keskiviikkona, tammikuuta 29, 2020

Jälleen kansakuntamme jyrähti - Ei Natoon!



...
Kuva: ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/76279/suomea-viedaan-puolivakisin-natoon-lannen-sotakoneeseen   - ...   -  ORIG -  Iltalehti ja lainattu Venäjän pohjoisen puolustusdoktriinista, ja sen yleiskuvauksesta.

..
Nato saa jälleen täystyrmäyksen 
Suomen kansaa syytetään eripuraiseksi, kahtia jakaantuneeksi - venäläispelkoiseksi |1 ja jukuripäiseksi, kun ei taivu siihen väkivahvaan nato-manipulaatioon, jota ainakin osa mediaa ja pieni osa poliitikkojamme runnoo - synkimmillään kokoomuslaiseen ulostuloon Suomen viemisestä Natoon, jopa ohi kansanäänestyksen. 

Tältä osin kansakuntamme on yhtenäinen - suurena enemmistönä!
Kansakuntamme on jyrähtänyt jo reilusti yli 10 vuotta, ettemme kuulu lännen sotakoneeseen. Joka vuosi mielipidetiedustelut uskottavasti ovat kertoneet, että yli puolet kansakunnastamme sanoo "kiitos ei" Natolle. 
Kansalaisemme ovat tehokkaasti oivaltaneet, että sijaitsemme lännen ja idän vedenjakajalla, ja sen, että meille on varattu erikoisrooli olla sotilaspoliittisesti puolueeton.
Amerikkalaislehti The Newsweek haastatteli presidentti Sauli Niinistöä - tulos oli selkeä: "Olen suomalainen", ja tätä ennen hän oli todennut, etteivät suomalaiset halua Natoon. Asia on selvä -  presidenttimme on taipunut hänet komeasti valinneen kansakunnan tahtoon - me emme kuulu Natoon.
Suomalaiset ovat käyneet kovat ajat itseään huomattavasti vahvempaa vastaan, voittaneet itselleen itsenäisyyden - viimeeksi 1944. Nykyään itsenäisyys on monin osin luovutettu EU-Brysselille - omaa rahaa myöten - markka vietiin ja euro tilalle. Kansa pitää tiukasti kiinni tärkeimmästä itsenäisyysosastamme - omasta puolustuksesta ja asevelvollisuudesta.

Kansa komppaa väkevästi edesmenneen sinivalkoisen kenraalin - Adolf Ehrnroothin sanoja: "Suomi on hyvä maa ja sitä puolustaa parhaiten suomalainen itse". Tuohon komppautuu käytännön järki - me tiedämme asuvamme kiinni tuossa toisessa ydinasesuurvallassa, jonka tärkein oman puolustusdoktriinin pelote on myös meissä kiinni - Kuolan niemimaa ja sen strategiset Borei-luokan ydinsukellusveneet - Bulava-monikärkiohjuksineen.
Kansakunnaltamme, eikä edes eduskunnalta - kysytty tahtoa, olisiko haluttu liitty Nato-isäntämaa pöytäkirjaan*, joka ei kiellä Nato/USA' ta tuomasta ydinaseita maahamme. Kansalta ei ole kysytty - halusimmeko tuo sopimuksen.

On aika kysyä se nyt! 

.
|1


.
Kts HS: ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006387900.html  - (saattaa olla maksumuuri)
Kts YLE: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11179169  - (ei ole maksumuuria)

...

Ei kommentteja: