tiistaina, huhtikuuta 14, 2020

Mitä tänään West trolling Manipulation oikein merkitseekään?


- Presidentit Putin & Trump - 


*

...


1 - HS-lukijat saivat nyt selkeimmän läntisen yhteiskuntajärjestyksen ja sen vanavedessä kulkevan median 'West trolling manipulation" -julkitulon. Nyt saadaan maistaa vahvaa läntistä paatosta lähinnä vihjailuin Venäjästä, venäläisistä ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin roolista - syytöksinä 'East trolling propaganda' -väitteillä.

Arvelijana ja monin osin otaksumin, ilman selviä todisteita massiivisen informaatiovyöryn järjestäjänä oli amerikkalainen (!) laatumedia, jota kutsutaan usein "maailman vaikutusvaltaisimmaksi aviisiksi".

Onko näin - voisikin pohtia läntisen mallin kokonaisuutta pallollamme esiityvästä ihmispopulaatiosta - läntisen osan ollessa karkeasti ~ 1,3/7,8. Se on vähemmän kuin pelkka kiinalaisten osuus ~ 1,4/7,8.

Tänään USA' ssa pohditaan miten itäinen osa maailmastamme kehittyy ja kuinka kaksi 'maailman suurinta' lähentyy toisiaan - puhutaan löyhästä Kiinan ja Venäjän liitosta, olematta liitto, vaan edunvalvonnan yhteinen alusta voimallista lännen vyörytystä vastaan.

Venäjä on erinomainen lisä Kiinan maailman suurimmalle tuotantokoneelle ja huomenna ehkä ravinnon tuottajana, jos Moskova saa ohjastettua maailman suurimmat peltopotentiaalit laajempaan käyttöön* - tässä ympäristönmuutoksen hallitsemattomassa muutoksessa. Lisäksi Pohjois-Kiina tullee tarvitsemaan Venäjältä makeaa vettä Baikal-järvestä.


Venäläis-kiinalaisen "yhteistoiminnan" katsotaan olevan suuri uhka lännelle

Venäjä on meidän rajanaapurina se toinen ydinasesuurvalta, joka on laittanut US-presidentti Donald Trumpin pohtimaan ydinaseidensa jatkokehittämistä**.

Onko näin käynnistetty julkituoden Suomessakin vahvan väkevä vastakkainasettelun kulku-ura, jonka loppukäännettä voimme vain arvailla?

US' ssa asiaa nostattelee jo heidän oman toisen merkittävän aviisin - The Newsweek' in kansilehti: "China's Century". Olihan mennyt vuosisata Yhdysvaltojen - atomipommeineen, raskaine ympäristöjälkineen - unohtamatta Vietnamin sotaa, joka kävi yli miljoonan siviilin hengen päälle >[2]



HS: "

The New York Times selvityksessään: Venäjä on levittänyt ulkomaille tauteihin liittyvää väärää tietoa vuosikausia

"
.



2 - US kävi monia sotia koko 1900-luvun, ja aina kaukana omilta rajoiltaan - liki ainoa puolustuksellinen operaatio oli Hawaijin Pearl Harbour 1941, joka joutui japanilaisten hyökkäyksen kohteeksi. Oli aika siirtyä amerikkalaiseen vapauden puolustukseen - voimallisesti hyökkäämällä.


Nyt uudella vuosisadalla arviodaan elettävää kautta kiinalaisten vuosisadaksi

Informaatiosota on saanut siivet - puolustamaan sananvapautta, vapaata kulutusta ja markkinoiden voimaa ylläpitää ihmisen individuaalia tapaa elää - tässä kuitenkin kokonaisuutena biosfäärillisessä yhteisössä, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Miksi tämä läntinen yhteiskuntakehitysura - demokratiana, on niin hanakasti kiinni muiden itsenäisten sisäisissä asioissa? Olisiko omissakin mietittävää - riittämiin?

Läntinen kulutusjuhla kasvuhokemineen kumuloi vaarallisen kokoisen ympäristöhaittajäljen - erityisesti laskettuna per capita. Tuo kulutusiloittelu on nyt tarttunut myös nouseviin siirtymätalouksiin - Kiinaan ja (Intiaan) - on arvoitu, että jos kiinalaiset kuluttaisivat kuten amerikkalainen - tarvitaan 2-3 uutta Maapalloa?

Venäjä on taas edelleen paljolti raaka-aineiden toimittaja

USA' ssakin oivalletaan, ettei mitään jatkotuotantoa ole, ellei käytössä ole riittäviä ja monipuolisia raaka-ainelähteitä. Venäjällä nuo varannot ovat yhdet maailman suurimmista. Kiinakin tietää tämän - erinomaisen hyvin, käynnistäen reaalisen yhteistyön. Kumpiko vie, jääkööt myöhemmäksi pohdinnaksi.

Aiempi US-presidentti Ronald Reagan onnistui "tähtien sodallaan" hajottamaan Neuvostoliiton - liian suurena. Hyvä vai huono? Nyt US' sta saatetaan nähdä Venäjäkin liian suurena - liian harvoille. US' n väestösuhde on 0,33/7,8 ja Venäjän 0,15/7,8.

"The America First" - on trumppistinen uusnormaali mallissa, jossa 'uhataan, kiristetään ja pakotetaan'. EU' kin saa osansa. Putin taas koettaa padota tuota amerikkalaisvyöryä. Natolle tuli raja Ukrainassa vastaan ja Syyria sai eväät ohjastaa USA' n ulos Lähi-idästä? e


...
[8|42] TIEDE | 24 | VFB | FB 


Ei kommentteja: