torstaina, marraskuuta 10, 2022

Median manipuloima nato-muotti ja pelko-uhka Venäjästä

 |2379|371024|iix

.


Kuva: ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000436509.html - , otsikoituna näin

"

Kaaos Sirtessä: "Nato pommittaa summamutikassa"

" -STT/AFP/Reuters.


***


..


Media pakottaa kansakuntaamme tiettyyn pumpuloituun Nato-muottiin ja Venäjän uhkaan ja pelkoon!

Tältä osin asian tila Suomen näkökulmasta on aivan toisinpäin, mitä tuossa alla Iltalehti väittää turvaksemme ..

Iltalehti-ote: " .. Naton ydinasesateenvarjo tulee suojaamaan myös Suomea, kun lähdemme uuteen kylmän sodan aikaan läntisen liittokunnan jäseninä. .. " -löytyy linkin https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/65cbd880-4963-4cf1-ab0e-a57ec2e2fede - alta. IL-otsikkona:

"Pääkirjoitus: Viiva, jonka ylitys oikeasti voisi tarkoittaa kolmatta maailmansotaa"


--
USA' n ydinaseet ja niiden mahdollinen jopa aggressioita aikaansaava tuominen Suomeen on meille se suurin uhka |0, mitä itärajan takaa voidaan nähdä -

.. erityisesti pohjoisessa - Lappimme osalta. Kun katsoo karttaa ymmärtää tilanteen hyytävän todellisesti!

--
Venäjän sen viimeisen suurydinsodan esto- ja uhkajärjestelmät ovat Lappimme lentokentiltä vain noin 13 minuutin rynnäkkömatkan päässä näistä Venäjän Pohjoisen laivaston strategisista ydinsukellusveneiden https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - tukikohdista.

.

|0 Demarit hakivat tällä ~ https://www.demokraatti.fi/tallainen-suomi-olisi-ydinsodan-jalkeen-katso-kuvat -  kirjoituksella myönteistä kuvaa tilanteeseen, jossa Suomeen tuodaan vain taktisia ydinaseita Venäjän pelotteeksi. Miksi taktisia, sillä strategisia kansa ei missään olosuhteissa hyväksyisi, eikä niitä muutoinkaan tänne tuotaisi - ne ammutaan nykyään sukellusveneistä, ja lähin näiden strategisten ydinsukellusveneiden tukikohta on noin 130 kilometrin päässä Suomen Lapin rajasta Venäjän Kuolan niemimaalla. Tässä on se ydinsyy, miksi US nimenomaan haluaa tuoda nämä "pienet" taktiset ydinaseet Suomeen, noilla koetettaisiin tuhota nuo Kuolan sukellusvenetukikohdat .. HUOM! Lapin lentokentiltä on vain noin 13 minuutin rynnäköinti Kuolaan ja F-35 on kykenevä tuon taktisen ydinaseen saattamaan kohteeseen.

.



Hyökkäysrynnäköintiin osaltansa tarvitaan suomalaisten virheellisesti tilaamia F-35 hävittäjäpommittajia |1 - tässä syy miksi USA juuri halusi että nimenomaan niitä tilataan - oman etunsa varjelemiseksi!
.
|1https://www.tiede.fi/keskustelu/70375/miljardeja-taysin-vaariin-asejarjestelmiin-vuosisadan-harhainvestointi -
.

Jo Nato-Isäntämaa pöytäkirjan mukaisesti |2 erityisesti USA on jopa itse itsensä kutsuen tullut taistelu- ja ilmasotaharjoituksiin Suomeen ja Lappiin, ja tämä ei ole jäänyt Venäjältä huomaamatta.
.
|2https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -
.

Näin olemme jo Venäjän viholliskandidaatikseen luokitteleman Nato/US' n pahassa välikädessä - ikään kuin puun ja kuoren välissä kuten oltiin jo vuonna 1941! |3
.
|3https://www.tiede.fi/keskustelu/78344/olemmeko-matkalla-jatkosotaan -
.

Voimme olla jopa taistelu- ja hyökkäysalusta |4 ja rajamaa suursodalle, jossa ydinaseet ovat ehkä suuressa roolissa
.
|4https://www.tiede.fi/keskustelu/73914/varisuora-suomi-naton-etuvartiosta-taistelualustaksi -
.



Kun katsoo vielä kerran Suomen karttaa itärajan osalta ymmärtää tilanteen vakavuuden -

.. ja tätä Suomen kansa on nyt painotettava, kun vaadimme Natosta kansanäänestyksen ennen mahdollista eduskuntamme Nato-sopimuksen ratifiointia!

Turkki ja ehkä Unkari ovat toivottavasti ideassa mukana ja viivyttävät omia ratifiointejaan yli ensi kevään meidän 2023 - eduskuntavaalien, jolloin uusi eduskunta -

.. uudella ratkaisevasti erilaisella kokoonpanolla (!) jättää Nato-sopimuksen ratifioimatta - perusteena ja motiivina meidän Suomen pitäminen poissa ydinasesuurvaltojen lähekkäin olosta - koko tuon 1300 Venäjän rajan kilometripituuden osalta, jota ei tarvitse edes aidata -sen ollen silkkaa rahan tuhlausta.

--
Nyt kansakuntamme pitää olla tarkkana tässä jatkuvassa ja suorastaan hersyvässä Nato-autuuden manipulaatiossa ja Venäjän uhan propagandassa |5 -


.. jota meidän mediapooli jyskyttää päivästä toiseen ja kansakunta kysyy vastausta jatkuvasti odottaen:


"Miten tuo Venäjä on juuri meitä Suomea ja suomalaisia uhannut, kiristänyt tai pakottanut, erityisesti ennen vuotta 2022, mutta myös eilen, tänään ja huomenna?"
.
|5 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/79868/luodaanko-jalleen-venajan-uhkaa -
.



Kansa vaatii nyt oikeita vastuuhenkilöitä kertomaan tuon median väittämän todellisuus - "Venäjän uhasta"

..
Iltalehti jatkaa: " .. Tässä maailmassa Suomi voi joutua näyttämään entistä vahvemmin, kenen joukoissa se seisoo ja kenen ei. Lännen irtikytkentä Kiinaan tarkoittaisi taloudellisia menetyksiä, mutta se voisi tarkoittaa myös hyötyjä, kuten uusia työpaikkoja Suomeen. .. " -toimittajana Valtteri Varpela.



Tosiaan on joko puolen valinta, jossa on parasta muistaa vanha viisaus:

"Pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä"

.. ja tätä ennen, jos tilanne on jo tulehtunut, kuten Venäjän suuntaan onkin jo tapahtunut näköalattoman valtiojohtomme vuoksi - perehtyä toiseen viisauteen:

"Ellet voita itse luomaasi mielikuvitusvihollistasi, tee siitä ystävä!"

.. herää kysymys miten TP Sauli Niinistö & PM Sanna Marin lopulta kantavat vastuuta ajattelemattomista ratkaisuista, joiden suurena vaarana on kansakuntamme syökseminen rajasotaan tuon toisen ydinasesuurvallan - Venäjän kanssa, Nato/USA' n tosin "auttaessa" Suomea asein, jopa taktisin ydinasein, mutta millaisin seurauksin -

.. sen voi tässä vaiheessa jokainen aikuisten oikeasti ajatteleva aavistaa ja jo tietääkin!



--

Nato haluaa juuri Suomen järjestöönsä |6, koska se laskee meidän kykenevän heikentämään Venäjän konventionaalista armeijaa sotatilanteessa -

.. kuten nyt tapahtuu Ukrainassa, jossa US aseistaa Ukrainaa raskaasti, mutta sotilaiden ollen ukrainalaisia itse. Näin US säästää omat sotilaat, mutta uhraa ukrainalaiset * - ja .. -
--
..
90770

..


"Iltalehden viivassa" on kolme tekijää - tässä alla kaksi:


PS.

Korean niemimaa

~ x - 

~ x - 


PPS.

Lähi-itä: Iran ja Saudi-arabia

~ x - 

~ x -


.



|  125  SUOMI24  304  |  32  TIEDE  218  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB  |  FB BLOG  |  Twitter  |


..



UUTISEKSTRA

~ https://www.hameensanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/4842468 

"

Mielipide: Suomen Nato-jäsenyys ei edistä rauhaa Euroopassa – Onko Nato viiteryhmä, johon haluamme kuulua?

" -mielipide - kirjoittajana Antti Lagstedt Hattulasta.


..



2

.. kuten nyt tapahtuu Ukrainassa, jossa US aseistaa Ukrainaa raskaasti, mutta sotilaiden ollen ukrainalaisia itse. Näin US säästää omat sotilaat, mutta uhraa ukrainalaiset - ja
samalla tukee omaa sotateollisuutta jatkuvalla asevirralla Ukrainaan -

.. tämä on se uusi amerikkalainen uusnormaali hegemoniataisteludoktriini |E!,
.. oppia virheistä on saatu ja otettu US-hyökkäyssodista Afganistanista, Irakista, Somaliasta, Libyasta, Syyriasta  ..



--
Me suomalaiset emme halua saada väärällä puolen valinnalla Ukrainan kohtaloa, jossa valtio tuhotaan hiljalleen - lopulta itsepäisten länsi- ja natomaiden tahoilta!



YLLÄTYSINFO! - Olisiko Minsk 3 nyt asiaa? |7
.
|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/minskin-sopimus-on-kuollut-kauan.html -
"Minskin sopimus on kuollut - kauan eläköön Minsk 3!"

.

..
Mutta!

Meillä on vaihtoehto - emme liity Natoon!

Otamme käyttöön kohta 80 vuotta rauhaa ylläpitäneen puolueettomuuden ja sotilaallisen liittoutumattomuuden. Tosin Ruotsi pettyy siinä, kun se ei saanutkaan naulatuksi selkänojakseen Suomea, idän karhun ja itsensä väliin -

.. muutoin Ruotsi ei Natoa tarvitse |8, nythän on menossa vain idea, jossa Suomi saadaan liittymään ja pitämään mahdollisen taistelurintaman omalla - Suomen puolella, jolloin Ruotsi saa nauttia "suojeluksestamme - selkämme takana piilossa ollen", kuten on saanut jo yli 200 vuoden ajan olla.
.
|8 ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009182290.html -, IS-otsikoituna näin: "Ruotsi ottaa etäisyyttä kurdi­ryhmiin" -toimittajana Kaisa Ylhäinen.
--- Ruotsi on valmis sinällään jopa luopumaan periaatteistaan, arvoistaan kuin aiemmista ihmisoikeuskysymysten periaatteistakin, siksi kiivasta on nyt pyrky Natoon, kunnes itse Ruotsin kansa herää ennen heidän omaa mahdollista Natoon ratifiointia, jos Turkki sen Ruotsille suo!

.

--
Kansa saa Natosta kansanäänestyksensä, jonka TP Niinistö jo lupailikin, mutta kiihdyksissään käänsi takkinsa ja peruutti hyvän ajatuksensa kansakuntamme suureksi virheeksi. Kantaako Niinistö tästäkin sitten myöhemmin vastuuta - tuskin, sillä virkakausi päättyy kohta.



Suomalaiset heräävät ja oivaltavat mikä on oikea tiemme,

.. emme valitse puolia, valitsemme irti olon ja neuvottelupöytien kattajan roolin heille, joilla on oikeita keskinäisiä uhkia, kiristelyä, pakottelua, kuin jopa sotia -
.. me voisimme olla se pohjoisen "sveitsi", johon luotetaan ja joka ei sekaannu muiden vieraiden omiin sisäisiin asioihin.

--
PS. Mediapaatoksen ja -manipulaation päättyessä kansamme vaateesta, palaamme normaaleihin natoprosentteihin 15-27%!

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/mediapaatoksen-rauhoittuessa-palaamme.html -

.
PPS. Muutamille väliaikapoliitikoille tuli hätä ---
https://yle.fi/uutiset/3-12672336 -, Yle-otsikoituna näin:
"UIkoministeri Haavisto ja puolustusministeri Kaikkonen: Suomen tavoitteena ei ole saada ydinaseita maahan"
-toimittajana Hannu Tikkala.

-- - piti kieltää pikaisesti, ettei suunnitella ydinaseita Suomeen, .. sillä kansa on jo heräämässä tähän nato-maniaan, ja aiheettomaan Venäjän poljentaan ja sen aiheuttamaan uhkaan -kun todellisuudessa 'ei mitään uutta itärajalta' -rauhallista ja hiljaista on - ei siis mitään uhkaa (ainakaan toistaiseksi)!
.

PPPS. & E! Tähän mennessä hyytävin ja raskain suoranainen mediapropaganda - löytyy täältä:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0d03ff8e-2d6a-4083-9280-272f65aea8f5 -, IL-otsikoituna näin:
"Analyysi: USA:n uusi ydinaseoppi pistää Putinin ahtaalle – tämä pelote suojaa Suomeakin"
-kirjoittajana Markku Salomaa. |PPPPS.

.


PPPPS. ~ https://thebarentsobserver.com/en/security/2022/11/russian-navy-now-has-six-submarines-capable-launching-bulava-missiles - 


"

Venäjän laivastolla on nyt kuusi sukellusvenettä, jotka pystyvät laukaisemaan Bulava-ohjuksia




..
e

Ei kommentteja: