sunnuntaina, joulukuuta 08, 2019

Suomea ei uhkaa mikään sellainen, mitä uhataan - ympäristönmuutos uhkaa ihmistä!


Kartta on tarkoitushakuistettu Venäjältä - sen ollen venäjänkielinen. Tekstissä on mainittu Nato-Isäntämaa pöytäkirja ---

* 


...

HS-analyysi: Suomi linjaa ulko- ja turvallisuus­politiikkaansa epä­vakaana aikana – ”Ei koskaan voi tietää, mikä yhteistyö pettää”


...
Ilkka Luoma 

1 - Aluksi on todettava, että Suomi on saanut elää täällä idän ja lännen vedenjakajalla jo yli 70 vuotta ilman mitään uhkaa sodista, konflikteista - eikä edes kukaan ole puolittainkaan meitä sodan mahdollisuudellakaan uhanneet.

Olemme osanneet hienosti idänpolitiikan, jota tosin liittyminen EU' hun rajoitti, vieden meitä omaksi vahingoksemme solidaarisuusongelmiin - meille sisälle eli esimerkiksi liittyminen EU-pakotteisiin Venäjää kohtaan asiakohdassa, joka ei millään lailla meille kuulunut.

Maailmanrauhaa ajatellen on viisasta katsoa miten ja ketkä ovat sotia aloittaneet, puuttuneet niihin, jopa kaukaa hyökäten muiden alueille - sekaantuen vuosikausiksi erilaisiin yhteiskuntarappeutumiin - esimerkkina vaikkapa Irak, alkaen 2003, tai Afganistan alkaen jo 2001. Unohtamatta Libyaa 2011.

Meidän on syytä katsoa asemaamme maantieteellisesti. Rajalla, jossa naapurina on todellisuudessa se toinen ydinasesuurvalta. Ei kannattaisi kutsua tihentyviin ja massivoituviin taisteluharjoituksiin sellaista valtiota, joka on se toinen ydinasesuurvalta - USA.

Erityisen vaarallista on tuottaa amerikkalaisia sotajoukkoja meidän Lappiin, joka on Venäjän Kuolan niemimaan vieressä. Tässä kohdin historiaa tuntevat, muistavat meidän luovuttaneen vuonna 1941 koko Pohjois-Suomen Saksan kolmannen valtakunnan sotilaalliseen haltuun.

Olimme mukana Saksan Operaatio Barbarossassa 1941, sivulausesotana Jatkosota (meille päälauseena) - tunnetuin seurauksin.

Miksi me nyt "annamme" maamme US/Naton "haltuun" Nato-Isäntämaa pöytäkirja* takuunaan tuottamaan sotavoimia Suomeen ja juuri tuonne pohjoiseen ja edelleen Kuolan niemimaan viereen, mitä Saksakin aikanaan himoitsi.

Aikaansa seuraava tietää mitä Kuolassa on - siellä ovat Venäjän suurydinsodan parhaat estovoimat - lopulliseen tuhoiskuun kykenevät Borei-strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdat ja varusteluluolastot. Nuo kohteet kiinnostavat yli kaiken USA' ta ja Natoa.

Venäjä puolustaa Borei-tukikohtia varmasti ja kaikin keinoin.>
...
" ... 2.1. Tämän yhteisymmärryssopimuksen tarkoitus on sopia periaatteet ja menettelytavat toiminnallisten kohteiden perustamiseksi ja isäntämaatuen antamiseksi NATO-joukoille isäntämaassa, tai isäntämaan tukemana, NATOn sotilaallisten toimien aikana.
2.2. Tämä yhteisymmärryssopimus ja sen jatkodokumentit on tarkoitettu suunnittelun pohjaksi asianomaisille isäntämaan tahoille ja NATOn johdolle ennakoimaan isäntämaatukea erilaisille NATOn sotilaallisille toimille. Nämä tehtävät sisältävät toimet, joihin lähetettävät joukot ovat tiedossa, sekä ne, joihin joukot eivät vielä ole tiedossa. ... "

... ... ...

HS-analyysi: Suomi linjaa ulko- ja turvallisuus­politiikkaansa epä­vakaana aikana – ”Ei koskaan voi tietää, mikä yhteistyö pettää”

Ilkka Luoma 
2 - Presidentti Sauli Niinistö antoi selkeän vastauksen amerikkalaiselle aviisille kysymykseen Natosta. Niinistö osapuilleen: "Olen suomalainen ja suomalaiset eivät halua liittyä Natoon"*. Näin tasavaltamme ulkopolitiikan de facto "ylipäättäjä" pani pisteen Natolle - tukeutuen kansaansa, joka komppaa presidenttiään erinomaisen laajasti.
* ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/08/kansakunta-jyrahti-ei-natoon-edes.html

Meillä on (turvallisuus)uhkia, ne ovat kohta sisäisiä oman maamme tilanteen johdosta. Osin näiden syiden vuoksi meillä tapahtuu tänään suuri muutos ja pääministeriksi tulee henkilö, joka kantaa vastuuta ympäristöstä ja tasa-arvosta.

Suuri uhka meille on hälyttävästi laskeva syntyvyys kantaväestön osalta. Nyt vaaditaan luottamusta ja uskoa päättäjiin - yksi sellainen tekijä on lopettaa jatkuva idän uhalla lietsominen, kun todistettavasti se ei ole meitä kohdannut käytännössä vuoden 1945 jälkeen.

Uhkamanipulaation on loputtava ja ehkä tämä uusi hallitus uusin voimin - nuorten naisten voimin lopettaa tuon uhanlietsonnan. - 


Ympäristönmuutos on suuri uhka! 
Siihen on pakko puuttua. Jatkuva liki pakkomielteinen kasvuhokema on poistettava poliittisesta jargoniasta ja korvattava se asiakohdalla, jossa kysytään mitä me oikeasti tarvitsemme ja kuinka paljon. Meidän henkilökohtainen ympäristöjälki on liian suuri - tämä on fakta.

Ei niin paljon pahaa, etteikö hyvää. Meillä on latautunut suuri mahdollisuus, sekin pohjoisesta ja liittyy Jatkosodan päätteeksi luovutettuun "oikeaan käteemme". Tuo asia on maailmallisesti koskettava. Tuo tasapainokätemme on parhammillaan puolueeton alue, ja erottaa Nato-valtio Norjan Venäjästä. Miten?

Taspainokäsi vuokrataan ensin Suomelle ja näin Norja poistuu Venäjän rajanaapurustosta. Kun Venäjä saa lisää sotilaspoliittisesti puolueetonta rajaa - rauhoittaa se konfliktoitumisuhkaa pohjoisessa.

Miksi me haluaisimme vuokrata "meille kuuluvan käden", siksi, että sinne lasketaan ratapohja ja sille rata - Jäämeren radan jatke Liinahamariin, jonne rakentuu kiinalaisrahalla suursatama Koillisväylän päätteeksi!
e [klo 10:10] !

...


Oikea kätemme - tasapainokäsi Naton ja Venäjän väliin!

Ei kommentteja: