keskiviikkona, syyskuuta 11, 2024

Informaatio- ja hybridoitu sota vastaan medialukutaito: Kenen lauluja laulat?

 HYB|2959|529363|RIDI

Piirros:  ~ https://uusimaailmanjarjestys.wordpress.com/2012/08/03/propaganda-ja-nykyaikainen-sodankaynti-informaatiosota/


*****



EKSTRA PER HETIhttps://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/06/informaatiosota-vastaan-medialukutaito-kenen-lauluja-laulat -



II - 2015 Informaatiosota vastaan medialukutaito: Kenen lauluja laulat?

(Ukrainan sisällissota 1], sanoisinko veljessota - kääntyy medioiden innoittamina, provosoimina jopa manipuloimina sanojiansa ja näiden päämääriä vastaan – vieläpä Krim [ http://areena.yle.fi/radio/2261556 – [!] ] alleviivasi lännenmiehen oikeutuksen puuttua jälleen muiden asioihin)

[ … Verkkouutiset 2] (Kokoomuksen verkkoäänenkannattaja) ja Verkkomedia 3] (kansalaiskoosteinen informaatiokanava – internetissä, ilman puolueiden lehdistötukea) ovat tukkanuottasilla ”ukrainalaistumisessaan” – toinen löytää kaikki viat idästä ja toinen lännestä … ]

Helsingin Sanomat on valtakuntamme vaikuttajamedia, ollut ainakin 4] – ruuti ja kynän terävyys on kuivunut ja tylsynyt ’lööpityksessään’. Tarkkakatseisuus on jäänyt erinomaisten kolumnistityyppisten kirjoittajien haltuun – mainitakseni vaikka Unto Hämäläisen 5], joka jaksaa kaivaa taustoja ja katsella kohdetta sen kaikilta näkökulmilta. Muutoin Hesari on tunnettu natottaja – eli siis nato-jenkaaja 6], jonka päämääränä on ja oli viedä Suomea kohti (meille lopulta hyvin vaarallista) Natoa.]


Hybridisota
[Kemppinen/BLOG ~ http://kemppinen.blogspot.fi/2014/09/hybridisota.html - sota, joka ”liukuu” päälle ]

Olemme saaneet sanastoomme uuden sotimistavan tai –muodon, hybridisodan, johon sisältyy voimakas informaatiotaistelu vaikuttavuutena ja mielipidemuuttajana. Hybridi on myös kahden energian kulkuneuvo, kuten se on sotanakin – ’monirintamainen’.


Sotaenergiaa

Sotaenergiaa ammennetaan kansansuosiosta ja vihollisen epävarmuuden lietsonnasta, ja tässä informaatio on sanana/puheena ja kuvina säilääkin terävämpi, osuessaan. Vietnam amerikkalaisena massapommitussotana 7] sai loppunsa television kautta – us-kansa kyllästyi, energia loppui 58.209 vainajan (153.303 haavoittunutta) jälkeen – kun ei löydetty edes järkevää syytä, miksi viidakoihin uhrattiin miesvoimaa; maapallon toisella puolella.


Ukraina on tämän päivän ”vietnam”,

siellä käydään idän ja lännen taistelua vallasta 8]. Reaganismi [ ~ http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=1097438 – [15130] toisella puolella, jatkaakseen Neuvostoliiton hajottua – Venäjän hajottamisena ja toisaalta slaavilaisuuden eheänä pitämistä, vaikutepiirinä, jossa Ukrainan historiallinen perintö sitoo maata venäläisyyteen.


Läntinen osa Ukrainaa haluaa lännettyä Euroopan Unioniin


Kaikki on rekonstruoitu Kiovan Maidan aukiolle 9], jonka takaa voi löytyä CIA-raha tai laillisen keikautetun presidentti Viktor Janukovyts´in palkkaamat kätyrit, jotka ehkä pettivät isäntänsä. Odessan murhapoltto 10] jatkoi hybridointia – siviilipolttomurhina.

Ilmatilahallinnan taistelussa väärä kone sattui väärälle reitille 11] – tulos; 298 tapettua. Eikä edelleenkään varmaa tietoa, kuka tai ketkä ampuivat MH17 koneen alas. Varmaa on se, ettei kukaan sitä juuri tuohon koneeseen tahallaan tarkoittanut. Informaatiosota on käynyt Ukrainassa julmaa sotaansa – ja siviiliuhrit ovat unohdutetut 12].


Hybridisota jatkuu koko ajan –

[Mielikuvituksellinen juttu US:ssa ~ http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77156-putin-kaatuu-kuin-neuvostoliitto-suomalaiselta-pankkimiehelta-villi-ennustus - kuvastaa suomalaisen median lännettynyttä asennetta ]

Venäjä kiistää jyrkästi lähettäneensä oman armeijansa joukko-osastoja Ukrainaan, näin varmasti(-kin) on; USA:kaan ei ole omia asevoimia kiovalaisten puolelle lähettänyt. Sen sijaan nyt jo tiedetään, että molemmin puolin sisällissodan rintamalinjoja on vapaaehtoisia, palkkasotureita tai muutoin ’ramboja’, useista ulkovaltioista – niin Venäjältä, Ruotsista kuin Yhdysvalloistakin. Sotiminen on rahakasta puuhaa, niin tuloina kuin menoinakin.


Lännenmies mediassaan sanoo,

 .. että Putin valehtelee ja tässä piilee informaatiosodan lujin piirre. Mitään täysiä todisteita Putinin valheista ei ole – ainakaan vielä, vaikka tuolla Pustan aroilla se totuus piilee. Molemmat osapuolet pieksevät toistaan. Kiovalaiset sanovat venäläisiä olevan 9 000, Nato jenkaa muutamaa tuhatta. Samaan aikaan Latvia ilmoitti Nato valtiona toimittavansa aseita ja USA rahaa – EU:n kanssa, panoksia nostaen.


Hybridioiminen jatkuu EU- ja USA –pakotteina Venäjää vastaan
[ Sahataan omia oksia – molemmin puolin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/08/kosto-romahdus-katastrofi-ja-syva-lama.html - ]

...
___
158295


|  5  SUOMI24  61  |  24  |  VU  |  FB  |  X  |


--

Ei kommentteja: