lauantaina, tammikuuta 13, 2024

Mitä suomalaiset ovat oikeasti mieltä Natosta?

     UNIVERSAL

463515

Naton kannatus -MTS - 2021, viimeisin aito kansalaismielipidetutkimus

https://www.defmin.fi/files/5273/Suomalaisten_mielipiteita_ulko-_ja_turvallisuuspolitiikasta_maanpuolustuksesta_ja_turvallisuudesta_2021.pdf |  

" .. SUOMALAISTEN MIELIPITEITÄ ULKO- JA TURVALLISUUSPOLITIIKASTA, MAANPUOLUSTUKSESTA JA TURVALLISUUDESTA .. "





Kuvakertomus - jonka sanat ja niistä viestin voi lukija itse muodostaa!















****

TP Sauli Niinistö käänsi takkinsa, kun sai hyvän tekosyyn toteuttaa kokoomuksen pitkäaikaisen tavoitteen - viedä Suomi ja sen kansalaiset Natoon - lännen sotakoneeseen - ohi kansanäänestyksen |1

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html

"Miksi suomalaisilta estettiin nato-kansanäänestys?"


Syntyi vastuuta kantamaton presidentillinen manipulaatio, ehkä jopa valkoinen valhe, oveluus ja raskas kansakunnan petos, jonka vastuuta kohta eläkkeelle jäävä Sauli Niinistö ei tulle koskaan iänmaallisesti kantamaan, herää kysymys ehtiikö näkemään aikaansaannoksensa, kun nyt olemme matkalla mahdolliseen sotaan - vähintäänkin eurooppalaiseen sotaan, ellei peräti III Maailmansotaan -jota jo itse Niinistökin maalaili!

Minä juon nyt kahvia, enkä halua tätä kiusallista totuutta katsoa enää sen tarkemmin -tehty mikä tehty! -saattaisi presidenttiäkin vaivaavan tulevaisuus, onhan hänelläkin pieni lapsi -Aaro poika - viattomana isänsä ajamiin ratkaisuihin .. , Aaronkin elämää todennäköisesti sodan uhka tulee sävyttämään pelkona -kuten monet lapsiperheet tulevat kärsimään. Onhan tosiasia sekin, että juuri siviilit kärsivät sodista aina eniten! 

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/12/millainen-uhka-suomelle-on-todellista.html

*

Meillä on myös presidenttikykyisiä henkilöitä, joiden näköala on laaja ja joiden kyky nähdä itä ja länsi, nokkimatta mitään ilmansuuntaan tai turhia kumartelematta minnekään - on ulkopolitiikan osaajia, joille lapset ovat tärkeitä ,sillä ilman lapsia ei ole tulevaisuutta! 

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2012/03/vayrysen-sujuvuus-jyraa-ja-se-arsyttaa.html

"

Väyrysen sujuvuus jyrää, ja se ärsyttää

"


Onko meilläkin päällä historiastakin tuttu 1941-uho, sen nykyaikaisena ilmiönä? Tänään tuon rinnasteisen 1941 ajan tukikeppinä on Nato/USA ja nyt allekirjoitettu DCA - ennen se oli Adolf Hitlerin johtama Saksan kolmas valtakunta -


-

 

Ilkka media vuonna 1941 - aika rankkaa 1941-uhoa. Entä nyt, kun vastakkainasettelu kiihtyy idän ja lännen välille? Herääkö Suomen kansa todellisuuteen ja näkee ainoaksi viitaksi huomiseen tosiasioiden tunnustamisen kansalaisviisauden eteen ---

Kansalainen pohtii huomista -- miten meidän käy tässä mediapaatoksen ikeessä, kun kukaan ei ole edelleenkään kyennyt kertomaan miten tuo itänaapuri, se toinen ydinasesuurvalta on meitä Suomea ja suomalaisia sotilaallisesti uhannut | uhkaillut. 

Kerrotko Sinä miten ja milloin?

--

ja mitä internet-paneelitutkimukset todellisuudessa ovatkaan

Yllätysinfo!


Oli myös aika, jolloin nyt vielä nykyinen TP Sauli Niinistö oivalsi merkityksen, jossa hän tuli todenneeksi, että suomalaiset tarvitsevat - ansaitsevat Natosta kansanäänestyksen |NK1


 .. kunnes jokin naksahti jossain - oliko mediapooli onnistunut omalla -- 


 "West trolling manipulation


-ilmiöllään tai oliko internet-paneeliset "tutkimukset" hämänneet Niinistöä - emme tiedä, mutta naksahdus kuului kautta Suomen ja kansa hämmästyi, ehkä jopa järkyttyi: "Miksi presidentti käänsi takkiinsa noin nopeasti, ettei ehtinyt edes itsekriittisesti omaa analyysia tehdä, vaan vetosi noihin ei niin luotettaviin paneeli-tutkimuksiin" |NK2 -tässä muuten ehkä kiintoisa tutkimuspaikka tohtoriväitökselle, mitä tapahtuikaan, kun presidentti käänsi mielipiteensä - jo parin vuoden sisällä näemme millaisin tuloksin -huonoimmillaan kansakuntamme suureksi vahingoksi! (?) --


Ehkä keltaisen lehdistö eli kansalaisajatuksena - VIEMÄRIMEDIA na teki tehtävänsä ja käänsi malttamattoman presidentillisen pään kohden "konkarit lavalla" suunnitelman piiriin - ehkä jo salaisesti ajat sitten suunniteltuna päätavoitteena Suomelle. Näin sai alkunsa nyt koko ajan kiihtyvä 1941-uho!  


--

VIITELINKIT --


|NK1 ~ https://yle.fi/a/3-12448687 - 

""Suomalaiset eivät kannata Natoa ja minä olen suomalainen", presidentti Sauli Niinistö sanoi, kun hänet oli valittu toiselle kaudelle vuonna 2018 ..  ja korostanut kansanäänestyksen tarvetta Nato-jäsenyydestä päätettäessä .. "


 - ja sitten takki kääntyi räikeästi! 


|NK2 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html - 

" .. Presidentti Niinistö Ylellä: Natosta ei tarvita kansan­äänestystä tai virallista mielipidemittausta |IP .. "




__ 

ERIKOISEKSTRA


|IP - Internet - paneeliset galluptutkimukset


Internet-paneeliset gallup-tutkimukset (=kansalaismielipidetiedustelut) ovat - esimerkiksi Nato-kyselyinä -- koetan tässä valaista asiaa, joku, joka tietää vieläkin tarkemmin voisi lisätä, korjata tai lisävalaista asiaa, mutta tässä näkemykseni:

Kyse oli gallupista, jossa alustana oli internet-paneeli, joka toimii seuraavasti:
1
Alkustatus ja tilastollinen tosiasia - suomalaiskansallisesta todellisuudesta nuo noin reilusti neljä miljoonaa täysi-ikäistä suomalaista, pl. ahvenanmaalaiset -
2a
Normaalissa gallupissa tuosta reilu neljästä miljoonasta valitaan kattava ja mallikelpoinen otos, esimerkiksi eri parametrien painotuksin 1 000 - 6 000 henkilön otos ---joille suunnataan itse kysely!
2b
Internet-paneeli eroaa tässä kohdin merkittävästi!
-Eri toimijat, kilpailutilanteessa kaupalliset tahot - yhtiöt tekevät tavoillansa valitut paneelit, esimerkiksi keräten 40 000 ihmistä internet-paneeliin, nimin, ja muine tietoineen - antaen käyttäjätunnukset ja salasanat, jotta voidaan lähettää suunnattuja kyselyitä (alun alkaen kyselyt olivat esimerkiksi ketsuppi- yms. arvioita ja niin edelleen .. ) - nyt noille paneeleille voidaan suunnata vaikkapa Nato-tiedusteluita, kuten on tehtykin.
Mutta tuosta 40 000 valitaan sitten jollain periaatteella (haastattelijat eivät julkisesti kerro miten tuo otos otetaan) - eli vaikkapa tuo 1 000 - 6 000 otos, siis 40 000' sta - sehän on aivan eri asia kuin tuo alkuperäisen gallupin idea otoksesta itse koko aikuiskansasta - siis reilu neljästä miljoonasta!
Nyt jokainen voi arvioida a) ja b) -gallup-vaihtoehtojen totuudellisuuden, luotettavuuden, kattavuuden ja mahdollisen "pelin paikan", jos halutaan etukäteen määritetty lopputulos!


Niin, pissattiinko meitä silmille -herää vääjäämätön kysymys!



On myös huomattavaa, että kaupalliset toimijat palkitsevat tavoillansa internet-paneelien vastaajia - tuote- yms. lahjakorteilla ..

-niin mitä tämäkin sitten lopulta merkitsee luotettavuutena ja vastauksien mahdollisina tarkoitushakuisuuksina itse gallup-tulokselle--- "


***

Nämä herrat yhdessä tahtoessaan ajavat ihmiskunnalle uutta normaalia, vaihtoehtoa nykyisen rinnalle - moniarvoisuutta ja -napaisuutta. Enää ei ole yhden vähemmistöisen maailmanvaltaa -sotakoneineen, hyökkäyssotineen, kaupallisine -ja yhteiskunnallisine uhkailuineen, kiristyksineen, takavarikointeineen ja pakotteineen ---


Ei kommentteja: