perjantaina, tammikuuta 26, 2024

Miksi Saksa ei toimita raskaita aseita Ukrainalle?

 TAU|2784|465156|RUS


Kuva: ~ https://thegaze.media/news/ukraine-officially-requests-taurus-cruise-missiles-from-germany

" 27052023

Ukraina pyytää virallisesti Taurus-risteilyohjuksia Saksalta

" -Google-käännös


***


YLÄNURKKA -- Sisältää lopussa Suomeen liittyvän kuvakertomuksen

..


[20U23] - PROLOGI - [ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - | ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17569568/a-on-yha-syvemmassa-emvastakkainasetteluemssa---lannen-ja-idan - ]


Leopardit toimitettiin - Suomikin, miinan raivaajina

HS: ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009337271.html - 

HS-otsikoituna näin: "Saksan pitäisi sallia Leopardien antaminen Ukrainalle
Leopard-taistelupanssarivaunuja Ukrainalle antava eurooppalainen yhteenliittymä osoittaisi, että Eurooppa pystyy toimimaan myös ilman Yhdysvaltojen antamia aseita."


.. ei vain taistelupanssarivaunu itse Ukrainan itäslaavisotaan, vaan ratkaiseva, mutta empivä länsiohjattu liike kohden vahvempien tappoaseiden eskalaatiota, konfliktiin, joka on "sisällissotamainen" - eikä pitäisi liittyä mitenkään itä-slaavien ulkopuolelle >

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/166715-slaavilaista-rulettia-onko-ukrainassa-voittajia/ -


Ukrainassa vaikuttaa niin itäinen kuin läntinen tahtotila - noin kuusimiljoonaisena venäläismielisyytenä |1 kuin kansalliskiihkoisuutena |2 ..

HS-kirjoitus: ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009336396.html -, otsikoituna näin:
"Saksa asetti Leopard-avusta Yhdysvalloille ehdon, maa kuitenkin empii"
-toimittajana Ilona Tyystjärvi.

.. 'läntistä käärmettä pyssyyn' tappavien aseiden joukko- ja sotapsykoosina - lisää taisteluvoimaa, enemmän ukrainalaissiviilien kärsimyksiä - mutta niin Saksa kuin Yhdysvallat empivät, sillä pelko jäytää jo ydinsodasta, nyt Venäjä on jo tosissaan.



__ __
Meillä eikä muillakaan ole nyt varaa 1941-uhoon!
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/10/niikko-haki-rauhaa-ja-halla-aho-lietsoo.html - ]

Maailmanrauhallisesti tahtotilan lännestäkin pitäisi olla puolueeton rauhaan tähtäävä tiekartta, jota nyt ehkä jo Turkista ja Kiinasta suunnitellaan, näiden ollen jopa realistisia koko itä-slaaviongelman ratkaisuksi - molemmat slaavisodan osapuolet kuuntelevat tarkoin mitä näiden kahden mahdollisesti yllättävästi yhteistyöstä voisi lopulta vielä syntyä!


Eurooppalainen rauha rakennetaan yhdessä sen kaikkien valtioiden kanssa

Euroopan suurin valtio on ylivertaisesti Venäjä, niin asukaslukuna kuin maapinta-alana ja energia- ja raaka-ainevaroineen, unohtamatta ravinnontuottopotentiaalia .. nämä tärkeät meidän kaikkien Elämälle ehdottoman merkittävät asiat on syytä tunnistaa ja huomata myös YLE' n |E toimittajan Seija Vaaherkummun kuin kansanedustaja ja PuM ministeri Antti Häkkäsen (kok.) mielikuva- ja mielikuvitusmaailmassa -- 


- katsokaahan tämä: 

https://areena.yle.fi/1-63224091 - 


Merkittävä ajassa sivujuonne - |E YLE-manipulaatio esittäytyy tässä erinomaisella tavalla - miksi juuri nyt?
https://areena.yle.fi/1-50828779 -

IJL-kommentti: Presidentti Urho Kekkonen kävi omia pelejään ylläpitääkseen valtansa ja Suomen kansan herran nuhteessa, mutta turvallisesti puolueettomuudessa, jossa ei sekaannuta vieraiden omiin sisäisiin asioihin sekä merkittävien kauppavirtojen työllistävyyksissä. Näiltä ajoilta vanhan ajan vallattomuudestaan kateelliset russofobistit keksivät sanan - suomettuminen.


Taistelupanssarivaunu - tehostetaanko pitkän matkan ohjuksiksi!

On taisteluväline, jolla raaistetaan sotaa - se tuo iskuvoimaa, tuhovoimaa ja edelleen myös siviilien lisäkärsimystä |3, sillä ideaaleja vaunuja ei ole, jotka vain tuhoavat vihollisia!

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/kaikissa-sodissa-karsivat-eniten-aina.html -


Tuon Ukrainan sodan kiihdyttäminen lännestä - Suomestakin - kokee hiljalleen peruutusvaihteen löytämisen järkevyyttä, tahtotilaa rauhasta kuin estoa suuremmalle hallitsemattomalle suur-sodalle,

.. sillä Venäjä on nyt tehnyt päätöksensä ja hoitaa asian sellaiselle tasolle, jossa Ukrainan noin kuusimiljoonainen venäläismielinen väestön vähemmistöosa saa elää, toimia ja lisääntyä rauhassa,

.. ja jopa yhteistyössä itse ukrainalaisten kansallismielisten kanssa -

- eri "murrekielisten" (venäjä - ukraina) hoitaessa yhdessä kieli- ja kulttuurikysymyksetkin kuntoon, jotta rauha palaa ja Ukrainasta muodostuu uuden aallon valtio, joka ymmärtää tosiasiat viisauden aluksi --

- lainattuna kuuluisaa Suomen presidentti Juho-Kusti Paasikiven kiveen hakattua arkivaltioviisautta.

__ __ __
Ukraina voisi voinut olla ilman taistelupanssarivaunuja nyt uudella tiekartalla kohden sellaisen yhtenäistyvän Euroopan välimaastoa, joka tasoittaa niin itä-slaavien kuin muun eurooppalaisuuden erinäköisiä elämänmalleja -

.. Ukraina seisoo idän ja lännen vedenjakajalla kuten Suomikin,

- jonka ainoa oikea tiekartta eurooppalaisen rauhan jatkumiselle on olo ilman lännen sotakonetta - Natoa, jota Ukraina kokonaisena ei tule Naton jäsenenä lopulta olemaan, mutta ehkä joskus osa EU' ta kuten joskus vieläkin myöhemmin itse Venäjäkin, sillä EU-Euroopalle on eduksi, jos Venäjä ei lipsahda kokonaan, vain sopivasti kiinalaisten taskuihin.

..
Toimittaako Saksa nyt pitkän matkan raskaita ohjuksia |O, joilla ulotutaan kauas Venäjän puolelle. Ei, Saksa pelkää historiansa toistumista .. eli sotaa Venäjää vastaan; Natosta huolimatta.


|Ohttps://yle.fi/a/74-20067103 - 

"Saksa jahkailee ohjusten lähettämistä Ukrainaan – syynä pelko Venäjän häviöstä, sanoo asiantuntija

Saksa on Ukrainan toiseksi suurin tukija. Se ei kuitenkaan halua luovuttaa ohjuksiaan Ukrainaan. Kysyimme kahdelta asiantuntijalta, mikä Saksaa estää."




Taktinen ydinaseisku Saksaan, Venäjältä -pelottaa saksalaisia - Operaatio Barbarossa on siksi vielä lähellä -monien muistikuvissa!

***

__
EKSTRAYLLÄTYS - Leopard 6.12. armeijaparaatissa - Kuopiossa

Kuva tässä:


Photo by ILU-Productions


__ __ __ 

HERÄTTÄJÄKSI!

AIHEEN MUKAINEN KUVAKERTOMUS - SUOMI EDELLÄ

Kuva 1: Entä Suomessa, kun poliitikkojamme jäytää sopulimaisesti syvälle mielikuviin uppotunut 1941-uho; tässä alla olevassa kuvassa huomauttaisin kuitenkin Ilkka Kanwrvan sinällään erheistynyt nato-fanaattisuus, mutta rauha Ike' n muistolle! Valtioväkivalta ajattelemattomina puhekuplaheittoina ei missään olosuhteissa paranne ehdottoman tärkeitä valtiosuhteita suureen rajanaapuriimme - Venään; tuohon toiseen ydinasesuurvaltaan!

"Konkarit lavalla"
"Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä
Kokoomuksen pitkäaikaiset kansanedustajat Ilkka Kanerva, Pertti Salolainen, Kimmo Sasi ja Ben Zyskowicz olisivat valmiita viemään Suomen Naton jäseneksi myös ilman kansanäänestystä."


***

Kuva 2: Elomme perustuu kahteen ehdottomaan "evoluutiokäskyyn" - lisääntymiseen ja kasvattamiseen. Nyt väkevän 1941-uhotyyppisen nokkapokkamme, sanosinko jopa hevostelumme myötä luulotellut turvallisuushokemat - Naton selän takaa itää vastaan eivät ole edes realistisia. Olemme luomassa raskaan taakan lapsillemme ja heidän lapsilleen -turvattomuutena täällä idän ja lännen vedenjakajalla. Saa ajatella syvällisesti tosiasioita kansallisen viisauden eteen. Entä uusi kohta valittava presidenttimme - oivaltaako tuon edellä olevan kansakuntaviisauden? 

Lapsillemme luotua uhkaa!


***

Kuva 3: Tähän kohtaan tuon Venäjän presidentti Vladimir Putinin "pysähtykää miettimään" käsiheilautus ja kysymys johtajillemme: "Miten ja milloin Venäjän on meitä sotilaallisesti uhkaillut?" - kertokaahan, vastaukset kiinnostavat lukijoita! 

Tänään jopa aiempi Suomesta karannut (vastuuta karttava?) aiempi PM Sanna Marin nostaa aivan uudelle tasolle tuon Putin v*han, tässä russofobia henkilötasolla läikkyy jo yli äyräiden! Katsokaahan tämä:

Ote linkin alta: HS-ote: " .. ENTINEN pääministeri Sanna Marin (sd.) sanoo kansainväliselle muotilehti Ellelle, että Venäjän presidentistä Vladimir Putinista olisi päästävä eroon. .. | .. ”Henkilökohtaisesti en usko, että Putinille pitäisi olla jotakin kasvot pelastavaa ratkaisua. Mielestäni meidän täytyy päästää eroon Putinista.” .. " 

-näiden osalta on oikeaasti mietittävä millaisia lausuntoja median pitääkään julkistella. Tämä ei voi olla jättämättä jälkiä! Mistä tuo 1941-sotauho kierti vääristyneisiin ajatusrakenteisiin -Sannan osalta. Mikä meni kotikasvatuksessa pieleen, vai oliko sitä lainkaan. Sanna ei ollut edes isänsä hautajaisissa-kertonee jotain?


***


Kuva 4: Toistaiseksi kokematon kokoomuksen UM Elina Valtonen edustaa juuri tätä nykyistä ajattelemattomuutta ja kyvyttömyyttä nähdä viisaus tosiasioiden tunnustamisten jälkeen -"paasivi-kekkosmaisena" kokemusosaamisena!

Elina Valtonen, kokoomus ja UM


***


Kuva 5:  Meillä äänestetään uudesta presidentistä - edellisen (TP Sauli Niinistö) kääntäessä vahingollisesti takkinasa ajatuksien osalta - kansanäänestys Natosta; emme sitä saaneet, vaikka se sai alun alkaen presidentillisen painotuksen - mutta sitten berberi repesi, kun kykyisyys nähdä todellisuus viisauden eteen meni saattohoitoon. Nyt kun uutta presidenttiä valitaan, ei heistä saane yksikään vierailukutsua niin Kremliin kuin Valkoiseen taloon, siksi tehokkaasti kukin heistä on kansakunnallemme erittäin vahingollisen nato-fanatian, russofobian kuin 1941-uhon "kaltereista luonut" -Moskovan tietäen tämän tarkoin!

Paavo Väyrynen
"Itä ja länsi törmäävät - tarvitsemme kriisin kestävän presidentin!"
 

***

Kuva 6: Olisiko ollut Suomelle viisasta, jos TP Niinistö olisi kykyistänyt itsensä ymmmärrykseen tosiasioiden tunnustamisen osalta kansakuntaviisauden eteen? Olisiko pitänyt kuunnella herkemmällä korvalla tuon itäisen ydinasenappuloita sormissaan pitävää Putinia? Tuleeko nyt mahdollisen us-presidentiksi valiintumisensa jälkeen Donald Trump pelastamaan koko Euroopan; lopettamalla Ukrainan aseellisen avustamisen, kertomalla samalla us-takauksista rauhalle, joka kerrotaan myös Putinille, ja kas - näin Ukrainan itäslaavilainen sota päättyy ja rauha astuu uudeksi kehityspoluksi ja viitoitetuksi tieksi koko Eurooppaan. Näinkö? Jää nähtäväksi, mutta mahdollinen apu Yhdysvalloista Donald Trumpin myötä?



***


Kuva 7: Emme halua suurydinasesotaa, jota jo istuva TP Niinistökin pelkää -jos projisoidumme hänen viittauksiin uhista, joiden osalta Saulikin on kykenemätön näkemään todellisuutta: Onko näin vedettävissä vanhan kansanviisauden muunnos juuri tähän - "Tyhmästä valtiojohdosta kärsii koko kansakuntaruumis" -näilläkö nyt mennään todellisiin uhkakuviin ja juuri Naton vuoksi, joka riemuitsee saadessaan Suomen mukaan täältä Venäjän pitkältä rajalta - tuoden Natolle/ Yhdysvalloille oivan taistelualustan itään - ja juuri Kuolan niemimaalle.

"

Ydinasesota taktisesti ja "vähäisin säteilylaskeumin"?

"



..
-
141581


|  22  SUOMI24  102  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  | 


_

2


Taurukset nyt jäihin ja vilpitön avaus rauhan puolesta*,
-jaetaanko Ukraina?

.. sillä lopulta molempien sotimisosapuolien itäslaavilaiset kansat sitä todellisuudessa haluavat - ja näin myös jälleenrakentaminen kaikkien osapuolien yhteistyössä voisi alkaa - kiinalaisrahoituksella!

__ __ _
EKSTRA TAURUS
https://thegaze.media/news/ukraine-officially-requests-taurus-cruise-missiles-from-germany -
"Ukraina pyytää virallisesti Taurus-risteilyohjuksia Saksalta"


__ _
Näin vuosi sitten, kun Leopardeja pohdiskeltiin - Suomessakin ---
Virkaa tekevä nopeasti 1941-uhoistunut puolustusministeri Mikko Savola uhkuu Helsingin Sanomissa:

"Puolustusministeri Savola: Suomi ei kerro Leopardien lähettämisestä, vaikka asiasta päätettäisiinkin

-löytyy linkin ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009337065.html - alta,
HS-toimittajana Elina Kervinen.


__
PS
HS: ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009338948.html -, otsikoituna näin:

"Suomi osallistuu Ukrainan koulutus­operaatioon Puolassa enintään 50 sotilaalla
Suomi on jo aiemmin elokuussa lähettänyt EU:n ulkopuolelle Britanniaan 20 kouluttajaa kouluttamaan ukrainalaissotilaita."
-toimittajina Teemu Luukka ja Ilona Tyystjärvi.


Kansakuntamme huoli kasvaa kiihtyvästä mediapoolin luomasta sotapsykoosikehityksestä ---
Näinkö Suomi siirtyy Ukrainan slaavisodan osapuoleksi - Venäjän rajanaapurista?

|e -- IS: "Saksan varastoimien Leopard-vaunujen kunto surkea – taistelu­valmiita vasta vuoden kuluttua"

|U ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/01/kiihtyyko-vastakkain-asettelu-idan-ja.html -

_
e




______

ILU-MEDIA

IJL-Productions



        Kansalaiskirjoittaja  -- Ilkka Luoma


https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e

 

PORILAISTEN MARSSI

_

IJL-BLOG PHOTOS  from SHUTTERFLY

 

1 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/5f17490d-78fc-4033-92de-1451606a447e -

2 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/a03e627a-84e7-4b50-aaf4-c25a6cb9447f - 

3 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/9fcd6b94-6de6-4ab8-accb-bd7e32f0834f  - 

__ __ __ __ __ 

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com


230124 -Total Visits: 1058459 Total Visitors: 153196  

160124 -Total Visits: 1053294 Total Visitors: 151998  

090124 -Total Visits: 1043824 Total Visitors: 151042  

020124 -Total Visits: 1034117 Total Visitors: 149877   

261223 -Total Visits: 1027298 Total Visitors: 148577  

121223 -Total Visits: 1008903 Total Visitors: 145647  

051223 -Total Visits: 1001685 Total Visitors: 144453    

211123 -Total Visits:   977778 Total Visitors: 139688  

141123 -Total Visits:   967368 Total Visitors: 137833  

e (CR

Ei kommentteja: