maanantaina, syyskuuta 23, 2024

Kohtalomme on kokoomustrion käsissä -valitettasti;

 KANSAN|2985|533438|MURHA

.



"Manulle illallinen" - pr-  Mauno Koivisto - veteraani ja arvostettu puolueettomuuden esiarvioija.
 
oli pr. Urho Kekkoselle ylitsepääsemätön tapaus .. 



Orpo olo - mutta selvitään?


DRAFT




- meille äänestäjille jää vain uyksi tehtävä - päästä eroon laillisin keinoin kokoomustriosta:
TP Alexander Stubb, PM Petteri Orpo ja PuM Antti Häkkänen

__ __
PuM Häkkänen on aggression kehityslinjalla

-täyteen katastrofiin meitä suomalaisia vastuuttomuuteensa ajaen!
Katsoisitteko tämän ~ https://areena.yle.fi/1-66757683 - -- Yle-haastattelun, jossa PuM Häkkänen (kok.) esittää pahinta mahdollista uhkaa Suomelle,

.. täysin aivopestynä nato-fanaatikkona ja US-mielistelijänä - vaarallinen natottaja, Antti tulisi saattaa poliitikkojen 'hyödyttömiin hyörintöihin', ja samalla myös muukin kokoomustrio TP Alex Stubb' sta PM Petteri Orpoon.

.. .. ..
Tämä kolmikko vie 'vimmaisessa 1941-uhossaan' |U Suomen ja Suomen kansan turmioon, hämmästyttävän yksipuolisen manipulaation ja jopa kiihkeän propagandan siivittämin voimin;

Ajattelematta mitenkään meidän todellista omaa etuamme!

|U ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/12/24-ii-valtiojohtomme-1941-uhon-piirissa.html -


__ __ __ __ __
- Yle Areena : "Tässä Suomen Nato-rakenteet muotoutuvat. Tulossa on eteen työnnettyjä pohjoiseen ja maavoimien alaesikunta kenties itään. Ykkösaamun vieraana on puolustusministeri Antti Häkkänen. Seija Vaaherkumpu haastattelee. - "
Jopa niin länsimielinen ja nato-uskovainen Yle-toimittaja Seija Vaaherkumpu alkoi epäilemään jotain, kuten kohta koko kansamme suurenemistökin;
Miksi meidät hinattiin ja hilattiin Natoon
-ilman, että kansaltamme kysyttiin mitään! Miksi? (!)

__ __ __
Olemme matkalla varustelukierteeseen (idän ja lännen osalta ~ IL - )

-- ja tähän rakentuu vielä USA' n toiveena Suomen taistelualustaksi varustuminen - erityisesti Lapissamme. Ei näytä kohtalomme PuM Häkkäsen kiihkointoittamin sanoin kovinkaan hääviltä ..

- olemme jälleen Jatkosotamme viitoittamalla hyökkääjän tiellä ..
- osana Natoa, joka ei tulle auttamaan eurooppalaisia tovereitaan, kun ydinasesota laulaa verisiä virsiään. Miksi näin?

Selosteita ja selittelyjä on monia ja niistä osa saadaan tänne Naamaan tämän avauksen kommenttiosioon.

__ __ __
Näinköhän PuM Häkkänen edes kykenee kantamaan vastuuta teoistaan ja sanoistaan, jos (ja kun) suuri rytinä alkaa ja juuri Suomesta - Suomen alueelta itään ja erityisesti lännen hyökkäyskärkinä Kuolaan -

.. jonne amerikkalaisten tekee kovasti mieli [kts. kuva 2 ILU-MEDIAasta, .. ollaanhan me muutoinkin noin 1 300 kilometrillä kiinni Venäjässä; jonka ei edes tarvitse olla hyökkääjä!

Venäjällä ei ollut mitään aggressioita Suomea kohtaan - enää kymmeniin vuosiin!

__ __ __
Kun katsoo oheisen Yle Areena haastattelun, ei voi kuin ihmetellä miten yksipuolisin ja vajain tietämyksin niinkin arvoministeri - PuM -puolustusministeri - on liikkeellä hämärtämässä Kansamme sielunelämää virheellisin näkemyksin ja tavoittein. Ajaen vain kokoomuksen etuja .. !

__ __
PuM Häkkänen on yksinkertaisesti aivan väärä henkilö tähän valtiolaivaan, jonka pyhänä antina on ollut sotilaspoliittinen puolueettomuus, jonka lastista olimme saavuttamassa eräänlaisen niskalenkin luottamussatamaan, jonka omistajaksi vuokrauksen jälkeen olisi tullut valtio nimeltä Suomi - Finland!

__ __
PuM Antti pelkää aivan väärää ilmansuuntaa -

- katsohan Antti mikä maa sotii eniten ja missä on väkivalta päivittäistä. Miksi ihailet noin väkivaltaista valtiota ja miksi ei puheesasi tullut yhtään verrantoa Venäjän ja Israelin suhteen? Ethän heittäydy tyhmän tietämättömaksi kun vastaat tuohon Venäjän sotauhkailuihin.

__ __
Onko mielestsi Israelin joukko- ja massamurhat hyväksyttäviä, kun niin varmasti juutalaisvaltiota henkeen ja vereen puolustat -esimerkiksi täällä: Yle Areena?


__________________
Luetko PuM Antti nämäkin linkit 01-06, saattaisivat avartaa ahtaaksi käynyttä mieltäsi kokemaan ja näkemään fiksun ihmisen todellisuus, eikä tässä Sinun taholtasi räjähtävä idän sinnikäs sätintä - sen kaikessa väärässä olostaan?



Linkki 01

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkija-putinin-atomiasekortti-on-assa-itsetuhoisen-ja-epatoivoisen-kremlin-ydinisku-on-niin-karmea-vaihtoehto-etta-se-nakyy-lannen-paatoksissa/8734522#gs.fig0xi -
MTV3: "Tutkija: Putinin atomiasekortti on ässä – "itsetuhoisen ja epätoivoisen" Kremlin ydinisku on niin karmea vaihtoehto, että se näkyy lännen päätöksissä"



Linkki 02

https://mondediplo.fi/2-2022/ydinsodan-uhka-euroopassa/ -
"Ydinsodan uhka Euroopassa"

Määräämällä ydinasejoukkonsa korkeaan valmiustilaan Venäjän presidentti Vladimir Putin pakotti maailman yleisesikunnat päivittämään ydinasedoktriininsa, jotka useimmiten ovat peräisin kylmän sodan ajoilta. Molemminpuolisen varman tuhon (mutually assured destruction) – englanninkielinen lyhenne MAD tarkoittaa "hullua" – varmuuskaan ei enää riitä sulkemaan pois muka rajallisten taktisten ydinaseiskujen mahdollisuutta. Eikä sitä,, että tilanne voi kärjistyä hallitsemattomasti."



Linkki 03

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2024/09/avautuuko-kansalaisviisautemme-naton.html -
"Avautuuko kansalaisviisautemme Naton luomisturvan osilta?" [S24-1]

..


_

2



Linkki 04
"Tehdäänkö meistä Nato/US' n taistelualustaa - itään?"
Linkki 05
"Ei olla vielä koettu US' n ja Venäjän strategista ydinsotaa!"
Linkki 06
"Pohjoismaiden liittovaltio olisi 26 miljoonan asukkaan suurvalta"
__ __
Entä US' n sodat, joita linkin alta löytyy suuria määriä ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Yhdysvaltain_sodista -, ja missä on nykyään suurin väkivallan kierre ympäriinsä valtiotaan .. ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/…/amerikkalainen-vakivalta… - !

__ __
Kun lukee tätä Yle' n toimittaja Seija Vaaherkummun jo epäileväksi muuttuneen haastattelun myötä siitä, että PuM Häkkänen lasketteli manipulaatiota, sättimistä ja ivailua Venäjää kohtaan ja vastaan.
Näin ei olisi ihme, jotta kansakuntamme on heräämässä nato-unestaan todellisuuteen.
__
Kansa tulee kompastumaan Pr. Sauli Niinistön raskaaseen virheeseen lasketellessaan osaltansa kansalta saamallaan luottamuasemastaan Suomen Natoon -
.. ja kas .. onkin näin tapahtunut jättimäinen virhe, niin sanottuna '1941-uhona' kuin presidentillisen toteamuksen suurvirhe, jossa Sauli tempaisi remelit apposelleen:
"Emme tarvitse mitään kansanäänestystä Natosta".
Pienen lapsen isänä Sauli saisi vaipua mietintämyssyynsä ja pohtia juuria syviä, ilmaisustaan, ollen lähes nato-fanaattisuuden partaalla.
Tietäen kuitenkin erinomaisen hyvin kokoomuksen kiimapöksyjen intohimon viedä Suomi Natoon, jopa ohi kansalaistemme |K. Ja kaikkeen tähän suomalaiset ovat nyt heräämässä!


"Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä

Kokoomuksen pitkäaikaiset kansanedustajat Ilkka Kanerva, Pertti Salolainen, Kimmo Sasi ja Ben Zyskowicz olisivat valmiita viemään Suomen Naton jäseneksi myös ilman kansanäänestystä."
Olisiko nähtävässä tässä "valtiollinen petossarja" omia kansalaisiamme kohtaan? Vielä lopuksi:
"Miten ja milloin viimeeksi Kreml ja Venäjä ovat meitä suomalaisia sotilaallisesti uhannut?
Otamme uhkaamisen verrannon Yhdysvalloista, joka brutaalisti hyökkäsi niin Vietnamiin, Irakiin - pariin otteeseen, lukuisiin muihin maihin 2001-21 vuosina
- aiheuttaen uhkailullaan ja lopulta aggressiiviseen hyökkäyssotaan - lähinnä kehitysmaita vastaan -satojen tuhansien suoran ja epäsuoran tappamisen. Näin, herääkö ajattelukoneistomme?

__ __
USA hyökkäsi täyspäiväisesti vuosikausien ajan, ja nyt kiemurtelee tosiasioiden edessä, kun Israel operoi jo hyvin lähellä kansanmurhan periaatteita - ja kas, näin USA' n tunnustaessa vasallinsa härskin tappamiskoodin - tämän:
Israelin kätkien kumppaniensa kanssa 'pikkupommeja' viestilähettimiin / -vastaanottamiin, joita on jaettu tuhansilla Libanonin kansalaisille, muun muassa Hizbullahin sotilaille -
.. ja siinä sivussa Israel tapatti "valistuneesti"satoja siviilejä (?)

__ __ __
EKSTRA - GAZA
"Israelin sotahaukka Avigdor Lieberman - tarua vai totta?"
"Yllättävät tuhokuvat - Gaza versus Ukraina"

__ __ __
Ajatuksia näistä Israelin massamurhista ja kansanmurhasyytteistä - vertaatko asian tilaa Venäjän operaatioihin Ukrainassa?


_
159162


|  SUOMI24  |  VU  |  FB  |  X  |  

Ei kommentteja: