perjantaina, joulukuuta 02, 2022

Väyrynen voi palauttaa kaikki ulkosuhteet ja kotimaahamme tyytyväisyyden

 |2406|374267|czi

.


Kuva: ~ https://ulkopolitist.fi/2016/04/01/paavo-vayrynen-tulevaisuuden-ulkopolitiikan-takuumies/ - otsikoltaan näin: 

Paavo Väyrynen – tulevaisuuden ulkopolitiikan takuumies

THE ULKOPOLITIST | 01.04.2016



***


..

Paavo Väyrynen eduskunnan kautta presidentiksemme!

Paluun kotiin tehnyt Paavo Väyrynen pystyy palauttamaan meille rauhan tarpeemme vakauden |1 - niin idän kuin lännen välissä olevalle puolueettomalle valtiolle - Suomelle!

[ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009238246.html - , IS-otsikoituna näin:

"Paavo Väyrynen peruu puheensa – pyrkii sittenkin eduskuntaan
Keskustan ex-puheenjohtaja perui puheensa ja aikookin eduskuntaan, eikä suostu luopumaan paikastaan keskustan ytimessä, puoluehallituksessa.
" ]

.

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/09/paavo-vayrynen-tietaa-mita-pitaa-nyt.html - 

.

.
Nykyinen valtiojohto on menettänyt tärkeän suhteen itään -

.. ja luomalla vain nyt niin sanottua 1941-uhoa meiltä osaltamme Eurooppaan,

.. jonka suurimmasta valtiosta Suomi olisi viisaasti toimien saamassa suuret hyödyt vaikka per heti sähkö |2 - ja maakaasutoimituksilla, jos osasimme toimia meille itsellemme oikein.

Paavo pystyisi toimimaan viisaasti Juho-Kusti Paasikiven opin toteuttamalla - "viisauden alkaessa tosiasioiden tunnustamisella" - sillä mediaväitteiden vastaisesti - heidän väärän informaatiotulvan loiskeesta -

.. ei Venäjä ole meitä uhannut tai kiristänyt mitenkään!

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/04/uhka-ja-varauma-ovat-nato-keskustelussa.html - ]


Kunnes EU asetti nuo meillekin kohtalokkaat Venäjän talouspakotteet, joita meidän on pakko tunnustaa ja noudattaa. EU selitteli syyksi Venäjän sodan Ukrainassa, joka sinällään on väärin, mutta asiayhteyttä ei meitä ajatellen ole - vaan jouduimme sijaiskärsijöiksi oman kiihkeän solidaarisuutemme vuoksi - samalla unohtaen omat kansalaiset omiin sisäisiin ongelmiinsa!

.

|2 ~ https://yle.fi/a/74-20006895 -, YLE-otsikoituna näin: 

"

Kun sähkökatko iskee, kaupoissa alkaa kilpajuoksu tuotteiden pilaantumista vastaan

" -toimittajina Päivi Meritähti ja Mika Viljanen.

.



EU-pakkonoudatus on vienyt valtiojohtomme joukkopsykoosiin, ellei jo kohta sotapsykoosiin



Tulee väkevästi mieliin kevät 1941 |3, jolloin silloinen "Nato"

.. - Saksan kolmantena valtakuntana astui maaperällemme suojelemaan meitä idän karhulta, lupauksella saada kaikki menetykset korkojen kera. Tarkoittaako tämän nyt tänään 2022, että jo osa kiihkoutuneista Nato-fanaatikoista elvyttelee näitä 1941-haaveita, jopa Suur-Suomesta? Olihan kokoomus jo ryhtymässä entistä voimallisempiin pakotteisiin Venäjää vastaan -

.. yllättäen PM Sanna Marin' in vanavedessä, jonka onnistui houkutella Ruotsikin omalle alhon tielle - kohden jo jonkinasteista konfliktia Venäjän kanssa - pitäähän Nato jo nyt Itämerta nato-merenä - unohtaen että sillä toisella ydinasesuurvallalla Venäjällä on Kaliningrad ja Pietari.



Mutta näiden yllä olevien kohtaloon vievien tapahtumien korjaussarja alkaa todenteolla vasta presidentinvaaleista,

.. joihin Paavon on myös osallistuttava ja näin luoda uudelleen Kekkosen luoman perinteen myötä uudet toimivat suhteet itäiseen naapuriin - purkamalla heti aluksi turha kokeiluaita, joka aikaansaa pian vaikeasti korjattavia kansalaistasoisia asenteisiin liittyviä ongelmia -

.. kun revitään näin kohdaltammekin Eurooppaa kahtia |4; tässäkin on hyvä muistaa - mikä on Euroopan suurin valtio, niin pinta-alana, asukaslukuna kuin varantojen osalta, joilla voitaisiin hienosti ruokkia tarvittaessa koko EU' ta |5, jos vain osaisimme oikeat sävelet Eurooppa-sinfoniaan. Tuon sinfonian Paavo tietää ja osaa tanhuamisen perinteellä.

.

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/ii-eurooppaa-revitaan-lannen-toimesta.html - 

|5 ~ https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a - 

.



Ensin Paavo eduskuntaan -

.. suurella äänimäärällä ja selkeällä päämäärällä pitää Suomi erossa Natosta, mikä on meille lopulta se tärkein ominaisuus ylläpidettäessä täyttä rauhaa, kuten jo pian 80 vuotta ja Ruotsinkin osalta yli 200 vuotta! Paavo tietää tämänkin hyvin ja Ruotsin arvon lähikumppanina, mutta ei Nato-kumppanina.



Pohjoismaat ovat oiva liittouma, mutta jälleen ilman Natoa - 


 .. näin koko Pohjois-Eurooppa jää rauhan puolelle, kun mahdollisesti eteläisempi itäinen EU kipuilee omissa nokkapokkailuissaan luottaen USA' n ydinaseiden uhka- ja iskuvoimaan.
Paavo tietää |1 myös mitä Suomessa pitää tehdä -

.. alkaen lapsista (koulukiusaus ja -väkivalta), nuoret pois ajelehtimasta, väkivaltaa suitsien - koulutus kuntoon ja sille erinomainen motivaatio luottamuksesta maan johtoon, jota suomalaiskansallisena ilmiönä ei enää ole olemassa.

Lisäksi koko Suomi pidetään järkevästi asuttuna, huolehtien riittävä ravintotuotannollinen omavaraisuus, energiatasapaino ja kokoomme nähden oma itsenäinen puolustautumisen kyky, riittävin asein erinomaisen maanpuolustustahdon viitoittamana - mutta ilman Natoa.

Tämä on meidän sitä parasta ulko- ja turvallisuuspolitiikka, johon nivoutuu hienostuneesti sisäpolitiikka luottamuksella omaan itsenäisesti hallittuun kansallistunteeseen.



Paavo kykenee näkemään molemmin silmin - niin itään kuin länteen, ja idän osalta tuo näkökyky tuo mahdollisen ravintopuutteen aikakautena meille - juuri meille - Venäjän mittaamattoman ravintotuotantopotentiaalit -

.. ehkä jopa etusijalla muihin nähden! Meidän on opittava pitämään omiemme puolia, huolehdimme omamme ja sitten, jos voimia jää, olemme huolehtimassa muistakin, mutta omin periaattein, meidän ei tarvitse matkia ja apinoida keitään muita - ei idästä eikä lännestä.



Pisteenä viljan siemeneksi i-kirjaimen päälle Paavo pystyy luomaan uuden Keskustan, kansallisen isänmaa puolueen, jonka etusijalla ovat me -

.. me suomalaiset, Suomi ja meidän kyky tulla toimeen tässä haastavassa geopoliittisessa asemassa - idän ja lännen vedenjakajalla.



Paavo tietää tämän kaiken ja jo edellisissä presidentinvaaleissa nuo reilu 150 000 suomalaista eivät olleet väärässä, voimme vain arvailla kuinka paljon heitä olisi ollut, jos media olisi antanut yhtä paljon positiivista palstaa ja ruutua-aikaa kuin valitulle TP Sauli Niinistölle |6.

.

|6 Oli aika, jolloin Niinistö sai kiitosta Kremlistä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/06/presidentti-sauli-niinisto-sai.html -, ei enää - Sauli on omalta osaltaan tuhoamassa suhteet itään - Venäjälle, ja se on meille Suomelle kohtalokasta. Saulia ei enää valita presidentiksemme ja se saattaa luoda aivan uuden tilanteen, jos saamme todellisen presidentin, joka palauttaa kaikki ulko- ja turvallisuuspolitiikan suhteet - eduksemme meille Suomelle - siis juuri suomalaisille.

.


..

|  13  TIEDE  105 |  302 SUOMI24  1223 |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  | 

..

--
95182

--



2


Paavolla oli kyky peitota Sauli, mutta eräässäkin YLE' n haastattelussa toimittaja tylysti keskeytti Paavon, kun hän oli tulossa sangen kiusallisiin asioihin |7, joihin Sauli oli vastuussa jo vuosia sitten - nämä asiat pysyvät median avulla edelleen visusti piilossa.

.

|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/01/ita-ja-lansi-tormaavat-tarvitsemme.html -

|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/01/vaalitaistelu-vayrynen-niinisto.html -  

.



Paavo on nyt Keskustalle pelastus - paluu modernisti juurille alkaa Paavon valinnasta eduskuntaan - kunhan kansamme silmät avautuvat tähän Venäjän uhan luontiin ja Naton ihannointiin -



.. alkaa uusia aikakausi ja paluu normaaliin alkaa -



.. uudistuneesti omiamme katsoen - omiimme huomiota kiinnittäen ja luottaen kansalaisiimme ja juuri meidän ongelmien ratkaisuihin iskostuen.



Toisten sodille me emme juurikaan mahda mitään ja nyt meneillään oleva uhkanokkapokka itään on meille kohtaloksi ellei siltä katkaista tie, joka vie meitä pahimmillaan suursodan taistelukentäksi |8, onhan Yhdysvallat jo mediassammekin ilmaissut tarvitsevan kriisissä meidän alueita -


.





.. ja on hyvin helppo arvata mihin tarkoitukseen!

.

|8 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/06/ajetaanko-suomea-suurvaltojen.html - IJL-otsikoituna: 


"

Ajetaanko Suomea suurvaltojen keskinäiseksi taistelualustaksi?

"

.



Siksikin USA niin mielellään myy meille runsaasti aseita |9, jopa ydinasekelpoisia, kuten F-35 |10 - heillä USA' ssa on uusi sotilasdoktriini:

Aseistamme liittolaisiamme hampaisiin saakka, mutta omia sotilaita emme lähetä surman suuhun - soditutamme mieluummin kumppanimme aseillamme, joiden valmistus takaa työtä omille kansalaisille omalla mantereella - turvassa konventionaalisilta aseilta -katso tilanne Ukrainassa.

.

|09 ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009232752.html -

|09https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009236086.html - Sanomalehti Kalevasta  

|10 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/12/usnato-asensi-suomeen-kaukosytytteisen.html -

|10https://www.tiede.fi/keskustelu/70375/miljardeja-taysin-vaariin-asejarjestelmiin-vuosisadan-harhainvestointi -  

.




Entä sitten, jos Venäjä ajetaan heikkoon happeen tavallisten aseiden osalta, ja on alkanut nykyisen Venäjän pilkkominen |11, kuten aikanaan pilkottiin Neuvostoliitto -
.. tämän lopun jokainen valveutunut lukija osaa arvata - ydinaseet astuvat käyttöarsenaaliin |12 ja se tietää ihmiskunnalle lähes loppua. Nyt asiakehitys on osattava jo ymmärtää valistuneella todennäköisyydellä ja viisaudella sen ymmärtämiseen.

.

|11 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/01/hs-uutisoi-lannesta-laitettavan.html - 

|12 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - 

.


--
EKSTRA - Venäläiset eivät antaneet periksi edes 1941 syksyllä, kun Saksan sotakoneet Wehrmacht ja Waffen-SS kolkuttelivat Kremlin portteja -


Suomi oli tuossa Operaatio Barbarossassa mukana - hyökkääjänä!

.. tunnetuin seurauksin. Jopa ukrainalaisista muodostettu Waffen-SS Galitsia divisioona tuhottiin viimeiseen mieheen vuonna 1945, jolloin myös Neuvostoliiton Puna-armeija saapui Saksan pääkaupunkiin Berliiniin. Tässä muuten se syy miksi Saksa ei tänäänkään ole kiihkeimpänä vaatimassa lisää sanktiota Venäjälle.

Nyt ei kannata enää muistella Talvisotaa, jonka me lopulta voitimme kunniakkaasti liki yksin, omin voimin (tosin Saksan johtaja Adolf Hitler välikäsiensä kautta hiukan sitä auttoi), sen sijaan me hävisimme Jatkosodan siihen liittyneen uhon takia, ja nyt tätä 1941-uhoa ei meidän kantokykyinen valtio kestä - ei kaupallisesti eikä lopulta sotilaallisestikaan |13.

.

|13Trident Juncture ”Olemmeko matkalla ”jatkosotaan”? -otsikoituna


Ote: ” … Nyt Nato/US-sotajoukot ärjyvät Trident Juncture taisteluharjoituksissa muun muassa Suomen Lapissa [03 – aivan Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden päätukikohtien vierellä – ikään kuin harjoitellen hyökkäystä Kuolaan, sillä sieltä operoivat Borei-luokan veneet Bulava monikärkiohjuksineen ne ovat yhdessä pelottava ja tuntematon tekijä sille toiselle ydinasesuurvallalle – Yhdysvalloille.

[03 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005878523.html – HS-otsikolla: ”Venäjä arvostelee sotaharjoitusta, jossa Suomikin on mukana – Puolustusministeri Šoigu: ”Suuria sotilasharjoituksia on alettu järjestää lähempänä ja lähempänä Venäjän rajaa” ” -toimittaja Jussi Niemeläinen. - 

.



MUTTA!

Jos oivallamme pysyä erossa Natosta ja saamme sellaisen valtiojohdon, joka ymmärtää sotilaspoliittisen liittoutumattomuuden ja rajanaapuruuden todeten ..


- "pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä", niin meille voisi koittaa bonus, joka herättäisi Johannes Virolaisenkin haudastaan nauttimaan sen yhden oluen, minkä hän raittiusliikkeen kannattajana lupasi, jos ..

Kaikki voisi alkaa Liinahamarista Petsamosta - yhdessä Venäjän ja Kiinan kanssa |14 - kyse Koillisväylän puolueettomasta määräsatamasta Euroopan puolella -

.

|14 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/02/an-pohjoinen-ulottuvuus-miksi-kiina.html - 

.




PPS. Paavo Väyrynen on nyt paljon vartijana, ja kun kansakuntamme silmät aukeavat, on tie presidentiksi asti viitoitettu - onhan Paavo edelleen kokemusrikkain ulkopolitiikan kokonaisalueen haltija - kokemusvuosina. Tänään täytyy olla jostain linkki presidentti Urho Kekkosen hallitsemaan tapaan ja valtaan operoida taitavasti suhteet niin itään kuin länteen - Kekkonen tämän osasi, se näkyy historiasta, jos vain osaamme sitä lukea - ja nyt tuo linkki on Paavo Väyrynen.


--




Oppi-isä kasvatti, opasti ja neuvoi "poikansa" suureen tehtävään.

*


Motto

"Pilattu voidaan tuhota, onkin aika katsoa uudelleen se paras ja turvallisin tie tuon kohta 80 vuotta kestäneen rauhan takaamiseksi. Pilattu Kekkosen perintö palautetaan alkuperäiseksi ja sen nykyiset pilaajat saatetaan moraaliseen edesvastuuseen seuraavista eduskuntavaaleista 2023."


***




5 kommenttia:

Ilkka Luoma kirjoitti...

I e-mail:

Lähetetty: perjantai 2. joulukuuta 2022 11:01

Vastaanottaja: paavo.vayrynen@paavovayrynen.fi; Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; annika.saarikko@vm.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; antti.kaikkonen@defmin.fi; matti.vanhanen@eduskunta.fi

Kopio: juha.sipila@eduskunta.fi; mauri.pekkarinen@europarl.europa.eu; katri.kulmuni@eduskunta.fi; markus.lohi@eduskunta.fi; mikko.karna@eduskunta.fi; anu.vehvilainen@eduskunta.fi; antti.kurvinen@eduskunta.fi

Aihe: Kansalaiskirjoitus: Pilattu Urho Kekkosen perintö on nyt tuhottu - se täytyy palauttaa!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

II e-mail:

Lähetetty: perjantai 2. joulukuuta 2022 11:09

Vastaanottaja: pekka.aittakumpu@eduskunta.fi; hannakaisa.heikkinen@eduskunta.fi; petri.honkonen@eduskunta.fi; hannu.hoskonen@eduskunta.fi; hanna.huttunen@eduskunta.fi; eeva.kalli@eduskunta.fi

Kopio: mika.aaltola@fiia.fi; teija.tiilikainen@hybridcoe.fi; sinikukka.saari@fiia.fi; markku.kangaspuro@helsinki.fi; Risto E. J. Penttilä; jyrki.katainen@sitra.fi; jyri.hakamies@ek.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Pilattu Urho Kekkosen perintö on nyt tuhottu - se täytyy palauttaa!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

III e-mail:

Lähetetty: perjantai 2. joulukuuta 2022 11:24

Vastaanottaja: anne.kalmari@eduskunta.fi; hilkka.kemppi@eduskunta.fi; tuomas.kettunen@eduskunta.fi; mikko.kinnunen@eduskunta.fi; esko.kiviranta@eduskunta.fi; esko.kiviranta@eduskunta.fi; hanna.kosonen@eduskunta.fi

Kopio: tuomas.forsberg@helsinki.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi; kai.mykkanen@eduskunta.fi; anna-mari.vimpari@eduskunta.fi; pirkko.maattala@eduskunta.fi; eveliina.leskela@eduskunta.fi

Aihe: II: Kansalaiskirjoitus: Pilattu Urho Kekkosen perintö on nyt tuhottu - se täytyy palauttaa!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

IV e-mail:

Lähetetty: perjantai 2. joulukuuta 2022 12:16

Vastaanottaja: joonas.kontta@eduskunta.fi; jari.leppa@eduskunta.fi; mika.lintila@tem.fi; jouni.ovaska@eduskunta.fi; arto.pirttilahti@eduskunta.fi; juha.pylvas@eduskunta.fi; mikko.savola@eduskunta.fi

Kopio: Olli Waris; Saska Saarikoski; lukijat@ita-savo.fi; al.toimitus@aamulehti.fi; toimitus@savonsanomat.fi; timo.paunonen@is.fi; jussi.niemelainen@hs.fi

Aihe: II : Kansalaiskirjoitus: Pilattu Urho Kekkosen perintö on nyt tuhottu - se täytyy palauttaa!


..

Ilkka Luoma kirjoitti...

Paavoa moititaan "jäänteeksi" ajoilta, jolloin oli täysi rauha, mikään ei uhannut, ei kiristelty, oltiin jo aikamme myös itsenäisiä, kunnes EU astui kuvaan ottamaan osan itsenäisyydestämme pois -- ja kauppa kävi sotilaspoliittisen liittoutumattomuuden aikana kuin siimaa myös itään Neuvostoliittoon ja vielä Venäjällekin. Kaiken tämän Paavo "jäänteenä" ymmärtää ja osaa. Paavo siis tietää mitä pitää tehdä, että sähkökin saataisiin virtaamaan liki per heti!

"Jäänne" kyvyllä nähdä ja ymmärtää muuttuva maailma, kun sitä peilataan historiaan ja eiliseen - esimerkiksi 1941 vuoteen on viisautta, joka kulkee aina tosiasioiden hyväksymisen kanssa käsikädessä - tämänkin Paavo ymmärtää.

"Jääne" on parempi tukevaisuusnäkymä kuin huomisen täysi tuntemattomuus nyt paljon esillä olevan 1941-uhon mukaisena kiihkona löytää tie haaveena olevaan revanssiin, kun Nato on huumassa löydetty Saksan kolmannen valtakunnan korvaajaksi (retoriikkaa tässä kohdin vuodelta 1941!)

Kumman valitset?

Joko ennakoitavan, historiaan perustuvan kokemuksen "jäänteenä" vai kiihtyvän nokkapokan huomisen tuntemattomuuteen uskossa ollen Naton sotakoneeseen, jonka sotajohtaja USA on jo kertonut tarvitsevansa Suomen alueita kriisissä! Miten muuten Adolf Hitler hyödynsi Suomeen marssimistaan, jo hyvissä ajoin ennen hyökkäystään itään - Neuvostoliittoon?