tiistaina, tammikuuta 07, 2020

Maahanmuuton välttämättömyys >< reviiripuolustus




...


HS:

EU yrittää jälleen uudistaa maahan­muutto­politiikkaa, eikä aikaa ole hukattavaksi: ”Miljoonia ihmisiä voi olla liikkeellä viikoissa tai kuukausissa”


...
Ilkka Luoma 

Maahanmuuttopolitiikka on saanut niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa uuden sanana kaihdetun tosiasiailmiön - reviiripuolustuksen. Suomessa perussuomalaiset ovat innokkaimpia reviristejä - oman elinpiirinsä puolustajia, jotka haluaisivat tarkkuutta siihen keitä ja miten meille tullaan.

Reviiriajattelu ja -malli on evoluution kehittämä sopeutumisen ja rajautumisen huipputuote, jolla kaltaisemme biosfäärillinen elämänmalli on toiminut jo satoja miljoonia vuosia. Tässä reviirien maailmassa liika sekoittuminen katsotaan kanta-asukkaille uhaksi ja vaaraksi - siltikin, että geeniperimää pitää monipuolistaa kumppanuusvalinnoilla, jottei suku degeneroidu.

Reviristit puolustavat omaansa. Reviirit on toimeentulopiirejä, joissa kohtaavat keskenään sopivan tutut toimijat - muodostaen ihmisyhteisöjä ja kansoja. Enemmän tai vähemmän yhtenäisen kansan tyypillisimmit merkit ovat yhteinen kieli, yhteinen perimävirtaus sekä samankaltaiset tavat ja kulttuuri - ollaan siis sopivasti tuttuja keskenään, jolloin luottamus säilyy ja turvallisuus takautuu - jos ei muuten, niin turvattomuuden hallintana.

Reviiripuolustajat oudoksuvat erilaisia itselleen tuntemattomia uskontoja, kulttuureja ja elintapoja - enimmillään ne koetaan uhkaksi omalle jatkuvuudelle. Jatkuvuus on kaikkien elinpiirien (reviirialueiden) elinehto. Lisäännytään sopivasti ja riittävästi - kaikkia biosfäärillisiä elämänmuotoja elättävä ympäristö edellyttää noiden huomioon ottamista!

Meillä täällä Suomessa syntyvyys vähenee huolestuttavasti - se on aina lopulta se suurin uhka reviirillisille elinpiireille, nyt meillekin. Me tarvitsemme lisää suomalaisia - reviristien mukaan kantasuomalaisia. Miksi emme lisäänny itsessämme?

Suvaitsevaisuus taas tulisi pitää sisällään ajatuksen kaikkien huolehtimisesta - vähintäänkin niin, että maahamme otetut huolehditaan kuten omat kantasuomalaiset. Mitä lopulta tämä kantasuomalaisuus onkaan, kun olemme täällä idän ja lännen vedenjakajalla - ollemme niin lännestä kuin idästä.

*


...

Ei kommentteja: