perjantaina, tammikuuta 29, 2021

Helsingin Sanomat kiihdyttää lännen ja idän välistä vastakkainasettelua!

 [2074]

https://www.tiede.fi/keskustelu/78832/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy  - 

Kun katsoo Euroopan karttaa, niin herää kysymys miksi laatumediaksi itseään kutsuva Helsingin Sanomat niin vankasti suitsuttaa idän ja lännen välistä vastakkainasettelua - lähes yksipuolisena informaatiovirtana. Me olemme tuossa erityisesti lännestä lietsotussa eurooppalaisessa kahtiajaon yritelmässä vedenjakajalla - kiinni Venäjässä, joka tunnetusti on se toinen maailmallinen ydinasesuurvalta.


*

...

Aleksei Navalnyi ei ole oppositiojohtaja, hän on yksityishenkilö säätiönsä takaa


Säätiön, jonka rahoitusta ei täällä meillä tiedetä. Oppositiojohtajia ovat esimerkiksi Suomesta Kokoomuksen Petteri Orpo ja perussuomalaisten Jussi Halla-aho. He ovat kansanedustajia ja puolueidensa puheenjohtajia.

Kun vertaillaan niin USA' n kongressi- tai BlackLives Matter mielenosoituksia Aleksei Navalnyin lännen informaatiotuella provosoimiin mielenosoituksiin - eroa on!

Meillä Venäjän ulkopuoliset tahot, muun muassa laatumedia HS tukee jo avoimesti Navalnyin tulevia kampanjoita - kirjoittamalla poikkeavan paljon yksipuolista viestintää ulkoisen valtion lukijoille kuin myös Suomessa asuville venäläisille.

 

Herää kysymys mikä onkaan HS’ n motiivi kirjoittaa ja julkaista näin yksipuolisesti aiheesta?

Tätä läntisen median yksipuolista viestintää vieraan itsenäisen valtion omiin sisäisiin asioihin kutsutaan sekaantumiseksi, josta erityisesti Venäjää on syytetty esimerkiksi us-presidentinvaaleihin ujuttautumisena.

.

HS: ”Trumpin kannattajat eivät ole Amerikan navalnyita – Yhdysvaltojen ja Venäjän mielenosoitusten vertailu sataa Venäjän laariin” -HS-laatutoimittaja Laura Saarikoski

~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007766037.html  


.
Venäjällä on omat itsenäisen valtion lait

Navalnyin paljolti provosoimat - jopa väittävin videoin tuetut mellakoihin kutsut olivat myös lietsontana laittomia. Lisäksi Venäjällä ovat jo tiukemmat koronasäännökset ja rajoitukset. Meidän ei ole syytä sotkeutua Venäjän omien lakien läpi tarkoitushakuisesti toistuvilla Navalnyitä tukevilla kirjoituksilla.



Ei vain Navalnyi | Donald Trump - nyt on kyse vastakkainasettelusta: Itä >< länsi!

'West trolling manipulation' on ilmiönä hienostunut laatumedian tapa opastaa lukijoita oikealle raiteelle, josta on pinnalta hyveellinen tie oikeudenmukaisuuteen, demokratiaan, vapaaseen sanaan kuin oikeusvaltioperiaatteeseen.


Demokratian aktiiviseksi jopa aggressiiviseksi johtajaksi nimetään Yhdysvallat, joka on käynyt eniten sotia maailmalla - tämän alkaneen vuosituhannen aikana ja aina kaukana omilta rajoilta.

Oikeudenmukaisuus valkoisella tavalla kohdistuu myös mustan väestön kohteluna. Niin, oikein vai väärin?

Trump totesi us-presidenttinä: "Miksi neuvomme [asein] vieraita, kun eivät edes halua oppejamme ja mallejamme ottaa vastaan?"

 

..

Ekstra

~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/01/toimiiko-navalnyi-jo-eu-parlamentin.html -

Toimiiko Navalnyi jo EU-parlamentin provokaattorina ja Venäjän kurittajana?

 

..

Ilkka Luoma


..

| SUOMI24 | TIEDE | TIEDE | VU | - || "Putinin palatsi-vyörytys" | YLE | YLE ||

..

HUOM! Kun useimmat vastaanottavat sähköpostipalvelimet estävät usein internet-linkkien kopioitumista – on tämä sama kansalaiskirjotus yksityisenä allekirjoittaneen kannanottona luettavissa täältä ~ VU – kaikkine linkkeineen.



...
23208 - 24

 

Lähetetty Windows 10:n Sähköpostista


1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Vastaanottaja:

Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; matti.vanhanen@vm.fi; Paavo Väyrynen; juho.eerola@eduskunta.fi; laura.saarikoski@hs.fi; pekka.haavisto@formin.fi; kaius.niemi@hs.fi

Kopio:

mika.aaltola@fiia.fi; teija.tiilikainen@hybridcoe.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi; ilkka.kanerva@eduskunta.fi; mika.niikko@eduskunta.fi; jyrki.katainen@sitra.fi; mauri.pekkarinen@europarl.europa.eu; eero.heinaluoma@europarl.europa.eu; antti.rinne@eduskunta.fi
.