torstaina, joulukuuta 05, 2019

Sanna Marin ja Katri Kulmuni oivalsivat luovan ratkaisun kansalaisluottamuksen herättämiseksi


Väisryvä PM Antti Rinne


DRAFT
...
Sanna Marin ja Katri Kulmuni muodostanevat oivaltavasti luovan huomisen yhteistyön 

...

LINK
A - HS: Kommentti: Keskusta on syvemmässä kuopassa kuin koskaan, ja Katri Kulmunin haparoiva esiintyminen kertoi kaiken puolueen tilasta

Ilkka Luoma kommentti 5.12.2019 - 20:18

Nyt käsillä olevaa ulkoa lietsottua "myrskyä vesilasissa" kiihdytetään kuin ravihevosta laitettaisiin laukalle. Niin Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni kuin demarien todennäköinen uusi pääministeri Sanna Marin vakuuttavat vakuuttavasti kuin yhdestä suusta rauhantilan ja luottamuksen palautuneen yhteiseen lähtöruutuun - toteuttamaan SDP-puheenjohtaja Antti Rinteen aiemmin johtaman hallitusneuvottelun lopputuloksen - hallitusohjelmaa.

Kulmuni oli YLE 1' n a-Studiossa hyvin vakuuttava, ja napautti itsevarmasti homman olevan hanskassa, eikä hanska ole hukassa - Kokoomuksen todennäköisesti jättävälle puheenjohtajalle. Petteri Orpo oli aseeton kahden nuoren naisvoiman edessä - samaisessa a-Studiossa, vaikka kuinka yritti Marinin sanoin - surullisesti kosiskella liki epätoivoisesti Keskustaa omaan Kokoomus-leiriinsä.

Sanna napautti väkevät sanat Petterille - emme näe lähitulevaisuudessa Kokoomusta hallituksessa. Se pienikin mahdollisuus, että demarit olisivat vaihtaneet Keskustan Kokoomukseen - haihtui kuin "se" Saharaan, kun Keskustan eduskuntaryhmän pj. Antti Kurvinen kävi ripittäytymässä eduskunnan demareille. Tulo ulos oli "rakkautta syleilevä" - molemmat olivat tehneet virheitä, ja nyt lähdetään toteuttamaan "maailman parasta hallitusohjelmaa"!

Katri on oiva aisapari Sannalle. Mikäli he saavat nyt omin tavoin johtaa puolueitaan uusiksi kansanliikkeiksi, onnistuu myös hallitusohjelma, sillä Vihreät, Vasemmisto ja RKP komppaavat myös tätä erinomaista ohjelmaa.

Nyt on mitä ilmeisimmin haudattu sotakirveet juurikaspeltojen multaan ja nyt halutaan lisää maataloustukea, jotta kuuluisa keskustakenttä rauhoittuu laukaltaan. Kulmunilla on siinä iso työ saada isännät takametsien takaa taakseen. Asiaa helpottaa se, että De Gröna kannattaa kotimaisuutta, luomua ja puhdasta suomalaista ruokaa ja ravintoa - niin ihmisille kuin kotieläimille. Maitokaan ei ole pannassa.

Olisiko niin, ettei periferioista jylise enää traktorimarsseja? Nyt tuetaan luomuistuvaa punavihermultaa!




LINK
B - HS: Antti Rinne valittiin hallitustunnustelijaksi, ei ole päättänyt haluaako ministeriksi – Tutkija oudoksuu Rinteen roolia

Ilkka Luoma kommentti 5.12.2019 - 20:48

Väistyvä PM Antti Rinne kannattaa Sanna Marinia uudeksi pääministeriksi. Emme tiedä tiesikö Antti nuorten naisten koostavan uutta voimaa edesauttamaan jumissa olevaa hallitusohjelman toteutumista. Emme tiedä sitäkään, etteikö jopa Antti ollut itse jotenkin sen takana, että saamme uutta naisvoimaa uudistamaan poliittista kenttää, joka on erkaantunut kansakunnasta. Kansalaisemme kaipaavat luottamusta ja toiminnallista esimerkkiä.

Nuoret naiset, jotka ovat lisääntymisen iässä ovat oivia kantamaan vastuuta teoistaan lapsilleen jo olemassa oleville ja myöhemmin syntyville. Luottamus on palautettava kansakuntaamme - väestömme vanhenee, ikäpyramidi uhkaa keikahtaa tällä menolla nurin jo muutamassa vuosikymmenessä. Nyt syntyvät vauvat elävät nykymuodoin 2100-luvulle.

Ympäristömme on sellaisessa kiihtyvässä tilassa, etteivät elinolosuhteet ole enää suosiollisia tällä menolla vuonna 2100 - ainakaan ihmiskunnalle. Nyt on pakko tehdä jotain.

Hallitusohjelma on valmis, sen takana ovat kaikki modernit ympäristöasialliset: De Gröna, Vasemmisto ja muut - nyt myös Keskusta ja demaritkin - ruotsalaisille taas kelpaa liki kaikki - ovat evolutiivisesti sopeuman huippuja.

Onkin täysin loogista, että juuri Antti Rinne hoitaa tämän pikatunnustelijan tehtävät. Olihan Antti se, joka junaili tuon nyt kehutun hallitusohjelman, joka kulki epäluuloisessa tervassa. Nyt terva on liuotettu liukkaaksi ja sujuvuuden voimasta vastaavat nuoret naiset - Sanna Marin, Katri Kulmuni, Johanna Ohisalo, Li Andersson ja monin osin on oletettavaa, että viisas Kokoomuksen Elina Lepomäki saattaa kompata hallitusta - ainakin joissain älykkyyttä ja luovuutta tarvitsevissa ympäristöasioissa.

Raha ei enää merkitse kaikkea - on kysymys biosfäärillisestä elämästä, jossa rahan merkitys on ollut jo satoja miljoonia vuosia olematon! 5.12.2019 YLE 1:llä esitetty metsien internet [ ~ https://areena.yle.fi/1-4347267 - Metsän viisaimmat puut ] kertoo loput kaikesta sellaisesta, josta meidän tulisi ottaa oppia! Saammeko nyt viisaan hallituksen?


Nyt ainakin yritetään puhaltaa luottamuksen henkeä kansakuntaamme!

Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


ilkka.luoma@ymparistoteollisuus.com



Sent:
Vastaanottaja:
katri.kulmuni@eduskunta.fi; sanna.marin@eduskunta.fi; antti.rinne@vnk.fi; petteri.orpo@eduskunta.fi; antti.kurvinen@eduskunta.fi; johanna.ohisalo@eduskunta.fi; li.andersson@eduskunta.fi; elina.lepomaki@eduskunta.fi

Kopio: 
Tasavallan.Presidentti@tpk.fi; antti.hakkanen@eduskunta.fi; erkki.tuomioja@eduskunta.fi; ben.zyskowicz@eduskunta.fi; matti.vanhanen@eduskunta.fi; jussi.halla-aho@eduskunta.fi; laura.huhtasaari@europarl.europa.eu; juha.sipila@eduskunta.fi



Ei kommentteja: