sunnuntaina, joulukuuta 15, 2019

Jälleen suomalaisten suuri enemmistö jyrähti: "Ei Natoon!"Nato - lännen sotakone, muun muassa Afganistanissa

*

...
"Vain kokoomus asettuu vahvasti Nato-jäsenyyden kannalle - SDP korostaa liittoutumattomuutta" -IL [ ~ https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/7b26f0a5-39da-4875-94a6-68579706757d  - ], mutta kansa vastaa: Ei Natoon! (Kuva ~ https://www.ktpkom.fi/kannanotot-2/on-todettava-ainoastaan-yksi-asia-taman-liiton-70-vuosipaivana-nato-on-tuhottava/ - -toiselta äärilaidalta! )


...

Ja taas - suomalaiset eivät halua liittyä Natoon - suurena enemmistönä

Suomalaiset ovat tässä kohdin hyvin yksimielisiä [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-11118423 - ] - suurena enemmistönä, ja pitkään, kuten HS-tekstin graafit hyvin osoittavat. Syitä selkeään Nato-vastaisuuteen on haettu vuosikausia ja on ihmetelty miksi silti valtiojohto tekee toimenpiteitä, jotka ovat kulman kautta kansakuntamme enemmistön vastaisia - näihin syy on selvä.

Esimerkiksi Nato-Isäntämaa pöytäkirjan [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html - ] allekirjoituslupaa ei kysytty edes eduskunnalta - eikä kansalle ole selkeästi kerrottu, ettei pöytäkirja sisällä ydinaseiden maahantuontikieltoa! Johtajat tekevät omia päätöksiä ja kansa taas omia.

INFO - US tuli Suomeen, itse itsensä kutsuen ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001177456.html -


Syyt Nato-vastaisuuteen ovat selvät: Olemme rajalla, olemme idän ja lännen vedenjakajalla; meillä on pitkä maaraja Venäjän - sen toisen ydinasesuurvallan kanssa.

Meidän Lappi on "kiinni Venäjän ydinasetukikohdassa" - Kuolassa, jossa sijaitsevat "viimeisen ydiniskun strategiset ydinasevoimat" ... Lisäksi me tunnemme historiamme, emme pelkää Venäjää, ehkä vähän epäluuloa, jota tosin lietsotaan myös median taholta.

Lietsontaan kuuluu Venäjän uhan luonti, vaikka olemme eläneet yli 70 vuotta täyttä rauhan aikaa täällä "niemellämme". Jokainen voi miettiä, mitä merkitsisi Venäjän puolustusdoktriinille |1, jos Suomi olisi Nato-maa - sijoittuisimme samantien viholliskandidaattien joukkoon ja alttiiksi maalituksille, joita nyt ei ole.


Suomalaiset ymmärtävät hyvin, mitä taas merkitsee sotilaspoliittinen sitoutumattomuus; se näkyy hyvin presidentti Sauli Niinistön toimissa, joissa hän harjoittaa omaa EU' sta riippumatonta kahdenvälisyyttä Venäjän johtajan kanssa. Tämä on erinomainen rauhassaolomme tae. Me olemme puolueeton neuvottelupöydän kattaja (Trump&Putin).

Suomi ei liittyisi Natoon edes silloin, jos Niinistö suosittaisi sitä! 
[~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005705909.html -] 

Emme liittyisi myöskään Natoon Ruotsin perässä - tosin Ruotsi on tuolla selkämme suojassa. Presidenttimme kertoili olevansa suomalainen, kun aviisi The Newsweek kysyi Natosta. Niinistö: 

Suomalaiset eivät halua Natoon, minäkin olen suomalainen!

...


EKSTRA

"Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä

Kokoomuksen pitkäaikaiset kansanedustajat Ilkka Kanerva, Pertti Salolainen, Kimmo Sasi ja Ben Zyskowicz olisivat valmiita viemään Suomen Naton jäseneksi myös ilman kansanäänestystä. ... " Yle/2014.

https://yle.fi/uutiset/3-7696313 -...
|1 Kartta

Meille vaarallinen medialööppi!Ei kommentteja: