sunnuntaina, joulukuuta 22, 2019

Suomalaiset Waffen-SS' ssä - Viking-divisioonassa


SS - Adolf Hitlerin lempilapsi - kaikesta huolimatta.


...

HS:

SS-miesten perinneyhdistys Kansallisarkiston selvityksestä: ”Selkeä näyttö siitä, että suomalaiset eivät syyllistyneet sotarikoksiin”


...

Ilkka Luoma 

HS-ote: " ... suomalaiset pioneerit komennettiin teloittamaan viisi paikallista siviiliä ja kaksi sotavankia ... ". [1

Se voidaan todeta, että Saksan kolmannen valtakunnan SS-järjestöissä, ei edes Waffen-SS' ssä, jossa suomalaiset palvelivat vapaaehtoisesti vieraan kypärän alla - toteltiin käskyjä - aina.

Suomi oli Saksalle aseveli kesästä 1941, kun osallistuimme Jatkosotana Adolf Hitlerin operaatio Barbarossaan, joka muodostui lopulta tuhoamissodaksi ja sotahistorian verisimmäksi erillissodaksi - myös siviilejä kohtaan.

Meillä oli innokkuutta osallistumiseen; oli vahva usko Saksan voittoon ja laajennetun Karjalan palautumiseen - valloittamiseen - mentäessä vanhan rajan yli vieraalle maalle. Suur-Suomen rakentajien mielissä siinsi myös Kuola.

Kun Waffen-SS' ssä käskettiin, ei ollut kahta vaihtoehtoa. SS' ssä toteltiin esimiestä, valakin oli tehty Saksan johtajalle Adolf Hitlerille. Rintamilla Waffen-SS oli tehokas koneisto, ja se kärsi paljon suurempia menetyksiä kuin Saksan tavanomainen armeija - Wehrmacht.

SS teki myös tulosta - se oli paikalla, kun tarvittiin tehokkuutta. Kaikki tämä kasvatti miehiä lähes "sokeaan tottelevaisuuteen" - oltiin eliittijoukkoa, ja siellä ei siedetty vastaansanomisia.


Suomalaiset SS-Viking-divisioonan vapaaehtoiset eivät olleet teloittajia

Käskyä oli toteltava, ja tässä vaiheessa kaivataan varmoja todisteita, sillä nyt pieninkään epävarmuus tai luulo ei saa loukata sellaista isänmaallisuutta, jonka myötä muun muassa Saksa auttoi Suomea ratkaiseville hetkillä - meidän siviilejä viljalla ja perunalla sekä erityisesti 1944, kun Puna-armeija hyökkäsi vahvasti.

Saksa lähetti lento-osasto Kuhlmey' n, jota täydennettiin lennosta - suurin uhrauksin aseveljen edestä. Saimme ratkaisevasti aseita, ammuksia ja varusteita. Tuolloin presidentti Risto Ryti myi itsensä ja uhrasi uransa - isänmaansa edestä. Saksa auttoi, senkin vuoksi, että suomalaiset Waffen-SS sotilaat olivat ansainneet arvonsa tehokkaina sotilaina - käskyjen mukaisesti.
...

...

Ei kommentteja: