sunnuntaina, elokuuta 04, 2019

Laatumedia on hienostuneesti ja yksipuolisesti oikeudenmukainen tahoilleen!
...


HS:

Suomen vaarallisin mies

.
Ilkka Luoma 

Lännenmiehen laatumedia ei löydä vahingossakaan mitään hyvää idästä, Venäjästä, Brexististä tai Kiinasta. Miten on puolueeton sananvapaus - onko niin, että median tehtävä onkin loistaa omaa läntistä hyvyyttä - jopa manipuloiden jatkuvalla syötöllä - esimerkiksi Venäjän pahoista teoista Ukrainaa kohtaan? 

[2015] Hybridillistä informaatiosotaa* – mistä sumutetaan ja ketä? 

Ukrainan sisällissota - kääntyy medioiden innoittamina, provosoimina jopa manipuloimina sanojiansa ja näiden päämääriä vastaan – vieläpä Krim [ ~ http://areena.yle.fi/radio/2261556 – [!] ] alleviivasi lännenmiehen oikeutuksen puuttua jälleen muiden asioihin. 

[ … Verkkouutiset (Kokoomuksen verkkoäänenkannattaja - saa puoluetukea) ja Verkkomedia (kansalaiskoosteinen informaatiokanava – internetissä, ilman puolueiden lehdistötukea) ovat tukkanuottasilla ”ukrainalaistumisessaan” – toinen löytää kaikki viat idästä ja toinen lännestä … ] 

Helsingin Sanomat on valtakuntamme vaikuttajamedia, ollut ainakin – ruuti ja kynän terävyys on kuivunut ja tylsynyt ’lööpityksessään’. Tarkkakatseisuus on jäänyt erinomaisten kolumnistityyppisten kirjoittajien haltuun – mainitakseni vaikka Unto Hämäläisen, joka jaksaa kaivaa taustoja ja katsella kohdetta sen kaikilta näkökulmilta. Muutoin Hesari on tunnettu natottaja – eli siis jenkaaja, jonka päämääränä on viedä Suomea kohti Natoa. 
...


Hybridisota … 
[Kemppinen/BLOG ~ http://kemppinen.blogspot.fi/2014/09/hybridisota.html - sota, joka ”liukuu” päälle ] 

Olemme saaneet sanastoomme uuden sotimistavan tai –muodon, hybridisodan, johon sisältyy voimakas informaatiotaistelu vaikuttavuutena ja mielipidemuuttajana. Hybridi on myös kahden energian kulkuneuvo, kuten se on sotanakin – ’monirintamainen’. 

Sotaenergiaa ammennetaan kansansuosiosta ja vihollisen epävarmuuden lietsonnasta, ja tässä informaatio on sanana/puheena ja kuvina säilääkin terävämpi, osuessaan. 

Lännenmies mediassaan sanoo, että Putin valehtelee ja tässä piilee informaatiosodan lujin piirre. Molemmat osapuolet pieksevät toistaan.

...
WEST TROLLING MANIPULATION

Ei kommentteja: