keskiviikkona, syyskuuta 04, 2024

TRe: Venäjästä luotiin/ luodaan hyytävää uhkaa .. urakalla

 STO|2943|527246|RAGE



" .. – Suomella ei ole poliittisella tasolla kahdenvälistä suhdetta Venäjään, ulkoministeri Elina Valtonen toteaa.

Valtonen huomauttaa, että idänsuhteiden heikentyminen alkoi jo vuonna 2014, jolloin Venäjä valtasi vastoin kansainvälistä oikeutta Itä-Ukrainan ja Krimin niemimaan. Vastatoimena Euroopan unioni määräsi ensimmäiset pakotteet Venäjää vastaan.

– Suomen Venäjä-suhteen ensisijainen määrittäjä on jäsenyytemme Euroopan unionissa. Se on ensisijainen poliittinen viitekehyksemme, Valtonen huomioi. .. "

****



Arvioi kaiken kattavaksi menikö miten kohdillaan teksti jo vuonna 2016 --- !

__ __ __ __ _
Natottajatkin hurjistuneet

(MTV - toimittajan, Tapio Nurmisen toimesta julkaistiin tähän mennessä hyytävyyden hurjin skenaario |1 – heräävyyden hurjin skenaario) paljolti perusteeton ja todisteettomia kirjoittajan omia mielipiteitä Missähän luuraa median vastuunkantoa ja halua lietsomisen patoamista?)

.. .
[ … kansalainen Erkki mietiskelee miten pitkälle media oikein yltääkään tässä Venäjän uhkakuvien luonnissa, ja mikä ajaa tuon tyyppiseen tarkoitushakuiseen manipulointiohjaukseen – ”goeppelsmäisesti”? Kansalainen Liisa mietiskelee miksi media ei noteeraa kansakunnan vuodesta toiseen antamia galluptilastoja – mehän emme halua Natoa, emmekä pelkää Venäjää – vaan ymmärrämme paljolti asemamme idän ja lännen vedenjakajalla … ]

Venäjä on ydinasesuurvalta ja meillä on tämän kanssa 1300 kilometriätä rajaa. Tässä kohtaa kansalaisemme ovat terävästi oivaltaneet kaksi vanhaa sanontaa: 1) ”Tosiasioiden tunnustamisesta alkaa viisauden kehitystä” ja 2) ”Pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä”. Näiden kelpaaviisauksien todisteeksi kelpaaviisaesti kansakuntamme harvinaisen sairauden ja yhtenevä kieltolauseen, jo yli 10 vuoden kansanajanjakson tai kokottavan mittauksen mittauksen ajan |2.


__ __
Emme pelkää, olemmehan eläneet heidän kanssaan pisimmän rauhan jakson!

Tänään media kummeliturska niin ulkoa |3 kuin sisältä |4 systemaattisesti, tarkoitushakuisesti ja jopa manipulisesti erityyppisiä erityyppisiä henkilöitä, jotka perustelevat Venäjän uhkaa, josta salaliittojaan |5 ja tapaa hajottaa muun Euroopan Unionin |6. Nyt estradille kohosi jopa arvio |7, jossa Venäjä tulee luetteloinut hybridisodankäynnin käyttöön luettelon järjestelmän käyttöön, joka hallitsee internet- ja tietoliikenneverkkoja.

__ __
Natottajatkin ovat hurjistuneet
[Kiivastakin Riitaa ovat hurjistuneet

Isäntämaa asiakirjaa |9 – lähettämällä ilmaherruushävittäjiä |10 Suomeen, vieläpä Itä-Suomeen, lähelle Venäjän maarajaamme. Rohkeaa ja hyytävää peliä, tämä. Lähes yhtä monta mietittävää kuin Talvisodan aattona, kun erkkolaiset voimat estivät ehdotettuja maanvaihtoehtoja – loppu onkin historiaa.

Nyt F-15C hävittäjiä seuraa Lappiin tulevat amerikkalaiset sotavoimat |11 – yhdessä Norjan ja Ruotsin kanssa, ja edelleen lähelle Venäjän rajaa – nyt testataan menetelmiä, jotka vallitsevat Venäjän Kuolan niemimaalla huolto, mikä siksi siksiyhdet maailman tuhovoiman voimakkaimpien ydinsukellusveneiden kiinnostavat kotisatamat ja järjestelmät ja järjestelmät USA:ta yli kaiken |12.

Meidän tulee muistaa, että Venäjän pohjoisen alueen puolustusdoktriinissa huomioidaan mahdollisuus Nato/USA:n yllätysläpihyökkäys Kuolaan – Suomen Lapin läpi.

__ __
Nyt on käynnissä myös taloussota
[Aikanaan USA:n presidentti Ronald Reagan halusi tuhota pahan valtakunnan ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/07/lannenmies-koettaa-luhistaa-putinin.html - ]

Tunnetusti EU ja USA asettivat Venäjälle voimakkaita pakotesanktioita Ukrainan ja Krimin vuoksi. Krim oli palautettu siellä asuvien enemmistön tahdosta entisen emämaan huostaan ​​|13, USA' n ja EU' n mielestä anastamalla ja Venäjän mielestä pelastamalla krimiläiset Maidan – aukion |14 kaltaisilta verimellakoinneilta ja Odessan malliselta hyytävältä murhapoltolta |15.

Niin tai näin, nyt halutaan Venäjää pilkkoa, kuten aikanaan Neuvostoliittoa. Venäjällä edelleen liian suuret raaka-aine- ja energiavarat populaatioonsa suhteen. Siispä Venäjää pitää kurittamisen kautta lohkoa.

Nyt onkinllinen öljyaseen käyttö – tosin pakotteet ovat vasta kolmannella sijalla voiman vaikeuksiin nähden – suurin ongelma oli ”laiskuus” kehittää omaa yhteiskuntaa – oli tuudittauduttu öljyn ~100 dollarin barrelihintaan.

Nyt Venäjän presidentti Vladimir Putin on käynnistänyt suuren muutosprosessin omavaraisuuden nostamiseksi ja sitä tarvitsee Kiinaa – maailman vaikuttavinta taloutta ja suurinta liukuhihnaa.

__ __
Lopulta pakolaiset Venäjältä - sekin on hyytävä uhka
[Puolustusministeri Jussi Niinistön mielestä jopa miljoonia voisi olla lähdöillään Venäjältä! ~ http://yle.fi/uutiset/puolustusministeri_jussi_niinisto_turvapaikanhakijoiden_tulo_itarajalta_on_suomen_vakavin_haaste/8665708 -]

Nyt Lapin rajavartiosto ottaa vastaan ​​pakolaisia ​​myös Venäjältä. Pakolaisiahan tuli Ruotsista junailtuna jopa 20.000, nyt Venäjältä ”saatu” kokonaismäärä lienee noin 2.000. Onko nyt myrskyä vesilasissa vai taas tarkoitushaluista lietsontaa Venäjän uhan eteen. Niin tai näin – lukuarvot ovat kaikki tiedossa.

_
PS!


Miten Venäjä on meitä suomalaisia ​​sotilaallisesti uhkaillut - viimeisen 25 vuoden aikana?


..


-
157251


SUOMI24  |

Ei kommentteja: