossa tekniikka ja uhrautuvaisuus koko joukkueen eteen takaa voiton yhdessä sinnikkyyden ja periksiantamattomuuden kanssa. Voittoon vaikuttaa myös pelisilmä; voittoa ei tuo pelinyrkki eikä poikittainen maila suoraan aloituksesta, josta lähti HIFK:in sikalinja liikkeelle. Helsinkiläisten peli on häviäjien peliä. Jääkiekko on hieno laji, jossa parhaimmillaan taistelutahto ja tiimihenki kohtaa aikaansaaden kannattajilleen nautinnon Voiton muodossa!

On kunnioitettavaa, että tekniikalla, osaamiselle ja todellisella joukkuehengellä Oulu on viemessä toista peräkkäistä Suomen Mestaruutta, ellei Tampereen Ilves veny ihmesuorituksiin. Samoin Hämeenlinnan HPK:lle toivotetaan Suurta Menestystä, onhan tuo ollut ikuisesti kakkonen!

Joukkuepeliterveisin,

Jääkiekkoa vasemmalla silmällä seuraava Ilveksen kannattaja - IluJakelu:
850 Jääkiekon enemmän tai vähemmän Ystävää ympäri Suomen. Edelleenlähetys sallittua.

Ei kommentteja: