sunnuntaina, marraskuuta 20, 2022

Lasten oikeudet - keiden suojeluksessa?

 i|2394|000000|e

.


Piirros: ~ https://oppimisenpalvelut.otava.fi/ajankohtaista/2019/lapsen-oikeuksien-paiva-20-11-2/


***


..

Lasten oikeudet - paljon puhetta - riittävästi tekoja?

Tänään on Lasten oikeuksien päivä, mikä on lähellä myös Naisten oikeuksia -

.. onkin aivan selvää, ettei epäyhtenäisessä reviirien maailmassamme ole täyttä yksimielisyyttä mitä nämä tärkeät oikeudet pitävät kaikkiaan sisällään -

.. eikä tämän päivän rankka idän ja lännen välinen vastakkain asettelu |1 ainakaan paranne tilannetta ymmärtää, että niin me kuin koko maailma erilaisine tapoineen, historioineen, perinteineen kuin historioineen ovat niin kovin erilaisia.
.
|1 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17569568/a-on-yha-syvemmassa-emvastakkainasetteluemssa---lannen-ja-idan -
.

Tunnetusti evoluutio loi mahdollisuuden lisääntyä, lopulta omaksi edukseen -

.. pitäen "itsensä "kuolemattomuuden jatkumossa", nythän jokainen sukupolvi perittyine ominaisuuksineen vie eteenpäin sitä yksilöllistä kehityslinjaa, joka perimysjänteinä ja "dna-säikeinä" evoluution ohjastamana siirtyvät vuodesta toiseen - vuosisatamiljoonien ajan.

--
Vuosia sitten kävi Kiinasta - tuolta paljon puhutusta valtiosta, jonka eteen meidän media on lastannut lähes kaikki epäkohdat mitä läntinen ajatusmaailma kykenee luomaan - vaikutusvaltaisten naisten muodostama delegaatio halusi tietää miten Suomessa hoidetaan Lasten- ja Naisten oikeuksia - tässä kertomus:

[2011[ .. kiinalaiset Naisten federaation (Anhui' n maakunta - 65 miljoonaa asukasta - delegaation johtaja) vieraat kuuntelivat kohteliaasti suomalaisten kansanedustajien selostusta, kuinka meillä hoidetaan lasten ja naisten oikeuksia. Suomalainen tulkki käänsi suomesta kiinaksi - koettaen löytää jotain sellaista kansanedustajiemme sanoista, joka olisi uutta ja yllättävää kotiin viemistä - mitään sellaista ei kuitenkaan ollut vietäväksi .. ]Suomessa kuten muissakin länsimaissa, joissa vallitsee individualistinen voittopyyde, kasvunhokema sekä jatkuvaluonteinen demokratiarykimä -

.. ei ole laajaa tietämystä, eikä näkemystä kiinalaisuudesta, johtuen meidän omasta "oikeassa olon opista" - me löydämme virheitä muista, mutta löydämmekö pohjimmiltamme itsestämme -jää kysymykseksi.

Kiinalaiset eivät löydä meistä julkisesti virheitä, he oppivat kohteliaisuuden olla puuttumatta muiden omiin sisäisiin asioihin - jo tuhansien vuosien takaa. Kiinalaiset eivät sekaannu toisten omiin asioihin.

Helsingin Sanomien uutinen rouva Liu Yandong´ in mahdollisesta noususta istuvaan politbyrooseen, "rikkomaan" miehinen rintama - lienee tosiasia, ellei nyt, niin ainakin täydennyskierroksilla tulevina vuosina - Kansankongressin istunnon yhteydessä. 


Tähän mennessä vuonna 2022 ei tuota täydennystä vielä ole toteutettu. [T]

Suurempi asia kuin yksittäinen henkilönimitys, on uuskungfutselaisuuden lanseeraus varovaisin askelin i] korvaamaan kiinalaisille kuitenkin historiallisesti outoa kommunismia - joka on läntinen oppi yhteisomistuksen teorioista ja jatkuvasta työtätekevän vallankumouksesta.
.
i] ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/08/kiinalainen-viestinta-leviaa.html -
.

Meille on taakka olla tuntematta kiinalaisuutta

Tiedämme jo nyt, että Kiina nousee maailman suurimmaksi taloudeksi |2 -tämä kirjoitettiin siis vuonna 2011. Kiina ottaa myös osansa yhteisistä maapalloresursseista [1,4/8 - vuonna 2022]. Samalla Kiina kasvattaa sotilaallisen puolustusdoktriinin tasolle, joka vastaa amerikkalaisten hyökkäysvoittoista tapaa ajatella - sillä erolla, että Kiina ei hyökkää ensin.
.
|2https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/ohitti-yhdysvallat-ja-jatkaa-kasvuaan-kiinasta-maailman-suurin-talous/86dd77f5-e793-3645-b75f-33ce60dfcc1c -
.

Meidän ennustama Kiinan ympäristökatastrofi ei tulle toteutumaan, sillä kiinalaiset ratkaisevat omat ongelmansa - aikataulu on vain avoin. Nyt tiedetään sen olevan vuodessa 2049.

Tuo aikataulu on meille suomalaisille mahdollisuus - muun muassa puhtaan veden vesiteknologioiden osalta*

Kiinalaisella on pieni ympäristöhaittajälki per asukas - meillä lännessä se on kaksi-kolminkertainen, emmekä puhu edes viimeisestä 100 vuodesta. i]
.
i] ~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/12/ilmastonmuutos-on-ihmiskunnan-kohtalonkysymys-tutki-kuka-paastoista-oikeastaan -

|*https://areena.yle.fi/1-51014445 - "Kun vesi loppuu" -YLE

.

Kiinan edesmennyt  suurmies Deng Xiaoping ii] evästi maamiehiään etenemään kehityksessään varovaisin askelin ylittäessään tuntematonta - hän kannusti tunnustelemaan kaikkia pohjan kiviä huolellisesti ..
.
ii] - Tienanmen ja Deng 1989
http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/06/yksilsuoritus-joka-ji-elmn-tienanmenin.html -


..
Kirjoitimme kiinalaisesta ihmisoikeuskäsityksestä konkreettisen kiinalaisvierailun yhteydessä, jossa Ympäristöteollisuus ry:n [ ~ https://www.ymparistoteollisuus.com - ] kutsumana Naisten federaation presidentti suoritti tässä asiayhteydessä ensivisiitin läntiseen maailmaan -

.. tutustuen käsityksiimme Naisten ja Lasten oikeuksista ..

.. tapahtuma jäi medialta huomaamatta - olimme saaneet kunnian olla ensimmäinen läntinen valtio, johon Kiinan ylin johto - kommunistisen puolueen istuvana politbyroona oli antanut vierailukannusteen Kiinan Naisten federaatiolle.Miksi Suomi valittiin, sitä voimme tarkoin miettiä!

-
93233


.

SUOMI24  |  TIEDE  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |.


PS. Nyt vihdoin on meidän valtiojohdon aika ryhtyä oikeasti tekoihin - meidän omien ongelmien vuoksi. On kysymys lapsistamme ja nuoristamme - kaiken takana on kuitenkin tavoite Lasten oikeuksista!

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/08/liikaa-afganistania-liian-vahan-omia.html


..

e

Ei kommentteja: