lauantaina, tammikuuta 30, 2021

Miksi Helsingin Sanomat jenkaa Venäjä-uutisointia lännenmakuiseen muottiin?

 


Kuva: ~  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007772441.html  - 

*

...

Idän ja lännen välistä vastakkainasettelua kiihdytetään – kansalaiset kysyvät miksi?

On liki hämmästyttävää miten paljon suomalainen laatumedia uhraa aikaa, työtä ja kirjoittamista - varsinkin, kun se liittyy vieraan itsenäisen valtion omiin sisäisiin asioihin – tämän ongelmiin sotkeutuen.

 

HS-otsikko: ”Piilorikas presidentti|*

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007772441.html  

 

Aikanaan Venäjää syytettiin toisten vieraiden vaaleihin sekaantumisesta - lopullisia vakuuttavia näyttöjä - todisteita ei ole ainakaan julkisuudessa esitelty

Nyt ei ole kysymys lännestä käsin suoraan vaalivaikuttamiseen operoinnista, mutta epäsuorasti se on jo sitä täytenä ja määrätietoisena totena.

Verrannon saamme, jos ulkoinen valtio lähtee tukemaan mediakirjoituksin voimallisesti vaikkapa perussuomalaisten joitain yksityishenkilöitä - tuottamaan yhtäjaksoista mediatulvaa miten tämä, jopa vain yksi yksityishenkilö on sitä ja tätä - jopa nimittäen vaikka ääreisajattelijaperussuomalaista oppositiojohtajaksi!

 

Miksi läntinen media painaa näin herhiläismäisesti päälle

Onko nyt tosiaan kyseessä niin vilpittömästi oikeutettu halu syrjäyttää nykyinen, kuitenkin laillinen johto, jopa rikkoa ja hajottaa Venäjän yhteiskuntamalli ja sen järjestelmä.

Onko kauempaa historiasta herännyt jo ajatuskaavio reaganismin "pahan valtakunnasta", kun edesmennyt us-presidentti Ronald Reagan halusi aikanaan pilkkoa muinoisen Neuvostoliiton.

Onko Venäjä tosiaan näin paha, että nyt laatumedia jo kursailematta tukee kirjoituksillaan Venäjän virallisen koneiston vastaisia voimia hyvin suuntaavilla ja päämäärähakuisille kirjoituksilla - tukien yksityishenkilöä, jolla ei ole edes virallista ja duumallista oppositioasemaa.

 

Entä idän ja lännen yhteiskuntamallit?

Miksi lännestä halutaan rynniä maailmalle opastamaan ja kouluttamaan yhteiskunta-oppia, joka on vain vähemmistöinen osuus maailmallisuudesta. Miksi täältä meiltä – idän ja lännen vedenjakajalta - Suomestakin tähän tarkoitushakuisuuteen ryhdytään yksipuolisena mediatoimintamallina.

Lännestä tuetaan kaikkia sellaisia mielenosoituksia, mellakoita ja vallankumousyrityksiä, joista voisi seurata meille mieleinen yhteiskuntamalli. Millä oikeudella näin toimimme - onko se sananvapauden, oikeusvaltioperiaatteiden ja demokratian mukaista?

 

Onko läntinen demokratia jo kriisissä?

 

|* HS-ingressi: ” Venäläistä oppositiojohtajaa Aleksei Navalnyita tukevat mielenosoitukset saivat sytykettä videosta, jossa Navalnyi esittelee ”Putinin palatsin”. Jättilinna Mustanmeren rannalla on vain pieni osa kaikesta presidenttiin liitetystä omaisuudesta. HS selvitti, mitä palatsista ja Putinin varoista tiedetään

 ..

| TIEDE | TIEDE | SUOMI24 | SUOMI24 |

..

EKSTRA - "Palast-Video in Blackforest Studios produziert" > VU

..

"Putinin palatsi"

 

HUOM! Kun useimmat vastaanottavat sähköpostipalvelimet estävät usein internet-linkkien kopioitumista – on tämä sama kansalaiskirjotus yksityisenä allekirjoittaneen kannanottona luettavissa täältä ~ x – kaikkine linkkeineen.

..

Lähetetty Windows 10:n Sähköpostista


1 kommentti:

Ilkka Luoma kirjoitti...

.
Vastaanottaja:

Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; pekka.haavisto@formin.fi; mika.niikko@eduskunta.fi; juho.eerola@eduskunta.fi; anu.vehvilainen@eduskunta.fi; laura.halminen@hs.fi

Kopio:

kaius.niemi@hs.fi; merja.yla-anttila@yle.fi; ilkka.kanerva@eduskunta.fi; ben.zyskowicz@eduskunta.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; ville.skinnari@formin.fi; eero.heinaluoma@europarl.europa.eu; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; harry.harkimo@eduskunta.fi; paavo.arhinmaki@eduskunta.fi; teija.tiilikainen@hybridcoe.fi; mika.aaltola@fiia.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi
.