maanantaina, marraskuuta 21, 2022

II - Reviiritaistelu ei ole edelleenkään rasismia!

 |2380|372096|

.


Kuva: ~ https://suomenluonto.fi/uutiset/soidinmenoja-vai-reviiritaistelu/ - otsikoituna näin

"

Soidinmenoja vai reviiritaistelu?

-toimittajana Seppo Vuolanto.


***


..


[U] - Talouden ja yleisen ahdingon kasvaessa

.. herää vastustus kaikkea outoa ja vierasta kohtaan |1. Tutuilta haetaan turvaa ja hyväksyntää. Ulkomaalaisia vieroksutaan ja epäoikeudenmukaisuutta vihataan – kuten ei siedetä myöskään selitteitä, että olemme velkaa kehitysmaille, joista ”vieraamme” usein meille pakolaisina muuttavat.

.

|1https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009180495.html -, ingressiltään näin: 

"

Malmin juna-asemalla tuntematon haukkui minua Kelan pummiksi.

-kirjoittajana suomalainen, jonka sukujuuret ovat Vietnamista.

.Moni laukoo tekstiä rasismista, usein ymmärtämättä täysin mitä se syvimmiltään tarkoittaa

Suomalainen keskiarvoihminen ei ole rasisti, eikä kovin moni muukaan. Hyväksymme erilaisuutta, mutta emme etuoikeuksia ansiotta. Rasismi on tyly sana ja sen merkitykseen kannattaa tutustua huolella, ennen kuin syyttää toistaan rasistiksi.Rasismin sijasta meillä on paljon reviiripuolustusta

Reviiripuolustus on evoluution vuosimiljoonatuote, joka on taannut sen, että esimerkiksi me ihmiset olemme olemassa. Perusreviiri on maapallo – nk. yleisreviiri; on sanottu että biosfääri on vain yksi eliö, jossa ihminen muodostaa vain osasen, kuten haima ihmisessä.

Niin tai näin – nyt on syytä perehtyä reviiripuolustuksen ominaisuuksiin ja tapoihin – onhan se ylläpitänyt suvunjatkamisen voittoa kuhunkin meihin!--

Maapallo jakaantuu kansallisuuksiin, eri uskontoihin, tapoihin, kulttuuriin ja kieliryhmiin

Jokainen on oma reviirinsä, joka puolustaa omaa perinnettä, ollen siitä myös ylpeä – kuten me aitosuomalaisetkin. Meillä on siihen oikeus.

Reviirit ovat vieläkin pienempiä alueita; on maakunnat, on kaupungit, on korttelit, maaseutukylät – on jopa oma asuinkerrostalo – pojat pelatessaan pihalla potkupaloa, pitävät jopa omaa rappukäytävää omana yhteenkuuluvuusalueena – se on poikien pelin hetkellä heidän oma reviiri.

.

Lopulta meillä ihmisillä on jokaisella myös oma henkilökohtainen reviiri.


..
[2011] - Reviiripuolustuksen geeniperimä

Uutisointi innostui villihevosen lailla, kun kansanedustaja ja eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho [PS] marssitti tankit ja sotilasjuntan Kreikan kaduille - suunnilleen samaan aikaan suomalaisten suosikkikirjailija Jari Tervo julkaisi uuden romaanin - Layla.

[ .. kansa huutaa keskuudessaan tosiasioita, eikä tosiasioista kuitenkaan eroteta suomalaisuudesta. Äänestäjät taluttivat perussuomalaiset eduskuntaan huolehtimaan kansallisesta reviiripuolustuksesta. Edustaja Teuvo Hakkarainen [PS] on kansanmies, joka muistuttaa kovin monia meistä.
Kirjakaupoissa käy sutina, kun reviiriromaani katoaa kirjaesittelyhyllyistä kansalaisten ahnaisiin käsiin, miksi? Siksi, että reviiripuolustus on se oikea sana tekaistulle rasismille ja sallitulle maahanmuuttokritiikkikeskustelulle .. ]


Tervo toi esille sen mistä halutaan puhua, mutta ei saa puhua

Halla-aho läpsäytti edustajatovereitaan korville, koska uskalsi puhua verrannolla sellaisesta, josta piti puhua jo vuosia sitten. Mikä yhdistää Tervoa ja Halla-ahoa?


Reviiripuolustus yhdistää, kuten se yhdistää kaikkia kaltaisryhmiä yhteenkuuluvuuteen
-

.. oli verrantona sitten yhteinen kieli, kulttuuri, uskonto, perityt tavat tai keino hankkia maallista omaisuutta länsimaisin tavoin..


Näin kirjoitimme, kun muutkin puolueet heräsivät vuosimiljoonia vanhaan tosiasiaan ---

Toisaalta demareiden Heinäluomakaan ei ole antamassa potkuja töissä oleville - oli ihonväri mikä tahansa. Monet hommat eivät ole kelvanneet valkoisille alkuasukkaille - mm. siistijät, ..työtehtäväalue, jota ilman hukkuisimme paskaan.

Demareiden vaalipuhereviiripuolustus on tarkoitettu niille työtehtäville, jotka tulevat jakoon tänään ja huomenna. Olemmeko valmiit alentamaan palkkatasoamme - se on se ainoa keino torjua edullisemmat toverit "halvemmista maista"?


[MISTÄ KIRJOITIMME JO VUOSIA SITTEN]
Linkki - http://ilkkaluoma.blogspot.com/2008/01/reviirien-ja-rajojen-avaaminen.html  ---

[06012008 .. Pääministeri Matti Vanhanen julisti Tallinnassa uuden liikkuvuuden alkaneen, kun mm. Eesti liittyi Schengen-alueeseen. Nyt vaihtuvat Suomen ja Eestin välillä työ, vapaa-aika, tavarat ja rikokset helpommin ja nopeammin kuin aiemmin .. ]
---


[LÄHIHISTORIASTA] --- Reviiripuolustus synnytti joukkomurhan Norjassa

Teon tekijä oli suomalaisen oppineen kansallisvaltiokannattajan Jussi Halla-ahon kannattaja (Breivik mainitsee tekstissään). Kuulemmeko tulevassa oikeudenkäynnissä reviiripuolustuksen päämäärät viikinkien jälkeläiseltä? Norja on kuitenkin kansallisvaltio, joka tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa!


Perussuomalaiset, halla-aholaiset ja aitosuomalainen reviiripuolustus

Perussuomalaiset ovat oivaltaneet yhdenasianliikkeenä maahanmuuton tuomittavuuden, joka on jo enemmistön taholta hylätty osittaisrasistisena toimintamallina. Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, mutta meillä on oikeus reviiripuolustukseen ja se onkin laajojen kansanjoukkojen hyväksymä oikeudenmukainen tapa suojella itseämme - olematta rasisti.

...
KOTOUTTAMINEN

Mitä on kotoutuminen?

" -teksti: Pasi Saukkonen.


..
90962

..

|  74  SUOMI24  241  |  10  TIEDE  8   |  VU  |  Vapaa sana  |  FB  |  FB BLOG  |  Twitter  |

.

Ei kommentteja: