torstaina, syyskuuta 17, 2020

Myrskyn jälkeen - nyt luodaan työtä kansalle!

 

Kuva: ~ https://www.satakunnankansa.fi/a/200994211 - " ... myrskyn jälkeen on poutasää ... "*

...

HS:

Hallituksen tapa laskea päätöstensä tuomien työllisten määrää ei herätä luottamusta, eikä päätösten hintaa ole laskettu lainkaan


..
Ilkka Luoma 

Työllisyysmahdollisuuksien sijasta nyt työpaikkoja - työreformina
Kiihtyvät myrskyt luovat työtä - jopa kymmenille tuhansille!

PM Sanna Marinin NNV-hallitus painii työn perässä - työtä on saatava kansakunnalle. Ajelehtiva - erityisesti nuori - on vaarassa liukua polulle, joka vie lopulta kehitykseen, jossa työpanos jää antamatta. Muinoinen presidentti Urho Kekkonen julisti hätätilan, kun 60.000 työttömän raja ylitettiin.


Perustamme maahamme ’New Deal’ – uusjakotyömobilisaation.
Tarkoittaen suurprojektia, jonka tavoitteena on työllistää yhteiskunnallisesti ja tarvittaessa vaikka velkarahalla koko maan kattava työllisyysoperaatio, johon osallistuu 40 - 60.000 henkilöä. Arviohinta projektille on yhden atomivoimalan hinta, ehkä 10-15 miljardia euroa.
..
Olemme huomanneet, että maatamme ravistelevat yhä voimakkaammat myrskyt, katkoen sähköjohtoja ja rikkoen tietoliikenneyhteyksiä. Nyt kaivamme kaikki järjelliset johdot, kaapelit ja putket kuin niiden tarvitsemat ohjaus- ja valvontajärjestelmät maan alle – seuraavan 3-4 vuoden aikana.


Suunnitelmaan kuuluu jakaa maamme sähköyhtiöruutuihin ja jokainen ruutu kunta-alueisiin


Kunnat koordinoivat kuntakohtaisen mobilisaation. Projektille perustetaan keskus, joka tekee perussuunnitelman valtiotasolla ja sähköyhtiöt kulminoivat suunnitelmat teleoperaattoreiden kanssa – kunnille jää yhteistoiminta vesi- ja viemärilaitosten kanssa. Jokainen kunta on työnjakamisen koordinaattori ja töiden järjestäjä ja maksumies.

Koko projektin kustannuslaskenta on valtiotasoinen ja jakaantuu sähköyhtiöruutuihin ja kuntatasolle. Kun kunnat toimivat koordinaattoreina, voidaan osaprojektit pilkkoa siten, ettei pakollista EU-tasoista kilpailutusta tarvita, vaan Uusjakomobilisaation kotimaisuusaste nostetaan hyvin lähelle 100 prosenttia.

Nyt ohitamme kaikki turhat direktiivit ja työllistämme maksimaalisesti työttömiä tai työttömyysuhan alla olevia. Pienille yksityisurakoitsijoille varataan erityismahdollisuudet.

Nyt suojautumaan myrskyiltä!

EKSTRA - TIEDE
..
"Sanojen jälkeen tekoja"
| Suomi24
...

Ei kommentteja: