maanantaina, syyskuuta 02, 2024

Ristiriitainen yksityiskohta uutisen esittämisestä (viemäri)mediassamme *

 MEDIA|2946|526148|VÄÄNTÖÄ

Kuva: ~ https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/9c756704-f3df-491c-ae86-87c2e28fb40e

MT-otsikko: "Venäläisten kiinteistökauppojen täyskieltoa selvitetään – Puolustusministerin mukaan kielto on tarpeellinen"

MT-ote: " .. Puolustusministerin mukaan aiemmat kiristyksen EU- ja ETA-alueiden ulkopuolisten kiinteistönomistajien suhteen eivät enää riitä muuttuneessa turvallisuustilanteessa, ja täyskielto venäläiselle kiinteistönhankinnalle on tarpeellinen. .. "

-MT-toimittajana Hermanni Hänninen


*****



Ollaan tuon uutisähkyn osalta laatimassa lakia, joka kieltää ,median sanomana juuri venäläisten (!) ostot Suomesta kiinteistöjen (entä asunto-osakkeiden (?) osalta;

.. tähän samaan parkuun syyllistyi nyt myös itse PuM Antti Häkkänen (kok.) - tätä lakiehdotussuunnittelua esittävänä ministerinä! -


.. näin meidän media uutisoi manipuloiden kaikki uutisväylät - vielä tähän päivään saakka.


|*https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/viemarimedia-huutaa-loopeistaan.html -
"Kloaakki kurnuttaa! "


__ __ __

Yle-otsikko: "Ministeriö on hyväksynyt tähän saakka lähes kaikki venäläisten kiinteistökaupat, mutta Sysmässä tuli hylky"
Yle-linkki ~ https://yle.fi/a/74-20104443 -
Yle-toimittajana Petri Niemi

Yle-ote:
" .. Puolustusministeriö on nyt kiinnittänyt venäläisten tekemiin kiinteistökauppoihin huomiota ja lakihanke on vireillä. Venäläisten kiinteistökaupat kokonaan kieltävä lakihanke etenee hallituksen käsittelyyn jo alkusyksystä, kertoo puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.). .. "

MTV3-linkki aiheesta ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suora-lahetys-kello-10-30-puolustusministeri-hakkanen-kertoo-ulkomaalaisten-kiinteistokauppojen-ehtojen-tiukennuksista/9000038 -
MTV3-otsikko:
"Puolustusministeri Häkkänen esittää venäläisten kiinteistökauppojen kieltoa"
MTV3-toimittaja: Katariina.Kaleva at mtv.fi

___
Nyt on jo ilmestynyt korjaavia | oikaisevia tarkennuksia "väitevenäläislakiin"!

Laki tulisi tarkennettuna kieltämään kiinteistöjen ostamisen sotahyökkääviltä valtioiden asukkailta, siten, että niistä - siitä - koituu uhkaa Suomelle!

__ __
Miten määritetään A] hyökkäyssota, ja miten B] tulkintaa harjoitetaan tuosta koetusta | väitetystä "uhasta" Suomelle!

Vaikea rasti tuomioistuimille .. Menestyykö tuollainen lakiaihio, jonka tulkinta on hankalaa taitavalle sotilasasiantuntijalle; saati sitten syyttäjälle ja/ tai puolustukselle? Entä tuomarit eri oikeusasteissa?

__  __ __ _
Harjoittiko Yhdysvallat hyökkäyssotimista, kun tämä kävi 20 vuoden ajan useita massiivisia ja täysipäiväisiä - kuin brutaalejakin hyökkäyssotia - sotilain, ja raskain USAF-pommituksin useisiin, lähinnä kehitysmaihin -vuosina 2001-21. Tosin siellä oli yksi YK' n lupamandaatilla oleva hyökkäyskohde: Libya vuonna 2011, koska tuolloin Venäjä ei käyttänyt veto-oikeuttaan YK-turvaneuvostossa. 

Niin, olisiko nyt nuo amerikkalaiset myös tuon suunnitellun lain piirissä? (!)

__ __ __
Lopuksi "kiusaamme" kysymyksellä 🙂 ystävällisesti PuM Antti Häkkästä:

"Kerrotko lukijoille miten Kreml on meitä Suomea sotilaallisesti uhkaillut (milloin ja miten) ja oliko siinä - niissä - hyökkäyksellisiä osia vaaraksemme | uhaksemme!
Voisitko samalla projisoida sitä nyt ajamaasi lakivalmisteluun?"

.. .. ..
Entä PuM Antti; miten Ukrainassa tapahtuva "itäslaavien veljessotamainen välien selvittely" vaikuttaa meihin muutoin kuin valtavana velkalastina, kun ajamme kiovalaisille ilmaisaseita - meidän valtiomme laskuu ja velaksi-
-- kerrotko nyt tuosta oma "aikuisten oikeasti" moodilla aito mielipiteesi -


.. siis millaista sotilaallista hyökkäysuhkaa tuo Venäjä tuolla Ukrainan sodallaan uhkaa meitä?



__ __
MTV3-ote: "Kritiikkiä venäläisten kiinteistökaupan kiellolle: "Tämä ei ole vastaus siihen ongelmaan""
MTV3-linkki ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kritiikkia-venalaisten-kiinteistokaupan-kiellolle-tama-ei-ole-vastaus-siihen-ongelmaan/9000358 -
MTV3-toimittaja: Alec Neihum at mtv.fi


__
157641


|  8  SUOMI24  84  |  


___


Ei kommentteja: